Keskeee.keskee..gun icinde sizinle konustummm.bu siteden.ve tamam kizlar boyle boyle soyluyor.ve dinliycem onlari dedim.kizim geldi.watsaptan sifresini actirdim.kizlar sok icindeyim.sokk.evet abartmisimmm..oncekini.hafif kaldi ogrendiklerimin yaninda.kizim bir cok erkekle beraberr.hic bir yazisma silinmemeis.tum erkeklerle sex konulari.fotograf yollamak.ben onun karnini doyurupbebek gibi yatirirkeno gece ikilerekadar erkeklerle agzima bile alamiyacagim konusmalar.ben bu gun oldum.esimde.esim gittievden.odada agladi agladive gitti.
Bitti bizim hayatimiz.yarin onu muayeneye goturucem.ben bu kadarini beklemiyordum.keske size anlattiklarimkadar olsaydi her sey.bitti gitti.ve sinifin bir coguda boyle konusuyor.kizlar.takip edin cocuklarinizi.ben ona guvendim.ilk tahmin ettigimde,ona guvendigimi soyledim.ve .........
Erkek cocuklar bile daha masum kaldi kizimin yaninda.dusunebilyormusunuz benim ne kadar kotu oldugumu......benim liseyi namusumla bitirdigim,aclikla bitirdigim.yoklukla bitirdigimmm,ayakkabisiz montsuz bitirdigimmm,dayakla bitirdigim okuldannn kizim orospu olarak ciktiiii...ben omerdivenlerde yuruken o bahcede gezerken hic bunlari yasayacagim hayal bile edemezdim.
Esim okuldan alicam dedi.gitsin bu evden dediii.yarin gelince gormiyim onu bu evde dediii.dedi de dediiiiii.ben ona vurmadimmm.dovdun mudiyen kizlarrr,bu sefer vurmadimmm...dayak bile daha durust kaldiiiii...sadce agliyorummm..esimle bizi bir sinava soktu rabbimmm..
Hep bu ayet gelirdi aklima.biz sizi evlatlariniz ve mallarinizla sinariz...ve hepdua ederdim.rabbim cocuklarimi alma benden...ama ne bileyim,ben bunun anlamini olumsandim sadece.amabaska sekildede sinav olunuyormus.