Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan için bunu düşünüyorum... Fikirleriniz benim için çok önemli..

Bu kıyafetle uyumlu olacak bır nişan kutlaması ise elbise güzel.. yalnız daha guzel de olabılır... ozellıkle renk daha ıddıalı olabılır..

Son düzenleme:
elbise güzel ama bence rengi farklı olmalı

zaten bu renk her tene uymaz

benim sevdiğim model.ben de buna bener bişey kiraladım hatta bunu da gördüm diyebilirim

bu benmde beğendiğim bi model hatta kayıt ettim pcye bende bunu istiyorum. çok beğendim bende inşallah alırsın bence çok güzel

çok beğendim çok güzelmiş canm
Allah mesut etsin

Rengidir, modelidir çok güzelmiş... Avatardaki resimde sensen, sana çok yakışcak kesin..:nazar:

sırf bu konu yüzünden son bir kaç gündür siteye çok girdim ve en sonunda üye oldum:)
elbiseyi çok beğendim ama diktirince nasıl olur diye düşündüm o yüzden diktirdikten sonraki görüntüyü çok merak ediyorum.bizimle paylaşırsanız sevinrim.
Allah tamamına erdirsin. mutluluklar

canım benim nişanlıgımda griydi inana başta grı olmasın felan dıyodum ama abiyemi giyince vazgectım ve aldım gri resim yuklıye bılsem abiyemı gosterırdım ama profıl remımde var uzerımde albısem artı ayni abiyeyi ben nişanlandıktan sonra bir magzada görmüştüm ve şuan nişanım olsa bunu alırım demiştim gerçekten güzel ama şunuda diyim benimde abiyemin kuyrugu vardı çok zorlanmıştım oynamakta :teytey: hiç oturmadıkta

canmm güzel bencedee..sade ve şık çk şatafatlı diil..

coook guzell harıka
renk olarak yesılde super olur ve kırmızı cok ıddıalı olur mesela
ama her seyıyle 10 numara
mutluluklar

Back