Kızlar nolur anlayan baksın bebegın omzu düşükmü?

Kesinlikle bence ruhsal bozukluklar olmalı ya aklım kesmedi benimde kanım dondu.. çocuğu göstermesin nazar bile değer Allah korusun konu sahibi...
Yok ya kadının çevresi hep hasetkar belli. Yoksa hangi akıl sahibi daha elma kadar olan bi seye yorumlar çirkinlikler katabilir. Kanları bozuk.
Tabii nazar değer. Annenin bebeğine nazarı değen dünyada başkasının değmezmi hic. Ben bebeği her görmeye gittiğimde dualarla bakıyorum en başından beri. Sonra doktorum da benden alıştı hemen çok şükür söyle iyi maşallah böyle ilerliyo felan diyo. Hem kendimin birine nazarım değmesinden korkarım hem başkasından bazar çekmekten. Rabbım korusun.

Iste o milyonlarca kadından biride benim. Oyle kolay değil bi bebek sahip olmak..
Sen içini ferah tut o kişileri de çıkar hayatından. Ve hergun elini karnına koy oku bebeğini hergun oku

Burnu büyükmüs cok daha 3 aylık kucucuk bırsey ultrasyonda suyun ıcınde burnumu belli olur Allah askına degılmı

Bence çok hassassın burnu pis derken deseydin keşke yırtarım senin ağzını derim ben olsam. Güzel gözle bakan güzel görür ultrason resmi zaten çok belirleyici degil sanki kanlı canlı görüyorlar zaten küçücük birşey yahu. Bunlar içleri kötü be. Uzaklaş böyle insanlardan kimseye gösterme herkese gösterdin sanırım heyecanla kimin iyi niyetli olduğunu bilemezsin.
O daha gelişmekte olan küçük bir insan. Nazar değmesin. Her bebek özel kafanı bunlarla doldurma. Negatif enerji bebek için iyi değil.

Son düzenleme:
Iste o milyonlarca kadından biride benim. Oyle kolay değil bi bebek sahip olmak..
Sen içini ferah tut o kişileri de çıkar hayatından. Ve hergun elini karnına koy oku bebeğini hergun oku
Senı uzecek bırsey dedıysem nolur bılmeden hakkını helal et bana hassas oldugun konuda bılmeden konustum. hamıleyım belkı rabbım duamı kabul eder ınsallah kucagını bos bırakmaz rabbım o guzel kalbıne gore verır en kısa zamanda guzel haberler alırsın canım

O daha kucuk bısey dedıgınız gıbı nerden bellı olsun burnu tipi. Ayrıntılı ultrasyonda kı bebek bıle doguncq degısık cıkabılıuor. Ayrıca gercekten oyle bıle olsa ınsan soylemez yınede yazık gunah

Kiz yok üzülmedim. Helal olsun. Ama olayın ciddiyetini için yazdım. Duaların için çok teşekkürler fakat başka kişilere dua edelim çünkü şükürler olsun Mevlam yıllar sonra bana da nasip etti. Bende suan gebeyim ve o yüzden açtığın konu üzerinden bu kadar fevri sinirli yorumlar yaptım. Ezelden beri çocuklar benim hassas noktamdir. Bi mevzu olunca tutamıyorum kendimi.

Cok sevındım canım Allah yavrularımızı sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın her zamam edıyorum ınan rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. Sence bebısım kızmıdır erkekmı canım herkes erkek dıyo ben kız hıssedıyodum ama herkes erkek dıyınce banada ole gelmeye basladı

Amin Mevlam cümlemize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Bebek bekleyenlere de sağlıkla zamanında kavuşmak nasip olsun
Cinsiyet konusunda hiç fikrim yok inan

Video atamadım da gör dedim. Bizim bazı insanların çirkinlik yorumları bebeklere kadar iniyor çok toksik insanlar var toplumumuz da kıskanç fesat iğrenç insanlar .. Allah'ın da bir bildiği var. Her bebek çok tatlı çok güzel bakmasını bilene. İşte zamanla neler değişiyor görüyorsun.

Eklentiler

• IMG_20231011_212049.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20231011_212034.webp
    25 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20231011_211917.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 74
Bebek
Bebeklerın hepsı aynı bebekmı ne kadar degısmıs masallah cok tatlı

Bebek

Bebeklerın hepsı aynı bebekmı ne kadar degısmıs masallah cok tatlı

Aynı bebek tabi ki ilk doğduğu an ve birkaç aylık olunca hali. İlk doğduğunda bile beğenmeyenler var kara kuru biseý çok küçük burnu büyük dedikleri çocuklar dünya güzeli oluyor ya resmen kapak nitelikte.
kaleci Volkan vardı hani kızı da doğum lekesi ile doğmuştu küçük ama yüzünün ortasın da Demet akalın hemen demiş sildircek misiniz diye. Annesi de hayır kendisine bıraktık bu kararı seviyoruz gibi birşey demiş bu kadar güzellik takıntılı olmak hastalık bence. Netice de gelip geçici şeyler güzellik Allah takdiri. Allah hayırlı evlat versin herkese.

Allah bahtlarını guzel etsın hepsi melek onların. Canım sence bebıs kızmıdır erkekmı anlıyomusun ultrasyon resmınden herkes erkek dedı kız hıssrdıyodum ama banada erkek gelmeye basladı

Allah bahtlarını guzel etsın hepsi melek onların. Canım sence bebıs kızmıdır erkekmı anlıyomusun ultrasyon resmınden herkes erkek dedı kız hıssrdıyodum ama banada erkek gelmeye basladı

Başka resim var mı çok anlaşılmıyor ki ama bu dönem erkek sezonu gibi her bebek erkek doğuyor

Eklentiler

• 20231004_105703.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 20230928_230128.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 20231002_101438.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 35
b
Sırtını dönmüş bir resimde çok karanlık bebek resmen saklıyor kendini yaramaz şey birşey demek isterdim de işte keseden dolayı anlayanlar var ama ben pek anlamıyorum onlar yorum yapar şimdi.
BUrda anlayan bırı varmıs herkes bılıyor dedı oda erkek demıstı. Kız cok ıstıyodum bende ama neyse saglık olsun

Ya gülsem mi kızsam mı bilemedim yazılanları okurken. Daha 6 cm civarında bir bebeğin çirkinliğine karar vermelere mi kızayım, ayrıntılı ultrasona girmeden doktorun bile yorum yapmadığı organlar, uzuvlar için hunharca konuşulmalarına mı şaşırayım, hamile olan bir kadının karnındaki canlıya hakaret edecek kadar çirkinleşen cahil insanların cesaretine mi güleyim çevrenize bebeğinizi göstermeyin. Allah korusun bir sıkıntı varsa da ayrıntılı ultrason zamanı gelince çıkıyor müdahale ediyorlar. Bilimden uzaklaşıp hurafelere bakarsanız üzülürsünüz . Size tavsiyem uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…