• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Kızlar nikah memurunu düğün salonuna getiren var mı?

bizim burda nikah memuru salona gelse bıle para almıyor.istersen gonlunden kopanı verebılıyorsun.

Ne guzel herkes ucuza kapatmıs her seyı,valla ınsan bır kez evlenecegı ıcın ben herseyımı kayınvalıdemı kandırınca fransaya gıttık orda pronovıası bulduk fransız dantellerı felan guzel< bır gelınlık bulduk aldık tabı parayı bız odemedık ama gelınlıgım 4000euro tuttu,saçım1500 tuttu,tacımıda 1000 dolara aldık.Düğünüde babam kızım olunca düğününü ben yapıcam kusursuz olacak demıs,hiltonda yaptık o da yaklasık hıc bır seyden kacınmadan 70000 tl tuttu.pasta lımuzin nıkah sekerlerı ve fotograflar harıc.300 davetlı çağırdık.Nikah düğün bir arada oldu.Memur otele geldi.Çok eleme yaptık elıt ınsanlarıı davet ettık.Ama çok memnun kaldık.Yanı kızım olsun onun düğününüde hıltonda yaptırtcam:)Gercı daha gencız bebek felan dusunmuyorum.Evlenelı 8 ay olacak arkadaslarımız hala sızınki gibi peri masalı düğünü görmedık deyıp duruyorlar.Bizimde hoşumuza gıdıyor.İnsan bır kez evlenıyor durumuda ıyıyse hıc bır seyden eksık kalmasın bence.Herkese mutluluklar.

Nikah memurları, bağlı oldukları evlendirme dairesine göre ücret alıyorlar. Eşim basın mensubu olduğundan bizimkini belediye başkanı gelip kıymıştı sağ olsun (:

bizde öyle otele çağırdık nikah memurunu hatta biz götürüp getirdik.Parada odedık 300 küsür bişiey.Ne olur ne olmaz diye insan bıde o gun heyecanıyla her sey guzel kusursuz olsun ıstıyorsunuz.Ama bazı insanlar evlendırme daıresınde kıyılsın ıstıyor.Zaten onu onceden soleyeceksınız son haftada aramanız lazım nıkah memurunu kesınlestırmek ıcın bız oyle yaptık.Mutluluklar..

Bende salona gelsın ıstıyordum ama cok para yaaa :çok üzgünüm:

okadar para verılsın ıstemıyorum,malesef getırtmıcem salona...

ben de salona getirilince fiyatlar nasıl oluyo onu araştırıyorm ama görüyorm ki çok pahalı
ızmir de olmamıza rağmen nişanlım bi belediyeye sormş 230 tl demişler ayrıca memurun gelip gitmesi ve artısı işte
burda da bi çok arkadaş pahalı olduğunu söylemş 100 e falan yaptıran çok az.
herkes kafasına göremi kıyıyor bu nikahı anlamadım ben :(
böyle giderse olamıcak salonda ne bu bukadar

bende nikahımı salonda yaptım ama sadece 100-150 lira aldı,yol parası galiba bilseydim taksi tutardık dedim:roflol:
okadar pahalı değil yaa 400 lira naıl olur

YAPMAYIN ARKADAŞLAR NEDıR BU RAKAMLAR BÖYLE ŞAŞIRDIM KALDIM.ıZMıR ıÇıN SÖYLÜYORUM 170 NıKAH SALONUNDAKı NıKAHIN BEDELı,DÜĞÜN SALONUNA ıSTERSEN 230 BÜTÜN ıŞLEMLER DAHıL...MAKBUZ KARŞILIĞI BELEDıYEYE ÖDÜYORSUN BU KADAR..KıM SıZE BU RAKAMLARI VERDıYSE ONU ŞıKAYET EDıN LÜTFEN RESMEN SOYGUN ARANIZDA BıNLERDEN BAHSEDEN VAR O NE YAA ÖÖLE O NıKAH MEMURUNU BEN NE YAPARIM BıLıONUZMU? aydirigubbakcemile delikafadulden

nıkah memurunu bız dugun mekanına getırdık hatta adamın arb sı yoktu gerı bıraktık valla evıne ama ıyı oldu davetlıler dagılmamıs oldu nıkah dugun bır arada cok guzeldı,ama saglık masrafları vs 400 u bulmustu yanı

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde getirtmiştik. sadece 30 ytl almıştı. oda mesai dışı olduğu için. bu arada 2005 te böyleydi. ama şimdi arkadaşların yazdığı rakamlar gerçekten uçuk.

Bizden 60 tl aldı belediye 50 tl de nikah cüzdanı için

BİZİM DÜĞÜNDE KISMET OLURSA TEMMUZDA VE BİZİMDE DÜĞÜNDE NİKAH OLCAK AMA BİZİM BİRŞEY ÖDEMEYE GEREKMİYOR .............
CÜNKÜ NİKAHI YAPAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLCAK VE ODA BENİM AMCAM YANI BİZ ŞANSLIYIZ VALLAlülülülülülü

benim nikahım evde olmustu :asigim:

bizden 100tl aldılar normalmı değilmi bende bilmiyorum ,evlılık cuzdanından alınan para ve vakıftı su bu haric ödediğimiz para .
biz nıkah memuruna hediye nıyetıne lokum yaptırtmıstık bide havlu verdık

Arkadaşın biri salonda olmasına rağmen baya uçuk bir rakam yazmış.
Benim hayalimde de hep nikahımın düğünde kıyılması var, gerçi benim evlenmeme en az iki sene var da, konuyu görünce merak ettim bu işler nasıl oluyormuş diye:)

Bu kadar uçuk rakamlar, dahası farklar çok çelişkili, bence arada bazı soyguncular var. Sanırım en garantisi belediyeden talep etmek, makbuz falan alıp öyle yapmak

Back