merhaba öncelikle yazmis oldugunuz hiçbirseye katilmiorum bu yorumunuz hiç hos olmamis gerekli herseyi arkadaslar coook guzel acik ve net ifade edmisler msjin sonundada benimle iletisime gecin demissiniz havada baya yuksek bir reklam kokulari var .... !!!!
Tesekkur ederim canm, evet yurudum. Kendimi cok iyi hissediyorum. Su ictim, corba ictim345 mentor high profil damla kas altina yerlestirildi.
aradaki farkla ilgili,sizin düşünceleriniz size benimkiler bana.sizinle bunun tartışmasını yaşamıcam.ama tavsiyede bulunmadan da edemicem,kendinize biraz daha değer verin bence...ayrıca çocuksu tavırlarınız da komik sadece...herkes hakettiği gibi yaşıyor işte...size alakalı benzetmelerinizle mutlu pazar kültürleri diliyorum...:)
benimle aynı düşüncelere sahip olma ihtimalin yok zaten bana katılabilmen için benim sahip olduğum kültür seviyesinde yaşam standardında olman lazım.baktığın pencereyle benimki aynı yere açılmıyo ondandır fikir ayrılığı.bunların yanısıra devlet hastanelerini,üni.hastanelerini kötüleyen bir mesaj da yazmadım ayrıca.buradan da anlayışınızın yeterince kapalı uçlar olduğunu çözümlemek mümkün.ben merdivenaltı bir çok yer var bu ameliyatları yapan diye yazdım,normalde bunun maliyeti 8000 ne kadar ulaşabiliyo bazı durumlarda dedimki zaten devlet hastanesi ve üni.de de aynı durum katkı payından aşağı yukarı aynı paraya ulaşıyor.ama siz ne yazılanı doğru okuyansınız ne de anlatılanı doğru anlayansınız.bu bağlamda,anlamadığınız noktalarda yorum yapma zorunluluğunuzun olmadığını bilmenizi isterim.yani zorunlu değilsiniz yorum yapmaya.kendinizi çok fazla zorlamayın,sahip olduklarınızla idare edin derim...umarım bu yazdıklarımın da en kötü %20 sini anlarsınız:):)
Tesekkur ederim canm, evet yurudum. Kendimi cok iyi hissediyorum. Su ictim, corba ictim345 mentor high profil damla kas altina yerlestirildi.
ben sizin sahsiniza kisiliginize kapasitenize elestiride bulunmadim terbiyesizliginiz okadar belliki sizin gibi birisiyle muhattap olmak dahi istemiyorum ...!!!
Spam,reklam ve ahlaksız mesaj gibi gördüğünüz,düşündüğünüz yorumları yorumun altındaki üçgen içinde ünlem işareti olan kutucuğa tıklayıp moderatöre bildirebilirsiniz..Polemik yapmaya gerek yok :) Sinirlerinize hakim olun,karşınızdakinin seviyesine düşmeyin
Eki Görüntüle 978444
345 :))) likle bugun nasiliz bakalim :)))) nasilsin ?? ciktinmi hastaneden
11de ciktim hastaneden cok sukur iyiyim suanda
ben sizin sahsiniza kisiliginize kapasitenize elestiride bulunmadim terbiyesizliginiz okadar belliki sizin gibi birisiyle muhattap olmak dahi istemiyorum ...!!!
gecmis olsun tekrar canim :))) insallah iyilesme surecinide hayirlisiyla atlatirsin ....
Canim arzumun soyledigi cok dogru canim muhattap olma seviyesine dusme hic gerek yok kendi sinirlerinide yipratma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?