Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan için bunu düşünüyorum... Fikirleriniz benim için çok önemli..

benim istedigim nisanlik, al cnm harika bu opuyorumnanaktan

çok gzl bir model cnm ama doğruyu söylemek gerekirse diktirme olayına hiç güvenmeyiorum.kaç kişi gördüm bunu dikicez diyorlar tamamen farklı diktikleri şey.ablamın düğününde de başıma gelmişti,elbiseyi yırtıp atmak istedim.burda da gördüm resimler gelinliğimi şu modelden diktirdim diye resim koyuyorlar ama resimle gelinliğin hiç alakası yokk,diktirmek çok çok riskli ve çoğunlulla terziler yapamıyor maalesef:kahve:

Kasım 29. da nişanım var kızlar. Bu kıyafet çok hoşuma gitti. Sizin de fikirlerinizi öğrenmek istiyorum??

22maggiesottero.jpg

nişan için süper !
düğün için mendil etek üstü sırf taşlı gelinlikk tavsiye ederim
:asigim:

çok gzl bir model cnm ama doğruyu söylemek gerekirse diktirme olayına hiç güvenmeyiorum.kaç kişi gördüm bunu dikicez diyorlar tamamen farklı diktikleri şey.ablamın düğününde de başıma gelmişti,elbiseyi yırtıp atmak istedim.burda da gördüm resimler gelinliğimi şu modelden diktirdim diye resim koyuyorlar ama resimle gelinliğin hiç alakası yokk,diktirmek çok çok riskli ve çoğunlulla terziler yapamıyor maalesef:kahve:

Haklısın bende diktireceğim için çok korkuyorum ama hayırlısı artık. O yüzden iyi bir yer arıyorum. Herkese güven olmuyor :umursamaz:

Abiyenin üst kismi cok hos ama etek kismi pek hosuma gitmedi..! zemuszemus

canım kıyafet cok hos rengıde guzel ama daha canlı bır renkte daha hos durur sanki ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR CANIM ALLAH tamamına erdirsin darısı bizlere inşallahh:)

Back