• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar mahvoldum :(((((((

çok çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. inşallah en kısa zmanada eski sağlığına kavuşursun.

canimm ya kiyamam büyük gecmis olsunnnnnnnnnnn
tüm dualarim ve iyi dileklerim seninle inan
allah yardimcin olsun
iyi haberlerini aliriz insallah

çok geçmiş olsun yaa:1no2:çok kötü olmuş gerçektenbenneyaptımki
yardıma gelebilecek birileri yokmu çevrenizde.ailenizde falan

elifcim inan şuan ne diyeceğimi bilmiyorum..kelimeler tıkandı boğazıma..çok üzgünüm..neler olmuş benim arkadaşıma..çok acı çekiyorsun eminim..üstelik kendinden çok çocuklarını düşünüyorsun..Hastalık da sağlık da bizler için canım..Rabbim beterinden korusun evlatlarını da seni de..Dilerim en kısa zamanda eski sağlığına kavuşarak evlatlarının başında olacaksın..annen de gelicektir umarım..lütfen dirayetli ol..sana bişey olsa felaketi olur yavrularının biliyorsun..sen annesin, çektiğin tüm acılara rağmen evlatlarını düşünen, onlara kol kanat geren mükemmel bir annesin.. keşke birimiz bari yanında olabilseydik canım..çok uzaktasın çooook..çevrende elle tutulur insanlar da yok ki..Ama biliyorsun ALLAH kullarına taşıyamayacağı yükler vermez..her ağrında ve acında hastalığına sabırla karşılık veren bir kulun küçük günahlarını bağışlıyor Rabbim...

Müjdele O Sabırlılara Ki; Bir Musibet Geldiği Vakit “İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN” (Biz ALLAH’IN(c.c) Kullarıyız.. Allahtan geldik, Nihayet Ona Döneceğiz) Derler.
buyuruyor Rabbimiz..

Biliyor musun sahabeler başlarına bir musibet gelmediği zaman ; Rabbimiz artık bizi sevmiyor mu neden bir musibet gelmedi başımıza diye üzülürlermiş..

Sabret canım, korkma Dualarımız hep seninle..Rabbim ameliyatlarında kolaylıklar nasip etsin sana..Bizi bizden daha iyi bilene emanetiz.. Şuan Sana DOST olarak ALLAH YETER..
Allaha sığın Onun merhametine sığın..biz çok aciz kullarız..acziyetimizle RABBimizden bizi bağışlamasını bize merhamet etmesini işlerimizi kolaylaştırmasını bize Yar ve Yardımcı olmasını diliyoruz..O her şey Kaadir'dir..
Seni Merhametlilerin en Merhametlisine Emanet ediyorum..

Allah biran evvel sagligna kavustursun canim, cok üzüldüm gercekten:teselli:
Annelik iste kendinden cok evladlarina üzülüyorsundur simdi
Bence mutlaka hic olmazsa biraz düzelene kadar bir yardimci gelmeli :teselli:

Arkadaslar hepinize tesekkuederim..4 gozle annemi bekliyorum.esimden o kadar utaniyorum ki zorunlu ihtiyaclarimi bile karsilamak olum..wc ye gidemiyorum.korkudan yiyip icemiyorum..cocuklar kucagima gelmek icin agladikca agliyorum...
hep derler ya hayatin ,sagligin kiymetini bilin..bildigimizi saniriz..insanin 1sn gibi kisa bir zaman diliminde hayati degisiyor,,yatmasini bilmeyen bir insan icin yatmak o kadar zor ki..birde bugune kadar herseyi tek basima ustlendim..esim evle ,cocukla ilgili hic birsey bilmiyor..o kadar zor ki onun icin...ona da uzuluyorum..calisiyo geliyo beni yatirip kaldiriyo,cocuklara bakiyo.yorgunluktan 3gunde coktu adam..zaten kiloluydum alciyla beraber 100kilodan fazlayimdir..evde birde 2 basamak var....allaha isyan etmiyorum bunada sukur ama hayatim bir kac sn de mahvoldu..lutfen kendinize dikkat edin

Arkadaşım öyle üzgünüm ki..annen yarın gelicek o zamana kadar dayanmak zorundasın..eşin izin almadı mı işyerinden..böyle durumlarda izin vermiyorlar mı..her ne kadar bu tür işleri beceremese de başında olması bile yeterli olur çoğu zaman..üstelik ağrıların var..ölüm an kadar yakın ve ömür kadar uzaktır insana...sen çok akıllı ve imanlı bir kadınsın..herşeyin olduğu gibi bunların da üstesinden geleceksin bitanem..

Allah yardımcın olsun canım benim nekadar üzüldüğümü bilemezsin... geçmiş olsun.. dualarım seninle..

hay Allah çok büyük geçmiş olsun.. Acaba tedavinize Türkiye'de devam etme şansızın olmaz mı. hem akrabalarınız da sizlere yardımcı olur.. Bir de kemik kırıkları için paça çorbası yaparlar bizde çok daha çabuk iyileştirdiği için.. gerçi orda bulamazsınız muhtemelen..:sm_confused:
Eşinizden de utanmayın lütfen aynı şey onun başına gelse siz de ona gayet güzel bakarsınız. Acil şifalar dilerim..a.s.

canım kızından ayrılmak zor gelsede senin ve onun iyiliği için mecbursunuz.diğer şeylerden utanmayın.ben amelşyatı yanında teyzemin yanında kaldım ve her türlü ihtiyacını ben karşıladım.sizin gerilmeniz yada sıkılmanız yakınlarınızı daha çok üzer.moralinizi yüksek tutup biran önce allahın izniyle iyileşmeye çalışın.unutmayın herşey bizim için..

geçmiş olsun canım önünde uzun bir iyileşme süreci var mutlaka yakınların çocuklarla ilgilenecektir onlar için üzülme senin sağlığın şuan için daha önemli biran evel ameliyatını olmanı öneririm inşallah çok çabuk iyileşirsin allah beterinden saklasın dermansız dert vermesin

kizlar sizlere sahip oldugum icin cok sansliyim,,,insan dostunu dusmanini bugunde goruyor,,dost dedigim bir arkadasim geldi hafta sonu..yuzume karsi guluyordu resmen...Problemli oldugum esimin aileside eee allahin sopasi yok iyi oldu diyorlarmis...OYsa hic tanimadigim ayni binada oturdugumuz bir kadin olayin oldugu gun hasatane donusu beni gormus hemen evime geldi ne oldugunu sormaya...bi baktim kadin hic bisey demeden hem benle konuwsup hem ortaligi topluyo....Hem sevindim hem de kendimi daha da aciz hissettim...kadini ilk kez o an goruyordum.Bu kadar ki msesizsin iste dedim...
Esimde su 3 gunde bunaldi herseye ozellille cocuklara yetisemiyor..Bugun artik mercana (3 yaisndaki kizma)ofkeyle patladi...Hakliydi da biraz ama sanki bana bisey soyleyemiyormurda ondan cocuga bagiriyor gibi ustume alindim basladim aglamaya..
Birde geldimi hep ust uste olur ya cocuklrda hasatalandi..Bana gecer ameliyat icin olumsuz seyler olur diye korkuyorum
bu arada ridacim seni bekliyordum bende sabirsizca

hay Allah ya :çok üzgünüm: bide çocuklar var Allah yardımcınız olsun tez zamanda şifasını verir inşallah :Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun hayatım.

çok geçmiş olsun eşine de darılma bence onlar üzüntülerini farklı yansıtıyorlar sonuç da hayat arkadaşın o senin hastalıkta sağlıkta birarada olmak için söz verdiniz aynı şey ona olsa sen elinden geleni yapmazmıydın Allah beterinden saklasın benim bi tanıdığımın iki bacağı birden ameliyat olmuştu şimdi sapasağlam inşallah en kısa zamanda sen de sağlığına kavuşursun.

Kizlar dualariniza cok ihtiyacim var,her zor gunumde yanimdaydiniz simdide desteginizi bekliyorum.
Persembe sabahi spora gittigimde kar yagmisti.Spor salonuna girdim yerde ki islakligi gormedim kaydim dustum.Hemen ambulans geldi.Ayegimi 2 yerden kirmisim .KOmple bacagimi alciya aldilar.Kalcama kadar.2 cocuklar nasil aypicam boyle derken dun tekrar cagirdilar.Kemikler ust uste gelememis,boyle 6 ay surer dediler ve bu sekilde kaynarsa aksak kalirmiism,ameliyat olamam gerekiyormus.en az 4 tane platin koyacaklarmis,cok korkuyorum.Korkudan tansiyonum dustu.2 gundur morfin veriyorlar,birde baska bi agri kesici o da mideme dokunuyor...lUTFEN DUALRINIZLA DESTEK OLUN,COK KOTU DURUMDAYIM.Cok kotuyum cocuklarda ziyan oldu.Karinlarinib bile doyuramamis esim.dun b i arkadas corba yapmis yazik kayra nasil iciyor gorseniz.Yerim 1mm kipirdasam avaza avaz bagiriyorum cocuklarda benle bir agliyor...

tatlım ya büyük geçmiş olsun. ee kuzularına kim bakıyor şimdi. kayra cımın hali nolcak... kıyamam yaa.. sanada onlarada . daha ana kuzusu ikiside. yokmu yakınlardan birisi bakcak. olmazsa Türkiye deki yakınlarından birisi gelsin biraz refakat etsinler sana. hadi sana hastabakıcılar bakar da kuzularına eşin nasıl bakcak kız.... en kısa zamanda iyileşmen dileğimle.. Rabbim şifa versin a.s.

evde misin tatlım sen ya.. ee yanında kimse yokmu tabi ihtiyaçlarını nasıl gidereceksin... kızınıda annen götürcekmiş. annenin yanında kalma şansı yok mu hiç. kız nasıl dayanacaksın el kadar kuzunun gitmesine..

Canim arkadaslarim hepinize tek tek tesekkur etmek istiyorum...Annem sadece 1 ay kalabilecegi icin giderken kayrayi(9 aylik kizimi)yaninda turkiyeye goturecek...Nasi ayrilicam bilmiyorum.kucuk bebegi olanlar beni anlayacaktir...Biliyorum ki boylesi daha iyi ama kalbim oyle demiyor...zaten gunlerdir onunla sadece baksiyoruz.oyle aglamakli bakiyor ki yuzume gozlerimle seviyorum onu,icime kazimaya calisiyorum yoklugunda yanimda olsun diye

Wc ye gidemedigim icin hasata bezi kullaniyorum .o kadar zoruma gidiyor ki surekli agliyorum .insan bilinci acikken ,nasil rahatca normalmis gibi birakabilir ki...esim rahatlatmak icin dil dokuyor ama hala tutuyorum inatla...buna insan nasil alisir ki.

canım benim kıyamam sana tahmin edebiliyorum ayrılığın zor olacak senin için bol bol dua edicez Allahım kimseyi elden ayaktan düşürmesin çok zor belki kolay değil ama moralini bozma canım herşy yoluna gircek eski sağlığına kavuşacaksın inşallah

Back