- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
Ben nerden bıleyım dalga gececek benımle cınsıyetı merak etmıstım belkı anlar dedım bebek cırkınmıs burnu pısmıs dıyen ınsanlarda oldu hersey Allahtan ama yınede etkılenıyosun ıster ıstemezHata sende neden gösteriyorsun yorum yapmasına müsaade ediyosun. Eczaci yada başka biri bu çocuğumun ultrason fotosu diye en yakınlarım haricinde kimseye gösterme. Yorum yapılmasına da asla müsaade etme. Hic bi sey olmasa Allah korusun nazar olur. Kimsenin içini bilmiyoruz ya o kişi hasetkar biriyse nazarla baksa. Bak bu söylediklerim seni üzmek korkutmak değil. Yanlış anlama ama bebek konusunda şimdiden hassas davran.
Doktor konusuna gelince eğer takipli uzun sürece aynı doktora gidiyosan ilgili davranır. Ve ayrıca normal dışı bi seu fark etse sadece omuz değil her konuda uyarı yapar gerekli yerlere yönlendirir. Bende devlete gidiyorum. Defalarca acile gidip nobetci başka kadın doğum doktorlariylada görüştüm öyle aman bana ne diyecek bi doktor olmadi. Muayenelerde doktoruna sor hocam hersey yolunda mı diye zaten var olanı mutlaka söylerler yani. Yoksa bi sey olsa onlarda mesul olurlar problemden.