cesaretimi yeni topladım. 14 nisanda amaliyat olucağım moda sektöründeyim ameliyat öncesi fotolarımı yakında koycam bir de ameliyat sonrası sürec nasıl geciyor? beni eklermisin merak ediyorum
( çok teessüf ederim kızlar bir çok kişiyi arkadaş eklemiş olmama rahmen çok az kişi yorum yapmış.baştada yazmıştım beğenmediğiniz yönleri varsa da söyleyebilirsiniz.
Melcim , yorum yapmistim ama sen ayni fotolari silmis tekrar yuklemissin . Gayet guzel ve dogal olmus, henuz daha cok yeni zaten ilerde cok daha guzel olacaklar:)
sözüm yorum yapmayan arkadaşlara canım :) yorum yapan arkadaşlarınkini okudum.senin yorumunuda okumuştum beratticim.tekrar teşekkür ederim : ))
geçmiş olsun canım hangi dr yaptı:)) soruya bakarmısnhala arastırma asamasında olan bir meme magduru olarak ben de görmek isterim eğer arkadaşlık teklifimi kabul edersen :)) şimdiden hayırlı olsun darısı başıma:)
inan canım düşünmem,araştırmam ve karar verip ameliyat olmam sadece bir hafta sürdü.çok fazla araştırmakta insanın aklını bulandırıyor.korku konusunda sana sadece şunu söyleyebilirim gerçekten korkulacak bir ameliyat değil buna emin ol.evet ilk üç gün yatıp kalkmak sorun oluyor desteksiz sadece o kadar : ) ben yaptırmadan önce internette uygulanmış resimleri görünce Allahım benimde böyle göğsüm olur mu acaba diye :)) isteyince oluyor.isteyin ve ne istediğinizi bilin yeter.inşallah sizede nasip olur.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?