Kizlar mahvoldum :(((((((

cok gecmıs olsun..:teselli:
Allah yardımcın olsun cok uzuldum ..
tez zamanda eskısınden daha saglıklı bır sekılde aramıza donersın umarım..

canım benim ya her an aklımdasın inanki alllah yardımcn olsun geçecek canım arkadaşm buda geçecek bunada şükür

canım elifiim facebookda görmüştüm ama bukadar ciddi olduğunu bilmiyoduum.keşke yakınunda olup yardım edebilsem.acil şifalar canıım.bi kadın tutmayı deneseniz yoksa eşin kaayı yer gerçi ii olur kıymetini anlar ama neyseee.çook geçmiş olsun canım

Canim arkadaslarim hepinize tek tek tesekkur etmek istiyorum...Annem sadece 1 ay kalabilecegi icin giderken kayrayi(9 aylik kizimi)yaninda turkiyeye goturecek...Nasi ayrilicam bilmiyorum.kucuk bebegi olanlar beni anlayacaktir...Biliyorum ki boylesi daha iyi ama kalbim oyle demiyor...zaten gunlerdir onunla sadece baksiyoruz.oyle aglamakli bakiyor ki yuzume gozlerimle seviyorum onu,icime kazimaya calisiyorum yoklugunda yanimda olsun diye

Wc ye gidemedigim icin hasata bezi kullaniyorum .o kadar zoruma gidiyor ki surekli agliyorum .insan bilinci acikken ,nasil rahatca normalmis gibi birakabilir ki...esim rahatlatmak icin dil dokuyor ama hala tutuyorum inatla...buna insan nasil alisir ki.

cnm geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin
iyileşme sürecin biraz uzun olabilir en büyük yardımcın eşin olacaktır bu zamanlarında
tez zamanda iyileşir eskisi gibi yürürsün inşallah..

canım, çok büyük geçmiş olsun.ALLAH seni çocuklarına ve eşine bağışlasın.inş eski sağlıklı günlerine geri dönersin moralini bozma. daha beteride olabilirdi.acil şifalar diliyorum....

canım ya, hepimiz her an böyle olabiliriz her şey o kadar olası ki..
o nedenle ilk önce neden benim başıma geldi deme, kabullen ve yapman gerekenleri uygula.
ne kadar zordur minicik bebeğinden ayrılmak, ama annen orada çok daha iyi bakar.
üzme kendini çok fazla.
alışmaya çalış ve çabucak iyileşmeye çalış.
sıkma kendini ve tuvalet ihtiyacını da seni en az rahatsız edecek olan bu yöntemle gider.
çabucak iyileşmen için bu da lazım.
üzme kendini ne olur.
biz senin iyi haberlerini alacağız umarım canım.:1hug:a.s.

canım benim içim parçalandı yinede beterin beteri var bebişinden ayrılman çok zor ama onuniçin daha iyi olacağını düşün yapılacak bir şey yok inş kısa zamanda iyileşip normal yaşantına donersin allah ölüm ayrılığı vermesin allah çocuklarının başından eksiketmesin her gecenin bir sabahı var unutma allah yardımcın olsun öpüyorum

cnm ßenim yaa çok üzüldüm Allah şifa versin... inş. en yakın zamanda sağlığına kavuşursun...

Ah! bebeğim çok üzüldüm gerçekten.
Büyük geçmiş olsun - Allah acil şifalar versin.
Zamanla eski sağlığına kavuşacaksın - biraz sabır tatlım.
Allah kolaylık versin.

canım kayrayı anne götürcekmiş tabi özleyecen zor ama şu an onu düşünme inş ameliyatın iyi geçsin iyileşme sürecin iyi olsun sen iyi olunca sende gelirsin yada annem getirir kuzunu zaten annen kayraya çok iyi bakar
bu bir süreç allah daha beterinden sakınsın

Hay Allah.Çok geçmiş olsun.
Çok üzüldüm gerçekten.Baba senin kadar ilgilenemezki.çok zordur senin için.Bebişinden ayrılmak çok zor olacak ama annenle gidiyor yabancı yerde değil emin ellerde,üzülme lütfen.Diğer türlü çocuk perişan olacak ve senin birde psikolojin dağılacak iyice.Allah kolaylık versin cnm benim.
Empati kurabiliyorum anne olduğum için,heralde kendinden çok çocukları düşünüyorsundur.Aman Allah beterinden saklasın.Tez zamanda iyileşirsin inşallah.Çok geçmiş olsun tekrardan.senağlama

Son düzenleme:
canım öncelikle çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.ama ameliyattan korkma...teyzemin kalçasın aprotez takıldı ve ikinci gün ayağa kaldırdılar..tabi hemen düzelmedi ama çabuk toparlandı.platinden de korkma bence.allahın izniyle çabucak iyileşirsin...ama çocuklara bakacak biri lazım gerçekten.kayran hepten küçükmüş..

Çok çok geçmiş olsun canım. Allah kısa zamanda acil şifalar versin.
Gerçekten zor durumdasın. En fenasıda bebişinin durumu ve ondan ayrılacak olman.
Ama en azından bir süre sonra kavuşacaksın.
Verdiğin sadakalar seni onlara bağışlamış, Ölümden başka herşeyle başedebiliriz.
Herşey bizler için ve sen psikolojini sağlam tutarsan çok daha çabuk iyleşeceksin, bunu biliyorsun. Grip bile olsan, psikolojini sağlam tutmazsan iyileşemiyorsun.
Eşin için, çocuğun için, geleceğin için ve en önemlisi kendin için güçlü ol. Bu günler geçecek göeceksin, hemde ne kadar çabuk.

canım cok büyük geçmiş olsun mesajların tamamını okumadım ailenden biri yardıma geldimi bilmiyorum ama en iisi anneni filan çağır canım ufak bebeğin varmıs

caim benim inan çok üzüldüm....belki o anne duygusu suan bende yok ama ınan çok iyi anliyorum senı...allahtan sabir dile elbet yüce tanrimiz yüzünüze gülecek...dualarim senlen ve bebeginle... en kıza zamanda umarim bebisine kavuşursun... suan güçlü kalman lazim,kendin ve bebeğin icin. öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…