Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise ModelleriKızlar nişan için bunu düşünüyorum... Fikirleriniz benim için çok önemli..
fuşya yada siyah da hoş olabilir bu modelde.. hatta o dantel yada gipür yerini siyah diğer yerlerimi kırmızı yaptırırsan daha iddialı da durabilir...
çok güzelmiş iyi günlerde giy...
Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok değerli. ıyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. Allah hepimize böyle mutlulukları tez zamanda yaşatır inşallah opuyorumnanaktan
kıyafet çok güzel ama taşıması bi hayli zor olur senin için...rahat hareket edemezsin.bence çok abartılı bişey diktirme.çünkü o günü 1 defa yaşayacaksın arkadaşım.bol bol oyna halay çek.ama böyle bi kıyafetle yerinden zor kalkarsın opuyorumnanaktan
Kıyafet gerçekten çok güzel ama ben nişan için biraz daha sade bir kıyafetten yanayım. Hem nişanda hem de düğünde gelinlik giymiş gibi oluyor bu şekilde. Yalnız kıyafet çok hoş ben de gelinlik modelimi araken çok beğenmiştim bu modeli. Allah mesut etsin.
teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar. Modelde karar kıldım ama renkte benim de tereddütlerim var. Bakalım artık gidip yerinde karar vermek daha kolay olur galiba