albümü göremedim ben
beni de eklermisin arkadas olaraksadece arkadaş olarak ekli olanlar görebiliyor.
sadece arkadaş olarak ekli olanlar görebiliyor.
sadece arkadaş olarak ekli olanlar görebiliyor.
bende teklif gönderdim. haziran başı olucam bende eğer kabul edersen çok sevinirim
arkadaşların bilgilenmesi adına daha fazla fotoğraf eklemek istedim aslında olmadan önceki halimle fotoğraflarda var ama bu fotoğraf ekleme işini pek yapamıyorum bilen varsa tam olarak tarif edebilirmi?
arkadaşlık talebi gönderiyorum kabul ederseniz görmek isterim ben de, uzun zamandır ameliyatı düşünüp cesaret edemeyen biri olarak:) bir de ameliyat sonrası sürec nasıl gecti ya da geciyor? çok agrınız oldu mu? meme ucu kesisi yapılmış sanırım. benim görüştüğüm doktorlar hep meme altı kesisini tavsiye ettiler. bir de son olarak kas altına mı koyuldu protez?
canım 17 nisanda ameliyat olacağım bende zaten korkudan ve heyecandan tuhaf duygasal bir moda girdim beni de eklermisin bende görmek isterimAma ne olursunuz güzel görmediğiniz yönler varsa onuda yazın kırılmam.henüz 3 haftalık göğüsler.sol meme başı kesi yerinde biraz sorun var ama doktor düzelecek dedi sizce düzelir mi? Bununla ilgili ameliyat olan arkadaşların yorumunu bekliyorum.birde sağ sol gögüs biraz büyüklük olarak farklı bununda düzelip düzelmeyeceğini hakkında aynı sorunu yaşamış arkadaşlarda yorumlarını yazarsa sevinirim.
?
canım 17 nisanda ameliyat olacağım bende zaten korkudan ve heyecandan tuhaf duygasal bir moda girdim beni de eklermisin bende görmek isterimbirde ağrılar nekadar sürüyor,arkadaşım nefes almakta bile zorlanıyorum diyordu....
Uzun zamandir forumun disindan takip ediyorum estetik konusunu.Gögüs büyütme estetigi yaptirmayi düsünen biri olarak eklerseniz nasil bir sonuc alindigini görmek isterim
Kıskandımmmm :)) Kocaman bir MASALLAH.. hayırlı olsun. resimlerde iki gogus arasinda bir asimetri farkliligi göremedim ben yanlıs mı okudum bilmiyorum. gercekten cok güzel duruyorlar,özellikle 2. resimde cok dogal duruyorlar.(Eklediginiz icin cok tsk ederimm)
bende yaptırmak ıstyrmm ama hıcbır fıkrım yok.. ve korkuyorum acımasından..
Ama ne olursunuz güzel görmediğiniz yönler varsa onuda yazın kırılmam.henüz 3 haftalık göğüsler.sol meme başı kesi yerinde biraz sorun var ama doktor düzelecek dedi sizce düzelir mi? Bununla ilgili ameliyat olan arkadaşların yorumunu bekliyorum.birde sağ sol gögüs biraz büyüklük olarak farklı bununda düzelip düzelmeyeceğini hakkında aynı sorunu yaşamış arkadaşlarda yorumlarını yazarsa sevinirim.
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?