Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan için bunu düşünüyorum... Fikirleriniz benim için çok önemli..

Kostüm çok şık çok beğendim , renk konusunda bence turuncu yada zümrüt yeşili düşünebilirsin.
Bu şahane elbise bu canlı renkleri çok güzel taşır.

boyunuz uzun ise çok yakışır, ama minyon yapılıysanız model sizi daha kısa gösterir.
elbise çok güzel, renk olarak daha canlı ve koyu bir tonda tercih edin bence.

(yorumları okumadım, belki yazılmıştır.)

fikirler için herkese teşekkür.. Hepsini değerlendireceğim emin olabilirsiniz:) çok sağolunn

süper bişeymişş
gerçekten çok beğendim zerafet akıyo üzerinden opuyorumnanaktan

şeker pembesi , çok açık turuncu , fıstık yeşili , yada deniz mavisi olabilir

gri bu elbiseyi bence kapatmış.

elbise çok hoş ama benim söylediğim renklerle daha hoş olur diye düşünüyorum

elbiseyi aldıktan sonra mutlaka resmini çek görelim canım üstünde :)

Güzel düz bir saten elbise hoş ve alımlı durur bence melodi opuyorumnanaktan bu arada teşekkürlera.s.

canım çok güzelde rengi kirli gri yaa keşke başka renk olsaydı ama modeli güzel güle güle giy tabi bu senin zevkin....

seçtiğin elbise çok güzel canım.gerçekten çok beğendim...ama ben olsaydım o modlin koyu rengini seçerdim.çünkü ben sarışın ve beyaz tenliyim bu renk beni soluk gösterir...bu yüzden kendime koyu renkli kıyafetler seçmeye çalışıorum..tabi bu benim fikrim sen bilirsin..şimdiden hayırlı olsun.

güzel yorumlarınız için teşekkürler bayanlar.. Bu hafta sonu bakmaya gidiyoruz. Büyük ihtimal bu modeli diktireceğim ama daha iyi birşey bulursam resimleri çekeceğim değerlendiririz hep beraberopuyorumnanaktan

Back