bizimde nikah salonda kıyılmıştı ama ben herhangi bir ücret vermedim..
Kızlar ümraniye 300 diyor başka bişi demiyor o kadar kızdımki heryere mail attım.
en sonunda telefonum çaldı. kim aradı dersiniz ümraniye belediyesi nikah sarayı müdürü :roflol:
Neymiş efendim belediyelerden belediyeye değişirmiş. onlarda nikah ucuzdur ama başka bir şey pahalıdır. yok efendim bu karar encümen kararı ile çıkıyor. biz müdahale edmiyoruz.
dedimki zaten fiyatlar doğru dürüst bir şey olsaydı toplu nikah yapmanıza gerek kalmazdı. Millet parasızlıktan nikahsız oturuyor. sonra siz toplu nikah yaptık diyorsunuz dedim. Fiyatlar uygun olsa herkes nikahını kıydırır dedim. adam yok ole bişi dedi.
çok masrafları varmış memurlara ödeme yapmaları gerekiyormuş vs.. vs.. rahat 10 dk konuştuk. Ama fiyatlar standarttır diyo. bide bugün mail geldi diğer belediyelerinde fiyatları değişmiştir diyeeCADIARZU
hee bende yuttum oldu canımmm lülülülülülü
kıymıyorum nikah falan yaaa:mymeka:
evlenmiyorumda vaz geçtim bennn kaydirigubbakcemile3
diyette yapmıyorum eşyada bakmıyorum yeter yaa ne bu sıkıntı bıktım vallaaa kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
kzlar ben nisan 19 için ayarladık 160 ytl aldılar ankarada..
kzlar ben nisan 19 için ayarladık 160 ytl aldılar ankarada..
yeni gördüm canım ayarlamışsın. çok güzel nikahla düğünü birarada çıkaracaksın.hem de daha dolgun bir düğün oluyor. mutluluklar...
bursa da yaşadığım ilçede nikah için para almıyorlar salona getirdiğimizde sadece 50 TL nikah cüzdanı için alıyorlar 160 TL bana çok geldi açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?