Kızlar nolur anlayan baksın bebegın omzu düşükmü?

Ben nerden bıleyım dalga gececek benımle cınsıyetı merak etmıstım belkı anlar dedım bebek cırkınmıs burnu pısmıs dıyen ınsanlarda oldu hersey Allahtan ama yınede etkılenıyosun ıster ıstemez

Eczacıyım dedi valla dedı sen karnını ıce cekmıs ayaklarını karnına cekmıssın bebek bole olmus
O eczaneye gidip duvarda gercek eczaci hangisi gör. Ben olsam eczaciya sikayet ederim ki bi daha kimseye boyle salak salak yorumlar yapamasin. Ne hakki var bos yere stres cektiriyo hem sana hem bebege. Boşa bi de yani

O eczaneye gidip duvarda gercek eczaci hangisi gör. Ben olsam eczaciya sikayet ederim ki bi daha kimseye boyle salak salak yorumlar yapamasin. Ne hakki var bos yere stres cektiriyo hem sana hem bebege. Boşa bi de yani
Aslında bırde erkek dıyınce herkes erkek dedıgı ıcın demek dogru dıyor omzuda düşüktür dedim uzuldum

Kadının duruş şekli ile bebeğin ne alakası var ya. O ayrı bir dünya da suyun içinde. Duruş bozukluğu yaşamaz ki. Anlamadım yani egzersiz ne ya çok saçma sıfır egzersizle doğuran var. Egzersiz rahat hamilelik sağlar ve normal yapılcaksa normal doğumu da.
Eczacılara ne oluyor ya kadın doğum eğitimimi almış? Saçmalamış cinsiyeti bile belli olmuyor ki.

Cevremde dıyor bebek cırkıne benzıyor burnu pis falan ınsan ıster ıstemez etkılenıyor en hassas oldugumuz dönemler

Cevremde dıyor bebek cırkıne benzıyor burnu pis falan ınsan ıster ıstemez etkılenıyor en hassas oldugumuz dönemler
Burnu pis ne demekmis? Allah aşkına bu yorumları yapanlar kimler. Arkadaş akraba mı kardeş mi kim bu çevre. Gösterme kimseye ve bi daha da olumsuz yorum yapan kişilere sakin doğumdan sonra karşıma çıkma bebeğimi görmeye gelme de. Bu öz annen da olsa aynen bu tavrını koru. Şuana kadar söylenenleri de bu gece itibariyle aklından sil at. Bebeğini de üzüyorsun böyle yaparak. Sen böyle tepkisiz kaldıkça d9gum sonrası da seni ve bebeğini daha çok uzerler.

Tatlım neden gösteriyorsun. Anlamadım bence kıskanmışlar bir bebeğe çirkin diyebilcek insandan herşeyi beklerim ruhsal bozukluklar vardır insan sevmiyordur birkere. ben olsam dalgaya vururum koca burunlu bebeğim benim diye. Valla o çirkin dedikleri bebekler dünya güzeli doğuyor büyüdükçe güzelleşiyor birde hatta her bebek çok tatlıdır çünkü bebiştir sağlıkla gelsin bebişiniz millete ne bakıyorsun. Salak saçma kişiler onlar. Kendi abidik gubidik tiplerine baksınlar

Burnu büyükmüs cok daha 3 aylık kucucuk bırsey ultrasyonda suyun ıcınde burnumu belli olur Allah askına degılmı

Burnu büyükmüs cok daha 3 aylık kucucuk bırsey ultrasyonda suyun ıcınde burnumu belli olur Allah askına degılmı

Kesinlikle bence ruhsal bozukluklar olmalı ya aklım kesmedi benimde kanım dondu.. çocuğu göstermesin nazar bile değer Allah korusun konu sahibi...

Öyle burnu mu belli olurmuş deme. Burun kemiği çok önemli bak kuzum bu cins cins yorum yapanların ya ağzının payını ver yada tamamen hayatından çıkart. Bunlar şimdiden böyle yorum yapıyorsa doğum sonrasida yapar. Sonra sen zaten takan birisin bebeginden soğursun emziremezsin kabul etmezsin. O bebeğin sana ihtiyacı olacak. İnsanların seni etkilemesine izin verme. Sonra çocuğumu kabul edemiyorum diye konu açarsın burda bak

Canım benım ıcın onemlı olan saglıklı hayırlı olması herseyden once Allah ne verırse basımız gozumuz ustune yıllarca cocuk ısteyıp ınsanlar var ben orasını burasını begenmeyerek nankorluk yapamam sadeve bıraz takıntılı oldugumdan oyle demelerı zoruma gıdıyor belkıde bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…