- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.064
- 448
Cibik...nikli arkadasim,bunlari beni dusunerek yazdiginizi,tamamen iyi niyetli oldugunuzu dusunerekten cevap vermek istiyorum.ben insanin karekterinin cok onemli olduguna deginmek istiyorum.eger insan istiyorsa her seyi yapar.siz onu eve de kapatsaniz,mahsene de atsaniz,belki eylemlerini yapmasina izin veremiyeceksizniz.ya dusuncelerini,o kotu dusunceleri silebilirmisiniz.iste ben ordayim,onun beynini temizlemek istiyorum.karekterini guzellestirmek istiyorum.
Insan yasaklarla terbiye edilmez...bakin bizim dinimiz de buna bbir kanunla cevap veriyor.hani hirsizlik yapan birinin kolunun kesilmesi vardi.ama kolunu kes demiyor,arastir diyor.bu bunu neden yapti.acmiydi,evlatlarina yedirecek bir lokma ekmegi yokmuydu.aciktamiydi.neden yaptigini bul diyor.once muhtar sonra beld.bas..en son basbakan sorumlu hunda...eger ki acliktan yaptisa.bakin burada bile neden ariyor rabbim.iste bende oradayim.benim kizim neyin eksikliginden dolayi yapti bunu.
Insan yasaklarla terbiye edilmez...bakin bizim dinimiz de buna bbir kanunla cevap veriyor.hani hirsizlik yapan birinin kolunun kesilmesi vardi.ama kolunu kes demiyor,arastir diyor.bu bunu neden yapti.acmiydi,evlatlarina yedirecek bir lokma ekmegi yokmuydu.aciktamiydi.neden yaptigini bul diyor.once muhtar sonra beld.bas..en son basbakan sorumlu hunda...eger ki acliktan yaptisa.bakin burada bile neden ariyor rabbim.iste bende oradayim.benim kizim neyin eksikliginden dolayi yapti bunu.