Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan için bunu düşünüyorum... Fikirleriniz benim için çok önemli..

cok hos bir model gercekten cok begendim. bisey sormak istiyorum böyle tarz nisanliklar evde giyilir mi yoksa cok mu abartili olur?? ayrica nisanda giyilen kiyafet kina da giyilmez dimi?

Çok güzel bir model,zevkli hatunmuşun doğrusu.Tebrikler şimdiden.Darısı bütün bekarların başına.

ben çok begendım gercekten hoş duruyo umarım istedıgın gibi mutlu bi şeklide giyersin canım

bence değişik bi renk krem falan düşünme orjinal bi renk olmuş gride
bide gri rengini giyip bi dene yüzüne sana yakışıyomu bakalım

cok hos bir model gercekten cok begendim. bisey sormak istiyorum böyle tarz nisanliklar evde giyilir mi yoksa cok mu abartili olur?? ayrica nisanda giyilen kiyafet kina da giyilmez dimi?

Biz söz yaptığımız halde ev tıklım tıklım doldu. Ve birçok yakın akrabayı çağıramadık bile. Durum böyle olunca nişanda hiç sığmayacaklardı bizde salon tuttuk. O yüzden abartılı olmayacağını düşünüyorum. CADIARZU
Ben şimdiye kadar nişanda giyilen kıyafeti kına da giyen görmedim ama neden olmasın. Giymek isteyen yeniden almak istemeyen giyer herhalde. Ama bana kalırsa insanın başından bir defa geçiyor herşeyin güzel olması özel olması gerek diye düşünüyorum :lepi:

canım harika bir nişanlık fiyatı nekadar.
çok güzelmiş gerçekten peki ten rengin ne bronzda harika duruyor bu renk.

Derin bunu diktireceğim. Bir yerle görüştüm 900 tlye dikeriz diyor. Ama benim olmayacak. Yani giyip geri vereceğim. Başka yerleri henüz araştırmadım bir kaç yere daha bakıp fiyat alacağım. Aslında çokta korkuyorum. Dikim olacağı için iyi bir yere vereyim de düzgün diksinler istiyorum. Ten rengim şuan bronz. Tatilde çok yandım henüz açılmadım kaydirigubbakcemile3 Normalde esmer değilim açık tenliyim. Ama birşeyler yaparız solaryum falan hallederiz herhaldeCADIARZU

60 numara nasıl sizce rengi için?
farbengrossdc1.jpg

60 numara güzel bir renk fakat senin yüzün ve yüzünün şeklide renk uyumunda önemli olacaktır...belkide en çok sevdiğin renklerin dışında hiç düşünmediğin morun farklı iç gıcıklayıcı bir tonu sana inanılmaz yakışabilir...elbisenin modeli çok güzel..
Allah tamamına erdirsin...

çok teşekkür ederim kumsall opuyorumnanaktan
Arkadaşlar şu renklerden 60 numarayı beğendim sizce nasıl??

çok güzel bir seçim bence ama renk olarak fuşya yada zümrüt yeşili düşünürsen daha iyi olur bu renk de çok güzel ama düğünde beyaz giyeceğin için yakın renk olur şimdiden hayırlı olsun canım

çok güzel bir seçim bence ama renk olarak fuşya yada zümrüt yeşili düşünürsen daha iyi olur bu renk de çok güzel ama düğünde beyaz giyeceğin için yakın renk olur şimdiden hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim a.s. Bende bu renkte emin değilim mavi tonları düşünüyorum. Bakalım artık nasıl karar vereceğim bilmiyorum :bbo:

Back