Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan için bunu düşünüyorum... Fikirleriniz benim için çok önemli..

canım elbise çok hoş gerçekten bayıldım Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin.
bu elbiseyi parlak dore diktirebilirsin çokta şık durur.
ha şuanki rengide çok hoş ama sözde açık renk giydim demişin e zaten gelinlikte beyaz yada kırık beyaz olacağından bunu farklı renk yaptırabilirsin hem dore ağır durur.
pembe kırmızı falan tavsiye etmem ama elbise modern kesim çünkü..

rengi biraz daha canlı bişi düşünsen daha güzel olur canım...

bence hiç tedirgin olma güzelim işini iyi bildikten sonra takibini iyi yaptıktan sonra hiç korkma kendi üzerine dikilecek bence bundan daha güzel birşey yokkk. bende diktirdim ve kusurlarınıda bir bir söyledim harika bişey ortaya çıktı . mutluluklar dilerim canım rengi fuşya olabilir esmersin galiba iyi yakışır sanaalkisalkisalkis

bu elbise kapalı kızlar içinde düşünülebilir kollar filan güzelce onarılabilirse ve kapalı bayanlara uygun hale getirlebilir die düşünüyorum çok hoş bi elbise çünki

Gerçekten Harika..

Ama Göğüs Kısmı Oynarken Filan Düşmez Mi
:uhm:

Kasım 29. da nişanım var kızlar. Bu kıyafet çok hoşuma gitti. Sizin de fikirlerinizi öğrenmek istiyorum??

22maggiesottero.jpg

ben çok beğendim bunu şık ve sade çok hoşşş çok güzel :asigim:

bence de çok güzel bir kıyafet ama rengi sanki daha canlı bişey olabilir renk olarak kendini çok göstermiyor,ama model olarak harikaalkisalkisalkis

Back