Ayy gozunuz aydin.Benim icin bu imkansiz gibi suan dacok korkuyorummm.
Canım şimdi gördüm çok doğal duruyor bana doktor 255cc gibi bir şey dedi ama seninkini görünce çok küçük olur diye düşünmeye başladım.. Olmuşken tam olsun.. Şuan kaç beden sütyen kullanıyorsun
Ayy gozunuz aydin.Benim icin bu imkansiz gibi suan dacok korkuyorummm.
boyun kilon kaç canım ? 255 kimine küçükken çok zayıf ve minyon birinde 300 cc gibi durabiliyor.ben 85 b takıyorum şuana ama bedene takılmayın çünki markadan markaya değişiyor.
selamm...
ben de pazartesi ameliyat için gün alacağım. yalnız hangi marka protez kullanıldı canım sende ve high profil miydi? seni ekledim ama henüz cevap gelmediğinden göremiyorum. lütfen yardımcı olur musun?
Boyum 168 kilom 61-62
eskişehirdeyim ben canım. doç.dr.yakup Karabağlı Osmangazi üniversitesibende uzun süredir arastiriyorum. Bir kac Dr. görüstüm. Kararsizim. Benide eklermisin? Hangi Dr. yaptirdin?
geçmiş olsun güle güle kullan cicilerini bende albümü göremiyorum ne yazık kidarısı bize inş:)
seni eklemiştim canım.350 cc high profil yuvarlak kullanıldı.
çok güzel olmuşlar, maşallah, maşallah, çok yakışmış, güzel günleriniz olsun inşallah birlikte :)) darısı başımıza artık...
bu arada çok teşekkür ederim kabul ettiğin için... canım bir de peki yumuşaklık konusunda düşüncelerin neler, dokunduğunda eline geliyor mu? mentor için sert diyorlar ama... bana da mentor uygulanacak..
tşk ederim arkadaşım resimlerini gördüm çok güzel olmuşş çok begendim :)
rica ederim canım.şuan yeterli yumuşaklığa henüz ulaşmadı tabi çok erken ama yinede çok sertte değil ve ele birazda olsa geliyor.doktorların genelde tavsiye ettiği bir marka mentor ve sertlik dereceleri var.bana uygulanan orta sertlikte bir silikondu ve herşeyden önce en çok güvenilen marka olduğunu biliyorum :)
rica ederim canım.şuan yeterli yumuşaklığa henüz ulaşmadı tabi çok erken ama yinede çok sertte değil ve ele birazda olsa geliyor.doktorların genelde tavsiye ettiği bir marka mentor ve sertlik dereceleri var.bana uygulanan orta sertlikte bir silikondu ve herşeyden önce en çok güvenilen marka olduğunu biliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?