- 23 Ağustos 2022
- 4.345
- 4.623
- 63
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Yok ya kadının çevresi hep hasetkar belli. Yoksa hangi akıl sahibi daha elma kadar olan bi seye yorumlar çirkinlikler katabilir. Kanları bozuk.Kesinlikle bence ruhsal bozukluklar olmalı ya aklım kesmedi benimde kanım dondu.. çocuğu göstermesin nazar bile değer Allah korusun konu sahibi...
Iste o milyonlarca kadından biride benim. Oyle kolay değil bi bebek sahip olmak..Canım benım ıcın onemlı olan saglıklı hayırlı olması herseyden once Allah ne verırse basımız gozumuz ustune yıllarca cocuk ısteyıp ınsanlar var ben orasını burasını begenmeyerek nankorluk yapamam sadeve bıraz takıntılı oldugumdan oyle demelerı zoruma gıdıyor belkıde bılemıyorum
Burnu büyükmüs cok daha 3 aylık kucucuk bırsey ultrasyonda suyun ıcınde burnumu belli olur Allah askına degılmı
Senı uzecek bırsey dedıysem nolur bılmeden hakkını helal et bana hassas oldugun konuda bılmeden konustum. hamıleyım belkı rabbım duamı kabul eder ınsallah kucagını bos bırakmaz rabbım o guzel kalbıne gore verır en kısa zamanda guzel haberler alırsın canımIste o milyonlarca kadından biride benim. Oyle kolay değil bi bebek sahip olmak..
Sen içini ferah tut o kişileri de çıkar hayatından. Ve hergun elini karnına koy oku bebeğini hergun oku
O daha kucuk bısey dedıgınız gıbı nerden bellı olsun burnu tipi. Ayrıntılı ultrasyonda kı bebek bıle doguncq degısık cıkabılıuor. Ayrıca gercekten oyle bıle olsa ınsan soylemez yınede yazık gunahBence çok hassassın burnu pis derken deseydin keşke yırtarım senin ağzını derim ben olsam. Güzel gözle bakan güzel görür ultrason resmi zaten çok belirleyici degil sanki kanlı canlı görüyorlar yahu. Bunlar içleri kötü bence. Uzaklaş böyle insanlardan kimseye gösterme herkese gösterdin sanırım heyecanla kimin iyi niyetli olduğunu bilemezsin.
O daha gelişmekte olan küçük bir insan. Nazar değmesin. Her bebek özel kafanı bunlarla doldurma. Negatif enerji bebek için iyi değil.
Kiz yok üzülmedim. Helal olsun. Ama olayın ciddiyetini için yazdım. Duaların için çok teşekkürler fakat başka kişilere dua edelim çünkü şükürler olsun Mevlam yıllar sonra bana da nasip ettiSenı uzecek bırsey dedıysem nolur bılmeden hakkını helal et bana hassas oldugun konuda bılmeden konustum. hamıleyım belkı rabbım duamı kabul eder ınsallah kucagını bos bırakmaz rabbım o guzel kalbıne gore verır en kısa zamanda guzel haberler alırsın canım
Cok sevındım canım Allah yavrularımızı sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın her zamam edıyorum ınan rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. Sence bebısım kızmıdır erkekmı canım herkes erkek dıyo ben kız hıssedıyodum ama herkes erkek dıyınce banada ole gelmeye basladıKiz yok üzülmedim. Helal olsun. Ama olayın ciddiyetini için yazdım. Duaların için çok teşekkürler fakat başka kişilere dua edelim çünkü şükürler olsun Mevlam yıllar sonra bana da nasip etti. Bende suan gebeyim ve o yüzden açtığın konu üzerinden bu kadar fevri sinirli yorumlar yaptım. Ezelden beri çocuklar benim hassas noktamdir. Bi mevzu olunca tutamıyorum kendimi.
Amin Mevlam cümlemize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Bebek bekleyenlere de sağlıkla zamanında kavuşmak nasip olsunCok sevındım canım Allah yavrularımızı sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın her zamam edıyorum ınan rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. Sence bebısım kızmıdır erkekmı canım herkes erkek dıyo ben kız hıssedıyodum ama herkes erkek dıyınce banada ole gelmeye basladı
guzel yorumların ıcın tesekkur ederımAmin Mevlam cümlemize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Bebek bekleyenlere de sağlıkla zamanında kavuşmak nasip olsun
Cinsiyet konusunda hiç fikrim yok inan
O daha kucuk bısey dedıgınız gıbı nerden bellı olsun burnu tipi. Ayrıntılı ultrasyonda kı bebek bıle doguncq degısık cıkabılıuor. Ayrıca gercekten oyle bıle olsa ınsan soylemez yınede yazık gunah
Bebeklerın hepsı aynı bebekmı ne kadar degısmıs masallah cok tatlıVideo atamadım da gör dedim. Bizim bazı insanların çirkinlik yorumları bebeklere kadar iniyor çok toksik insanlar var toplumumuz da kıskanç fesat iğrenç insanlar .. Allah'ın da bir bildiği var. Her bebek çok tatlı çok güzel bakmasını bilene. İşte zamanla neler değişiyor görüyorsun.
Bebek
Bebeklerın hepsı aynı bebekmı ne kadar degısmıs masallah cok tatlı
Allah bahtlarını guzel etsın hepsi melek onların. Canım sence bebıs kızmıdır erkekmı anlıyomusun ultrasyon resmınden herkes erkek dedı kız hıssrdıyodum ama banada erkek gelmeye basladıAynı bebek tabi ki ilk doğduğu an ve birkaç aylık olunca hali. İlk doğduğunda bile beğenmeyenler var kara kuru biseý çok küçük burnu büyük dedikleri çocuklar dünya güzeli oluyor ya resmen kapak nitelikte.
kaleci Volkan vardı hani kızı da doğum lekesi doğmuştu küçük ama yüzünün ortasın da Demet akalın hemen demiş sildircek misiniz diye. Annesi de hayır kendisine bıraktık bu kararı seviyoruz gibi birşey demiş bu kadar güzellik takıntılı olmak hastalık bence. Netice de gelip geçici şeyler güzellik Allah takdiri. Allah hayırlı evlat versin herkese.
Allah bahtlarını guzel etsın hepsi melek onların. Canım sence bebıs kızmıdır erkekmı anlıyomusun ultrasyon resmınden herkes erkek dedı kız hıssrdıyodum ama banada erkek gelmeye basladı
Bunlar var canım hepsı 12.haftanınBaşka resim var mı çok anlaşılmıyor ki ama bu dönem erkek sezonu gibi her bebek erkek doğuyor
Bosuna kafaya taktım uzuldumEczacıya söyleyin jinekologun işine karışmasın.
Bunlar var canım hepsı 12.haftanın
BUrda anlayan bırı varmıs herkes bılıyor dedı oda erkek demıstı. Kız cok ıstıyodum bende ama neyse saglık olsunSırtını dönmüş bir resimde çok karanlık bebek resmen saklıyor kendini yaramaz şey birşey demek isterdim de iştekeseden dolayı anlayanlar var ama ben pek anlamıyorum onlar yorum yapar şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?