• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Kızlar nikah memurunu düğün salonuna getiren var mı?

benimde düğün yerinde olucak nikahım,bizden 150 mlyon istedi verdik makbuzda aldık.oraya gelince birde gidiş geliş taksi parasını vericez o kadar,o da en fazla 50 mlyon tutar.

Evet evet bende istiyorum.. salona gelsin.. herkezin önünde kıyılsın nikahımız ve ayağına basayım :))))

Arkadaşlar netten bu bilgileri buldum

Belediyelerin 2009 Yılı Ücret Tarifeleri:

1. Kadıköy Belediyesi:
A Salonu
Hafta arası : 50 TL saat 11–17 arası
Hafta sonu : 400 TL
Hafta içi Cuma günü saat 17'den 19 kadar : 200 TL
B Salonu
Hafta sonu : 300 TL (1 saat)
Kamu Sosyal Tesisleri ve Ev, Düğün Salonu gibi mekânlarda nikâh kıymak isteyenler ise 130 TL ile 300 TL arasında değişen fiyatlara tabidirler.
Evlenecek adaylardan müracaat sırasında ayrıca7 TL Dosya, 30 TL Aile Cüzdanı ücreti toplam 37 YTL tahsil ediliyor.

2. Üsküdar Belediyesi:
Hafta içi (Törensiz Salonda) : 80.00 TL
Hafta içi (Törenli Salonda): 130,00 TL
Hafta sonu : 430,00 TL
(Hafta İçi Gündüz) Düğün salonu, restoran vs. gibi yerlerde kıyılacak nikâhlar için
araç tahsis ücreti : 230,00 TL
(Akşam ve Hafta Sonları )Düğün salonu, restoran vs. gibi yerlerde kıyılacak nikâhlar için araç tahsis ücreti : 360,00 TL
Not: Aile Cüzdanı ücreti yukarıdaki tarifeye dâhildir. (30.00 TL)

3. Beşiktaş Belediyesi:
Hafta arası : Pazartesi ve Salı sadece aile cüzdanı ücreti : 40 TL
Hafta arası : Çarşamba ve Perşembe : 90 TL
Hafta sonu : Cuma, Cumartesi ve Pazar : 140 TL

4. Eminönü Belediyesi :
Hafta arası : 30 TL
Hafta Sonu : 80 TL
Düğün Salonu, Ev : 130 TL + Nikâh memuru yol ve giderleri

5. Kartal Belediyesi:
Hafta arası : 30 TL
Hafta Sonu : 180 TL
Düğün Salonu, Ev : 180 TL + Memur'un masrafı

6. Maltepe Belediyesi :
Hafta arası : 250 TL +33 TL
Hafta Sonu : 500 TL + 33 TL
Düğün Salonu, Ev : 100 TL + 33 TL + Memur'un masrafı

7. Şişli Belediyesi:
Hafta arası : 90 TL
Hafta Sonu : 165 TL
Düğün Salonu, Ev : 300 TL

8. Avcılar Belediyesi:
Hafta arası : 45 TL
Hafta Sonu : 125 TL
Düğün Salonu, Ev : 250 TL
Not: Aile Cüzdanı ücreti yukarıdaki tarifeye dâhil değildir. (30.00 TL)

9. Bakırköy Belediyesi:
Hafta arası : 70 TL
Hafta Sonu : 140 TL
Düğün Salonu, Ev : Memurla görüşülüyor

10. Sarıyer Belediyesi:
Hafta arası : 40 TL
Hafta Sonu : 100 TL
Düğün Salonu, Ev : 400 TL

11. Ümraniye Belediyesi:
Hafta arası : 55 TL
Hafta Sonu : 400 TL
Düğün Salonu, Ev : 300 TL (Anadolu Yakası) – 500 TL (Avrupa Yakası)

12. Beyoğlu Belediyesi:
Hafta arası : 35 TL
Hafta Sonu : 115 TL
Düğün Salonu, Ev : 210 TL

aradaki farka bak 2 katı yaa.. düğün salonunda 250,nikah dairesinde 125. banane aşkıma dicem getirsin..para benim köpeeem olsun bananaeee :umursamaz: :dilcikar:

evettt benim nikahımda düğün salonunda oldu
samsun belediye başkanı kıydı hemde zemuszemus

Her belediye'de değişikmiş fiyat.
Belediye meclisi toplanır o yıl ki ücrete karar verirmiş.
Biz de haftaiçi 170
haftasonu 240
dış mekan 235

bizim ki düğün salonunda olacak,235 lira vereceğiz.yapacak birşey yok..

canım çooookkk teşekkür ederim bayadır bu bilgilere ulşamak istiyodum bitürlü başaramamıştım.harika oldu.hafta sonu ile düğün salonuna davet etmek neredyse aynı fiat gibi benim istediğim belediyede öğrendiğim iyi oldu. Ama acaba ne kadar önceden başvurmak gerekiyor düğün salonuna çağırmak için memuru?CADIARZU

bu sabah itibariyle bu işimizi de halletmiş bulunuyoruz çok şükür :)
düğün mekanımızı ekim ayında belirlemiş ve gün almıştık.24 nisan diye.Ama nikah tarihimiz belli değildi ve benimde her gelin gibi düğünüm de nikahımın kıyılması hayalimdi :)
dün bütün gün nikah için gerekli evrakları hazırlamakla uğraştıktan sonra bugün sabah 08:30 da nikah sarayına gittik.Belgeleri teslim ettik ve sonra bize seçenekleri sundular

hafta içi nikah :45 Tl hafta sonu nikah : 150 Tl Düğün Mekanına Memurun Gelmesi :300 Tl

ayrıca 46 Tl de evlilik cüzdanı ücreti bu fiyatların dışında.Biz de kısa bir düşünmeden sonra dedik aynı gün olsun,başka bir gün yapsak nikahı eee küçükte olsa bir yemeğe vs. gidilir.10 kişi kişi başı 30 Tl olsa yine aynı para çıkar.Hiç olmazsa hayalimdeki istek içimde kalmasın.Sağolsun nişanlımda çok anlayışlı davrandı ne gerek var demedi.

ışin özeti 346 Tl ye düğünümde nikahımın kıyılmasını sağlamış olduk :)

ayy bende kir dügüne hep hayalimde ama biz salonda yapicaz galiba.. ama havuzbasi olacak ins. kendimi havuzla teselli edebiliyorum yani :D
yaa bizde dügüne nikah memuru getirtmeyi düsünüyorduk ama ins öyle pahali degildir..

bız getırdım 250 yada 150 hatırlamıom ole bırseydı ıstedıgı ama cok hos oluyo yaaaaaaaaaaa

kızlar ben istanbuldayım düğünümüz 24 temmuzda. nikah memuru ile görüştük şubatta tarihi alın bana bildirin tmmuz ağustos yoğun oluyo denk gelmeyebilir yada salona geç gelebilirim sizden önce biri başvurursa dedi. şubatta alın defterinme ekleyeyim dedi sizi. haberiniz ola. bunu hesaplayarak tarih alın kendinize

Arkadaşlar ben bir şey sorucam önümüzdeki yaz cemile sultan yalısında evleneğiz inş. :)) ama sadece yakın akrabalar ve dostlardan oluşan 200 kişilik bir düğün olacak.Annem ve kayın validemin istekleri üzerine daha öncesinde de nikah yapıcaz çağıramadıklarımız için :((( nikah memuru iki kere nikah kıyar mı acaba bize? yani sırf görüntüden cünkü cemile sultanda da ona göre ayarlamalar yapmıştık.yardımcı olursanız cok sevinicem.

Back