Kızlar meme estetiği albümü ekledim bilginize :)

Ayy gozunuz aydin.Benim icin bu imkansiz gibi suan da cok korkuyorummm.

Ben hiç korkmadımda ameliyata girmeden önce hazırlanırken çok heyecan yaptım.hemşire bana sakinleştirici iğne yaptı :) ameliyat hanede kuzu kuzu yatan kurban gibiydim :)))

boyun kilon kaç canım ? 255 kimine küçükken çok zayıf ve minyon birinde 300 cc gibi durabiliyor.ben 85 b takıyorum şuana ama bedene takılmayın çünki markadan markaya değişiyor.

Ayy gozunuz aydin.Benim icin bu imkansiz gibi suan da cok korkuyorummm.

teşekkür ederim canım.korkacak bir şey yokmuş aslında ama çok heyecanlı olursanız hemşirenizden ameliyat öncesi sakinleştirici iğne yapmasını isteyin.inan ameliyat masasına yatarken o kadar rahattım ki sakinleştiriciden dolayı : )

selamm...

ben de pazartesi ameliyat için gün alacağım. yalnız hangi marka protez kullanıldı canım sende ve high profil miydi? seni ekledim ama henüz cevap gelmediğinden göremiyorum. lütfen yardımcı olur musun?

seni eklemiştim canım.350 cc high profil yuvarlak kullanıldı.

Boyum 168 kilom 61-62

ben aslında göğüs altı ölçüsünün önemli olduğunu düşünüyorum cc konusunda karar verirken.benim sonucumu beğendiyseniz göğüs altı ölçüm 86 ve 350 cc uygun ve doğal oldu.buna göre kıyaslayabilirsin.

mrb canım cc büyüklüğü bakımından fikir sahibi olmak istiyorum. arkadaşlık isteğimi kabul edersen bende albümüne gözatayım... güle güle kullan

bende uzun süredir arastiriyorum. Bir kac Dr. görüstüm. Kararsizim. Benide eklermisin? Hangi Dr. yaptirdin?

geçmiş olsun güle güle kullan cicilerini bende albümü göremiyorum ne yazık ki darısı bize inş:)

Son düzenleme:
seni eklemiştim canım.350 cc high profil yuvarlak kullanıldı.

çok güzel olmuşlar, maşallah, maşallah, çok yakışmış, güzel günleriniz olsun inşallah birlikte :)) darısı başımıza artık...

bu arada çok teşekkür ederim kabul ettiğin için... canım bir de peki yumuşaklık konusunda düşüncelerin neler, dokunduğunda eline geliyor mu? mentor için sert diyorlar ama... bana da mentor uygulanacak..

rica ederim canım.şuan yeterli yumuşaklığa henüz ulaşmadı tabi çok erken ama yinede çok sertte değil ve ele birazda olsa geliyor.doktorların genelde tavsiye ettiği bir marka mentor ve sertlik dereceleri var.bana uygulanan orta sertlikte bir silikondu ve herşeyden önce en çok güvenilen marka olduğunu biliyorum :)

canım bende ameliyat olmak istiyorum ama malesef korkuyorum.benide arkadaş olarak eklersen fotolarını görebilirmiyim

canım bana da orta sertlikte mentor protez takılacak. perşembe günü ameliyata giriyorum...

yumuşaklığı konusunda fikirlerin tam olarak nedir şu an? yoksa yumuşak olan derecesini mi önerirsin kendinden yola çıkarak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…