Bosvet canim kendini uzme daha fazla. Sen ailene odaklan. Toplanicaksiniz ben inaniyorum kizin hatalarini anlicak yavas yavas su an idrak edemiyo. En az hasarla atlatirsiniz insallahNamusu temizledin derken ne yaptik kiii.aglamakta sucmuuu...ne yaptik anlamadimmm.doktora gotumem miii yanlis.bence bu cok normal bir sey.bakiremi diye merak etmiyorummmm.aslaaaaa....sadce iliski yasadimi bilmem lazim...cunku bana yalan soyluyor.
Evet her seyi sordum inkar ediyor...bazi seyleri soramadim bile.utandimmm.Off ya cok kotu oldummm. Cok iyi anliyorum sizi. Peki kiziniz simdi ne yapiyor sizin ogrendiginiz seyleri biliyor mu ve ne tepki verdi
Ne yapayimm soyleeeee,yalvaririmm soyleeeeeee..yoksa ben oldurucem kendimii.Nice beli ki senin kız eğriyi doğruyu anlayacak mental seviyede değil ve maalesef psikolojik olarak da pek sağlamda değil canım. Şimdi eğer sen onu muayeneye götürürsen bunun bir takım sonuçları olabilir, evden kaçabilir, intihar etmeye kalkabilir bence muayeneye götürme ama nasıl davranmak lazım inanki bilemiyorum çok karmaşık duygular içerisindeyim.
Bitti bizim yuvamiz.esimle sorunlarimi hep paylasirdim burdan.uzulurdummm...bunun yaninda cerez kaldi.dert buymus..az once rabbim neden bana bunu yasattin dedimmm.ben seni o kadar severkennn..of rabbimm beni affet.ne dedigimi ne yapacagimi.nasil dusunecegimi bilemiyorum.keske kiyamet kopsa her sey alt ust olsa.Bosvet canim kendini uzme daha fazla. Sen ailene odaklan. Toplanicaksiniz ben inaniyorum kizin hatalarini anlicak yavas yavas su an idrak edemiyo. En az hasarla atlatirsiniz insallah
Namusu temizledin derken ne yaptik kiii.aglamakta sucmuuu...ne yaptik anlamadimmm.doktora gotumem miii yanlis.bence bu cok normal bir sey.bakiremi diye merak etmiyorummmm.aslaaaaa....sadce iliski yasadimi bilmem lazim...cunku bana yalan soyluyor.
Namusu temizledin derken ne yaptik kiii.aglamakta sucmuuu...ne yaptik anlamadimmm.doktora gotumem miii yanlis.bence bu cok normal bir sey.bakiremi diye merak etmiyorummmm.aslaaaaa....sadce iliski yasadimi bilmem lazim...cunku bana yalan soyluyor.
Keskeee.keskee..gun icinde sizinle konustummm.bu siteden.ve tamam kizlar boyle boyle soyluyor.ve dinliycem onlari dedim.kizim geldi.watsaptan sifresini actirdim.kizlar sok icindeyim.sokk.evet abartmisimmm..oncekini.hafif kaldi ogrendiklerimin yaninda.kizim bir cok erkekle beraberr.hic bir yazisma silinmemeis.tum erkeklerle sex konulari.fotograf yollamak.ben onun karnini doyurupbebek gibi yatirirkeno gece ikilerekadar erkeklerle agzima bile alamiyacagim konusmalar.ben bu gun oldum.esimde.esim gittievden.odada agladi agladive gitti.
Bitti bizim hayatimiz.yarin onu muayeneye goturucem.ben bu kadarini beklemiyordum.keske size anlattiklarimkadar olsaydi her sey.bitti gitti.ve sinifin bir coguda boyle konusuyor.kizlar.takip edin cocuklarinizi.ben ona guvendim.ilk tahmin ettigimde,ona guvendigimi soyledim.ve .........
Erkek cocuklar bile daha masum kaldi kizimin yaninda.dusunebilyormusunuz benim ne kadar kotu oldugumu......benim liseyi namusumla bitirdigim,aclikla bitirdigim.yoklukla bitirdigimmm,ayakkabisiz montsuz bitirdigimmm,dayakla bitirdigim okuldannn kizim orospu olarak ciktiiii...ben omerdivenlerde yuruken o bahcede gezerken hic bunlari yasayacagim hayal bile edemezdim.
Esim okuldan alicam dedi.gitsin bu evden dediii.yarin gelince gormiyim onu bu evde dediii.dedi de dediiiiii.ben ona vurmadimmm.dovdun mudiyen kizlarrr,bu sefer vurmadimmm...dayak bile daha durust kaldiiiii...sadce agliyorummm..esimle bizi bir sinava soktu rabbimmm..
Hep bu ayet gelirdi aklima.biz sizi evlatlariniz ve mallarinizla sinariz...ve hepdua ederdim.rabbim cocuklarimi alma benden...ama ne bileyim,ben bunun anlamini olumsandim sadece.amabaska sekildede sinav olunuyormus.
Peki sen bana akil ver ne yapayimm.o kadar caresizim kiiii.siz ne yapardiniz..yardim istiyorum..Suç mu yazmışsınız, cevap veriyorum SUÇ.
Kızınızı bekaret testi için doktora götürmeniz SUÇ.
Doktorların yapması da yasak. Yaparsa o da SUÇ.
Niye bilmeniz lazım, ne yapacaksınız bu bilgiyle?
Ağlamanız da suç. Hiçbir çözüm önerisi üretmeyip sürekli bir şeyleri dramatize ederek kızın sizi ciddiye almamasını sağlamışsınız. Şiddet uygulamışsınız. Babasıyla sorunlarınızdan da etkilenmiştir elbette bu kız saksı çiçeği değil.
Yaptığınız, yapmayı planladığınız her şey suç, kızınıza o... demeniz de suç. Suçlu olmadığınız bir cümleniz yok resmen.
Mahvedeceksiniz kızı. Yaptığınız hiçbir şey çocuk- genç psikolojisi için uygun değil.
Mahvedeceksiniz.
Ne yapayım yazmışsınız, jinekologa değil psikologa gidin elbette! Bu da soru mu yani! Uzmandan yardım alın, kızınıza vebalı muamelesi de yapmayın. Çok üzüldüm kızınıza gerçekten.
Siddet yok cnm.hic bir sey yapmadimmm.yikildim gercekten...attacagim iki tokat daha masum kaldi yaptiklarinin yaninda.degmez diye dusundum.ve kala kaldim..oturuyorum sadce ve gizli gizli agliyorumm.oglum var.duymasini istemiyorum.daha kucuk.soktayim yani.sok.rabbim beni sinava cekti bu gece.hemde o kadar buyuk bir sinavaki,hic bir sorunun cevabini bilemiyorum.Nice lütfen sakin kalmaya calisir misin şuan telas içinde mantikli dusunemiyorsun.
Nasil dusunebilirim diyeceksin evet zor ama yapmak zorundasin.
Kizini muayeneye götürme isini unut sakın yapma. Onu kendinden daha çok uzaklastirirsin...
Kizlik zari yerine nasil davranman gerektiğini soracagin bir doktora ihtiyacin var...
Lütfen ve lütfen attigin adimlara söylediğin sözlere dikkat et. Ve şiddet uygulamayin kiziniza
Peki sen bana akil ver ne yapayimm.o kadar caresizim kiiii.siz ne yapardiniz..yardim istiyorum..
Siddet yok cnm.hic bir sey yapmadimmm.yikildim gercekten...attacagim iki tokat daha masum kaldi yaptiklarinin yaninda.degmez diye dusundum.ve kala kaldim..oturuyorum sadce ve gizli gizli agliyorumm.oglum var.duymasini istemiyorum.daha kucuk.soktayim yani.sok.rabbim beni sinava cekti bu gece.hemde o kadar buyuk bir sinavaki,hic bir sorunun cevabini bilemiyorum.
Saçmalama yahu ne öldürmesi... İnsanız hepimiz hata yaparız, senin ufaklık bir kaç hata birden yapmış ama dediğim gibi bunun muhakemesini yapabilecek durumda ve tecrübede değil... Durum çok zor sakin olmanda şu an pek mümkün değil ama şimdilik bir nefes al canım.Ne yapayimm soyleeeee,yalvaririmm soyleeeeeee..yoksa ben oldurucem kendimii.
ogrensenız nolucakkı ne degısıcek?Namusu temizledin derken ne yaptik kiii.aglamakta sucmuuu...ne yaptik anlamadimmm.doktora gotumem miii yanlis.bence bu cok normal bir sey.bakiremi diye merak etmiyorummmm.aslaaaaa....sadce iliski yasadimi bilmem lazim...cunku bana yalan soyluyor.
onuda bilmiyorum.ogrensenız nolucakkı ne degısıcek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?