- Konu Sahibi mercan_dilara
-
Canim arkadaslarim hepinize tek tek tesekkur etmek istiyorum...Annem sadece 1 ay kalabilecegi icin giderken kayrayi(9 aylik kizimi)yaninda turkiyeye goturecek...Nasi ayrilicam bilmiyorum.kucuk bebegi olanlar beni anlayacaktir...Biliyorum ki boylesi daha iyi ama kalbim oyle demiyor...zaten gunlerdir onunla sadece baksiyoruz.oyle aglamakli bakiyor ki yuzume gozlerimle seviyorum onu,icime kazimaya calisiyorum yoklugunda yanimda olsun diye
Wc ye gidemedigim icin hasata bezi kullaniyorum .o kadar zoruma gidiyor ki surekli agliyorum .insan bilinci acikken ,nasil rahatca normalmis gibi birakabilir ki...esim rahatlatmak icin dil dokuyor ama hala tutuyorum inatla...buna insan nasil alisir ki.
Kizlar dualariniza cok ihtiyacim var,her zor gunumde yanimdaydiniz simdide desteginizi bekliyorum.
Persembe sabahi spora gittigimde kar yagmisti.Spor salonuna girdim yerde ki islakligi gormedim kaydim dustum.Hemen ambulans geldi.Ayegimi 2 yerden kirmisim .KOmple bacagimi alciya aldilar.Kalcama kadar.2 cocuklar nasil aypicam boyle derken dun tekrar cagirdilar.Kemikler ust uste gelememis,boyle 6 ay surer dediler ve bu sekilde kaynarsa aksak kalirmiism,ameliyat olamam gerekiyormus.en az 4 tane platin koyacaklarmis,cok korkuyorum.Korkudan tansiyonum dustu.2 gundur morfin veriyorlar,birde baska bi agri kesici o da mideme dokunuyor...lUTFEN DUALRINIZLA DESTEK OLUN,COK KOTU DURUMDAYIM.Cok kotuyum cocuklarda ziyan oldu.Karinlarinib bile doyuramamis esim.dun b i arkadas corba yapmis yazik kayra nasil iciyor gorseniz.Yerim 1mm kipirdasam avaza avaz bagiriyorum cocuklarda benle bir agliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?