Kızlar meme estetiği albümü ekledim bilginize :)

mel235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
125
6
46
Ama ne olursunuz güzel görmediğiniz yönler varsa onuda yazın kırılmam.henüz 3 haftalık göğüsler.sol meme başı kesi yerinde biraz sorun var ama doktor düzelecek dedi sizce düzelir mi? Bununla ilgili ameliyat olan arkadaşların yorumunu bekliyorum.birde sağ sol gögüs biraz büyüklük olarak farklı bununda düzelip düzelmeyeceğini hakkında aynı sorunu yaşamış arkadaşlarda yorumlarını yazarsa sevinirim.
?

arkadaşların bilgilenmesi adına daha fazla fotoğraf eklemek istedim aslında olmadan önceki halimle fotoğraflarda var ama bu fotoğraf ekleme işini pek yapamıyorum bilen varsa tam olarak tarif edebilirmi?

arkadaşlık talebi gönderiyorum kabul ederseniz görmek isterim ben de, uzun zamandır ameliyatı düşünüp cesaret edemeyen biri olarak:) bir de ameliyat sonrası sürec nasıl gecti ya da geciyor? çok agrınız oldu mu? meme ucu kesisi yapılmış sanırım. benim görüştüğüm doktorlar hep meme altı kesisini tavsiye ettiler. bir de son olarak kas altına mı koyuldu protez?
arkadaşların bilgilenmesi adına daha fazla fotoğraf eklemek istedim aslında olmadan önceki halimle fotoğraflarda var ama bu fotoğraf ekleme işini pek yapamıyorum bilen varsa tam olarak tarif edebilirmi?

Son düzenleyen: Moderatör:

kasaltı 350 cc yuvarlak profil uygulandı.ağrı olarak nerden oldum şu ameliyatı denilecek bir ağrım olmadı benim kasaltı olmasına rahmen.ilk gün ağrı kesicilerle mışıl mışıl uyudum :)) meme ucu kesisi ile oldum ben.ben bu yöntemin en az iz bırakan yöntem olduğunu bilerek öyle istedim ki doktorumda bu yöntemi kullanıyormuş zaten.en zor ama en az iz bırakan yöntem olarak biliyorum.inş. öyle olur.bence göğüs sorunu yaşayan bir bir bayan için kesinlikle değer.çok güzel bir duygu tavsiye ederim.herşey gönlünüze göre olsun.

canım 17 nisanda ameliyat olacağım bende zaten korkudan ve heyecandan tuhaf duygasal bir moda girdim beni de eklermisin bende görmek isterim birde ağrılar nekadar sürüyor,arkadaşım nefes almakta bile zorlanıyorum diyordu....

canım şimdiden hayırlı olsun.hiç korkmana gerek yok.sadece ilk gün göğüs bölgende bir gerginlik oluyor.ilk bir kaç saat biraz ağrım oldu benim onuda ağrı kesicilerle hemen hallettiler zaten ama öyle nefes aldırmayacak bir ağrı değil açıkçası.tabi herkesin bünyesi ve tepkileri bi olmayabilir bu tür ameliyatlarda.güzel haberlerini ve fotoğraflarını bekleriz artık :)kesinlikle çok güzel bir duygu. biz bayanlar için göğüs görüntüsü çok önemli.kaç cc ve kasaltı kas üstü nasıl uygulanacak seninki?

Uzun zamandir forumun disindan takip ediyorum estetik konusunu.Gögüs büyütme estetigi yaptirmayi düsünen biri olarak eklerseniz nasil bir sonuc alindigini görmek isterim

Kıskandımmmm :)) Kocaman bir MASALLAH.. hayırlı olsun. resimlerde iki gogus arasinda bir asimetri farkliligi göremedim ben yanlıs mı okudum bilmiyorum. gercekten cok güzel duruyorlar,özellikle 2. resimde cok dogal duruyorlar.(Eklediginiz icin cok tsk ederimm)

:)) teşekkür ederim canım.çok belirgin bir asimetri yok aslında.ben biraz pimpirikli biriyim herşeyi çok inceliyorum ve sabırsızım.her geçen gün dahada güzelleşiyorlar.ameliyat öncesi halimden bu yana bir sürü fotoğrafım var kıyasladığım zaman şuan gayet iyiye gidiyorlar diyebilirim :)) aslında daha fazla resim ekliyecektim ama pek beceremedim nedense burada resim eklemeyi.faydalanmanız adına sevindim.

bende yaptırmak ıstyrmm ama hıcbır fıkrım yok.. ve korkuyorum acımasından..

inan canım düşünmem,araştırmam ve karar verip ameliyat olmam sadece bir hafta sürdü.çok fazla araştırmakta insanın aklını bulandırıyor.korku konusunda sana sadece şunu söyleyebilirim gerçekten korkulacak bir ameliyat değil buna emin ol.evet ilk üç gün yatıp kalkmak sorun oluyor desteksiz sadece o kadar : ) ben yaptırmadan önce internette uygulanmış resimleri görünce Allahım benimde böyle göğsüm olur mu acaba diye :)) isteyince oluyor.isteyin ve ne istediğinizi bilin yeter.inşallah sizede nasip olur.sevgiler

Son düzenleme:

cesaretimi yeni topladım. 14 nisanda amaliyat olucağım moda sektöründeyim ameliyat öncesi fotolarımı yakında koycam bir de ameliyat sonrası sürec nasıl geciyor? beni eklermisin merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…