- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Ben nerden bıleyım dalga gececek benımle cınsıyetı merak etmıstım belkı anlar dedım bebek cırkınmıs burnu pısmıs dıyen ınsanlarda oldu hersey Allahtan ama yınede etkılenıyosun ıster ıstemezHata sende neden gösteriyorsun yorum yapmasına müsaade ediyosun. Eczaci yada başka biri bu çocuğumun ultrason fotosu diye en yakınlarım haricinde kimseye gösterme. Yorum yapılmasına da asla müsaade etme. Hic bi sey olmasa Allah korusun nazar olur. Kimsenin içini bilmiyoruz ya o kişi hasetkar biriyse nazarla baksa. Bak bu söylediklerim seni üzmek korkutmak değil. Yanlış anlama ama bebek konusunda şimdiden hassas davran.
Doktor konusuna gelince eğer takipli uzun sürece aynı doktora gidiyosan ilgili davranır. Ve ayrıca normal dışı bi seu fark etse sadece omuz değil her konuda uyarı yapar gerekli yerlere yönlendirir. Bende devlete gidiyorum. Defalarca acile gidip nobetci başka kadın doğum doktorlariylada görüştüm öyle aman bana ne diyecek bi doktor olmadi. Muayenelerde doktoruna sor hocam hersey yolunda mı diye zaten var olanı mutlaka söylerler yani. Yoksa bi sey olsa onlarda mesul olurlar problemden.
OnuValla bende anlamadım birde erkek kesın dedi
Manyak mi bu insanlarBen nerden bıleyım dalga gececek benımle cınsıyetı merak etmıstım belkı anlar dedım bebek cırkınmıs burnu pısmıs dıyen ınsanlarda oldu hersey Allahtan ama yınede etkılenıyosun ıster ıstemez
Onumybiglove bilir. Onun disinda eczaci ne anlasin omzu dusuk mu degil mi? Farmakoloji okumus adam.
Bahsettıgınız kısı kım doktormuOnumybiglove bilir. Onun disinda eczaci ne anlasin omzu dusuk mu degil mi? Farmakoloji okumus adam.
Yok burdan bi arkadas. Bi yontemle bakiyo ama aslinda hepsini doktor bilir. Lutfen eczaciyi ya da baskasinin dedigini bosverin. Doktorunuz ne diyosa o.Bahsettıgınız kısı kım doktormu
Daha once sormustum sanırım erkek demıstı bahsettıgınız kısıYok burdan bi arkadas. Bi yontemle bakiyo ama aslinda hepsini doktor bilir. Lutfen eczaciyi ya da baskasinin dedigini bosverin. Doktorunuz ne diyosa o.
Sana omzu dusuk diyen kisi orda calisan cirak falan mi? Gercek diplomali eczaci boyle bisey demez diyemez.Daha once sormustum sanırım erkek demıstı bahsettıgınız kısı
Eczacıyım dedi valla dedı sen karnını ıce cekmıs ayaklarını karnına cekmıssın bebek bole olmusSana omzu dusuk diyen kisi orda calisan cirak falan mi? Gercek diplomali eczaci boyle bisey demez diyemez.
O eczaneye gidip duvarda gercek eczaci hangisi gör. Ben olsam eczaciya sikayet ederim ki bi daha kimseye boyle salak salak yorumlar yapamasin. Ne hakki var bos yere stres cektiriyo hem sana hem bebege. Boşa bi de yaniEczacıyım dedi valla dedı sen karnını ıce cekmıs ayaklarını karnına cekmıssın bebek bole olmus
Aslında bırde erkek dıyınce herkes erkek dedıgı ıcın demek dogru dıyor omzuda düşüktür dedim uzuldumO eczaneye gidip duvarda gercek eczaci hangisi gör. Ben olsam eczaciya sikayet ederim ki bi daha kimseye boyle salak salak yorumlar yapamasin. Ne hakki var bos yere stres cektiriyo hem sana hem bebege. Boşa bi de yani
Cevremde dıyor bebek cırkıne benzıyor burnu pis falan ınsan ıster ıstemez etkılenıyor en hassas oldugumuz dönemlerKadının duruş şekli ile bebeğin ne alakası var ya. O ayrı bir dünya da suyun içinde. Duruş bozukluğu yaşamaz ki. Anlamadım yani egzersiz ne ya çok saçma sıfır egzersizle doğuran var. Egzersiz rahat hamilelik sağlar ve normal yapılcaksa normal doğumu da.
Eczacılara ne oluyor ya kadın doğum eğitimimi almış? Saçmalamış cinsiyeti bile belli olmuyor ki.
Burnu pis ne demekmis? Allah aşkına bu yorumları yapanlar kimler. Arkadaş akraba mı kardeş mi kim bu çevre. Gösterme kimseye ve bi daha da olumsuz yorum yapan kişilere sakin doğumdan sonra karşıma çıkma bebeğimi görmeye gelme de. Bu öz annen da olsa aynen bu tavrını koru. Şuana kadar söylenenleri de bu gece itibariyle aklından sil at. Bebeğini de üzüyorsun böyle yaparak. Sen böyle tepkisiz kaldıkça d9gum sonrası da seni ve bebeğini daha çok uzerler.Cevremde dıyor bebek cırkıne benzıyor burnu pis falan ınsan ıster ıstemez etkılenıyor en hassas oldugumuz dönemler
Cevremde dıyor bebek cırkıne benzıyor burnu pis falan ınsan ıster ıstemez etkılenıyor en hassas oldugumuz dönemler
Burnu büyükmüs cok daha 3 aylık kucucuk bırsey ultrasyonda suyun ıcınde burnumu belli olur Allah askına degılmıBurnu pis ne demekmis? Allah aşkına bu yorumları yapanlar kimler. Arkadaş akraba mı kardeş mi kim bu çevre. Gösterme kimseye ve bi daha da olumsuz yorum yapan kişilere sakin doğumdan sonra karşıma çıkma bebeğimi görmeye gelme de. Bu öz annen da olsa aynen bu tavrını koru. Şuana kadar söylenenleri de bu gece itibariyle aklından sil at. Bebeğini de üzüyorsun böyle yaparak. Sen böyle tepkisiz kaldıkça d9gum sonrası da seni ve bebeğini daha çok uzerler.
Burnu büyükmüs cok daha 3 aylık kucucuk bırsey ultrasyonda suyun ıcınde burnumu belli olur Allah askına degılmıTatlım neden gösteriyorsun. Anlamadım bence kıskanmışlar bir bebeğe çirkin diyebilcek insandan herşeyi beklerim ruhsal bozukluklar vardır insan sevmiyordur birkere.ben olsam dalgaya vururum koca burunlu bebeğim benim diye. Valla o çirkin dedikleri bebekler dünya güzeli doğuyor büyüdükçe güzelleşiyor birde hatta her bebek çok tatlıdır çünkü bebiştir sağlıkla gelsin bebişiniz millete ne bakıyorsun. Salak saçma kişiler onlar. Kendi abidik gubidik tiplerine baksınlar
Burnu pis ne demekmis? Allah aşkına bu yorumları yapanlar kimler. Arkadaş akraba mı kardeş mi kim bu çevre. Gösterme kimseye ve bi daha da olumsuz yorum yapan kişilere sakin doğumdan sonra karşıma çıkma bebeğimi görmeye gelme de. Bu öz annen da olsa aynen bu tavrını koru. Şuana kadar söylenenleri de bu gece itibariyle aklından sil at. Bebeğini de üzüyorsun böyle yaparak. Sen böyle tepkisiz kaldıkça d9gum sonrası da seni ve bebeğini daha çok uzerler.
Öyle burnu mu belli olurmuş deme. Burun kemiği çok önemliBurnu büyükmüs cok daha 3 aylık kucucuk bırsey ultrasyonda suyun ıcınde burnumu belli olur Allah askına degılmı
Canım benım ıcın onemlı olan saglıklı hayırlı olması herseyden once Allah ne verırse basımız gozumuz ustune yıllarca cocuk ısteyıp ınsanlar var ben orasını burasını begenmeyerek nankorluk yapamam sadeve bıraz takıntılı oldugumdan oyle demelerı zoruma gıdıyor belkıde bılemıyorumÖyle burnu mu belli olurmuş deme. Burun kemiği çok önemlibak kuzum bu cins cins yorum yapanların ya ağzının payını ver yada tamamen hayatından çıkart. Bunlar şimdiden böyle yorum yapıyorsa doğum sonrasida yapar. Sonra sen zaten takan birisin bebeginden soğursun emziremezsin kabul etmezsin. O bebeğin sana ihtiyacı olacak. İnsanların seni etkilemesine izin verme. Sonra çocuğumu kabul edemiyorum diye konu açarsın burda bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?