• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kızlar nolur bi bakın hcg bebeğim gidiyo mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama lalacım doktorum bana yavaş ilerliyor bir sorun var dedi bebek gelişmiyo dedi....sağlıklı bir hamilelik olma olasılığı düşük dedi....bunu takip edecez artık ve sana zarar vermesini engellicez dedi....kese henüz görülmediği için dış gebelik olup olmadığını da bilemeyiz dedi.......

şükocum inşaallah öle olur birtanem....desteğe okadar ihtiyacım var ki.......annemle tlf ile konuşurken onun bulantın var mı kızım geleyim miı?yanında biri olması lazım demesiyle tlf yi eşime verip dışarı fırladım eşim çay taşıyodu ona koştu dedi.....kendimi zor ayakta tutuyorum çünkü.......

umutvar sağol canım dualrını esrigeme nolur.....allah sana da tez zamanda bir evlat nasip etsin........

canım benim lekenmen yok ağrın çok az ki dış gebeliğinki kasıkta bayağı bir oluyo şiddetlisinden.
değerin milim yükselmemişki canikom ne diyom benimki 407 iken 438 gibi bişey oldu (işte yukarda yazdığım tamdı kağıtları çıkarıp baktım senin için.şuanki biraz önceden hatırladım kadarını yazdım)
pazartesi bebişin bu arayı kapatacak kesede görünecek sende ağladığınla kalıcan deli kız.
sakın ağlamak yok tak bir film izle komik olanından çabuk.biz dua ediyoruz sana

bu kötü düşünceleri konuşmayalım herşey güzel olucak tamammı sen şimdi söle bakalım (bu son durumda ağlamadan önce şimdi kesin çirkinsin de :) )
herkes ne dedi sana güzelleştin mi ,çirkinleştinmi?
kız mı? erkek mi? bu seni bekleten şimdi ağlatıp korkutan eşşek sıpası onu tahmin edelim hadi

bu eşşek sıpası beni 5 günde yaşlandırdı...öğrendiğim günden beri izindeyim kimse yorum yapmadı ama ben çöktüm canım yaaaaa......

ama inanın sizin tesellilierinizle azıcık rahatladım allah razı olsun.......

iyide her doktorun dedğinede bu kadar güvenilmezki bak arkadaşımızın anneside laborantmış o fazla düşük değil demiş benim dayımın kızınında öle oldu ve şu an bebeği 7 aylık kendini hep kötü olacak olanlara odaklanıyosun düşmicek de kendi kendine böle yaparsan düşecek korkusu ile sürekli kaybedicem düşüncesiyle düşmeye niyeti olmayan bebeğinide düşüreceksin mazallah yapma canım benim

çıkarımızın olmadı kişiler için yapılan dualar daha çabuk kabul olurmuş. dualarımız seninle. inşallah Allah sağlıklı bir bebek nasip eder. ama önce moralini yüksek tut. hep olumlu yanından düşünmek lazım. hayırlı haberlerini bekliyoruz. tüm bebek isteyenlerin bir an önce kavuşması dileğiyle...

sarissa ve lala sağolun canlarım allah gönlünüze göre versin inşallah

Canım gönlünü ferah tut... eğer bebişin iyiyse sağlıklıysa zaten sana tutunur, olur yani...

Ama sağlıklı değilsede neyse onu düşünmek şimdilik gereksiz...sakin olmaya çalış biliyorum zor...çok zor...

Öpüyorum ...sevgiler

sefamolsun sağolasın canım.....inşallah iyidir yarabbim inşallah pazartesi bütün umutlarım yeniden yeşerir inan üzüntüden karnımda bir bebek olduğunu bile unuttum.....tamamen soyutladım kendimden....

Senacim...dayanmak zor bunun farkindayim ama hayatta o kadar fazla sayida mucize var ki olmus olan ve olmaya devam eden...biz hep dualarimizda Allah hayirlisini versin demez miyiz?Allah herseyin hayirlisini versin canim...sen son ana kadar umutlarini yesil tut...ve sunu unutma buyuk mucizeler sabrin sonunda gelir..sabrin suresinin ise ne oldugunu Allah bilir...bebisine omur verildiyse onun bu dunyaya gelmesine hicbir sey engel olamaz...bu sekilde dusunerek biraz sakin olmaya calis...herseyden once sen bunu basardin...demek ki basarabiliyormussun...simdi biraz toparla kendini..henuz ne olacagi belli degil...Allah tan baska kimse bilemez...Mevlam 'OL' deyince hersey aninda oluveriyor...tipki bebisin gibi...ve goreceksin kismetse pazartesi gunu insallah herseyin birden normale dondugunu gorecek doktorun da insallah Allah im insallah...ben inaniyorum ve sen bizden fazla inaniyorsun boyle olacagina oyle degil mi tatlim...onu cok istedin ayni istekle devam et dualarimiz seninle kusum...Allah a emanet olun...

pasifikim yazdığın güzel şeyler beni çok duygulandırdı canım benim.....inşallah öyle olur
ama öle karışık duygulardayım ki kendimi mi düşünsem bebeğimi ailemi mi hangisine üzülsem bilmiyorum rabbime sığınıyorum zaten....hayatımın en karanlık günleri dese yeridir bunları yaşamak da varmış kaderde....bunları yaşadım ya herşey normale dönse bile hep ya bir özrü olursa bebeğin diye düşünerek yaşayacağım biliyorum artık güzel günler bitti benim için....allahım hayırlısını ver......

ikinciyide üçüncüyude verir.. ama hersey kafada bıter..

anneın 12 yıl olmamıs cocugu.. ben annemın karnında bes aylıkmısım hamıle oldugunu ögrendıgınde..

benden sonra bı bes yıl daha olmamıs..su an 3 kardeşiz.. allahım hayırlısını verır insallah..

ama tekrar dıyorum beyın çok önemli..

teyzem kadın dogum dr.u..

öz be öz teyzem babama demıs kı eger cocuk çok istıyosan boşa olmaz melek'in cocugu.. Allhım ol dıyecek olmayacak sey var mı?

öle mi çedenem yaaaaaa.............ne olur allahım bana da bir mucize ver yarabbim.....saatler kaldı kızlar yarın herşey belli olur heralde artık dua ediyorum bari değerim bebeğin nereye yerleştiğini görecek kadar ilerlermiş olsun da bitsin bu işkence

nolur diyorum artık bari dış gebelik olmasın bebeğim bana gelmeyecekse...kimyasal gebelik falan olsun bari.....allahım neler diyorum artık çaresizliğime bakın....

Son düzenleme:
Back