Kızlar nolur anlayan baksın bebegın omzu düşükmü?

Haklısın daha 3 aylık bebek burnumu bellı olur onun gelısme asamasında daha ayrıca omzu ben dızlerımı katladıgım ıcın neden düşük olsun o kesenın ıcınde. O an dusunemedım ama sımdı dıyorum nasjl ınandım bu sacmalıklara

Bak bir perinatolog demişti öyle burun kemiğini ölçmek her doktorun harcı, yapabileceği bişi değil özellikle bu haftalarda… doktorların bile ölçmekte zorlandığı burun kemiğinden bahsediyoruz. Ayrıca doktor bir sıkıntı olsaydı seni perinatologa yönlendirirdi sıkıntı görüyorum diye. Ya herkeste 6 yıl tıp okumuş, üstüne master yapmış mübarek. Birde perinatolog olmak için 2-3 sene daha okuyorsun tabi canım neden okuyor ki bu millet atsınlar eczaneye bi sandalye falcı bacıların batıl hurafeleri gibi gibi gelen geçenin ultrasonuna bakıp okusunlar. Tövbe estağfurullah

CAnım ultrasyon resmıne gore semce kızmıdır erkekmı herkes erkek dıyor bebıse ben kız ıstıyodum da merak edıyorum yorumları

CAnım ultrasyon resmıne gore semce kızmıdır erkekmı herkes erkek dıyor bebıse ben kız ıstıyodum da merak edıyorum yorumları
Ben hiç anlamıyorum inanki ama etkilenen bir insansın belli ki kesin cinsiyeti belli olmadan bence akışına bırak nasılsa Allah biliyor ne olduğunu. Azcık daha sabır bende şuan 12 haftalık hamileyim biiznillah akışına bıraktım çok kurcalamıyorum. Rabbim sağlıklı evlatlar versin cümlemize

Allah sag salım almayı nasıp etsın kucagımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…