• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar mahvoldum :(((((((

çok geçmiş olsun..
her an herkesin başına gelebilecek bişey.
eminim canınız çok acıyordur.kırık sonuçta.
çocuklar da olunca tabi ki zor ama bunun geçici bir süreç olduğunu düşünün.
allah korusun daha kötü şeyler de olabilirdi.
allah sizi ewlatlarınıza bağışlamış.
nasıl olsa anneniz gelecek,biraz daha sabır.

canim cok gecmis olsun. allah acil sifalar versin. :çok üzgünüm:cocuklarina da cok üzüldüm. yok mu sana yardim edebilecek birisi. annen falan

oooof canim cok uzuldum gorulmez kaza iste,cocuklu olunca dahada zor,bende once 4 hafta alcili gezdim ,daha sonra iyilesmedi diye ameliyat oldum ,nerdeyse 2 ay hic uztune basamadim,bide bebek var.........cok zor bilirim..........moralini bozma bitanem,bugunlerde ceker ,merak etme,zor ama,basa gelen cekilir,ne yapican:1hug:

Canım çok geçmiş olsun ya. Zor durumda kalmışsın. Yok mu hiç sana yardımcı olabilecek biri? İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun tekrar senağlama

çok geçmiş olsun canımm Rabbim yardımcın olsunn ,,tez zamada eski sağlığına kavuşursun inş..:Saruboceq:

Cok gecmıs olsun umarım en kısa surede saglıgına kavusursun.İnsallah da aılenden kımseler yada esının aılesınden kımseler bu zor zamanda bıre bır yanında olurlar.

cok gecmıs olsun canım ınsaallah kısa zamanda saglıgına kavusursun.allah yardımcın olsun .cocuklarada sımdılık bakacak bırını bulmanız lazım cok uzldum cocuklarının durumuna.

canım yaaa çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun dualarım seninle.....

Arkadaslar hepinize tesekkuederim..4 gozle annemi bekliyorum.esimden o kadar utaniyorum ki zorunlu ihtiyaclarimi bile karsilamak olum..wc ye gidemiyorum.korkudan yiyip icemiyorum..cocuklar kucagima gelmek icin agladikca agliyorum...
hep derler ya hayatin ,sagligin kiymetini bilin..bildigimizi saniriz..insanin 1sn gibi kisa bir zaman diliminde hayati degisiyor,,yatmasini bilmeyen bir insan icin yatmak o kadar zor ki..birde bugune kadar herseyi tek basima ustlendim..esim evle ,cocukla ilgili hic birsey bilmiyor..o kadar zor ki onun icin...ona da uzuluyorum..calisiyo geliyo beni yatirip kaldiriyo,cocuklara bakiyo.yorgunluktan 3gunde coktu adam..zaten kiloluydum alciyla beraber 100kilodan fazlayimdir..evde birde 2 basamak var....allaha isyan etmiyorum bunada sukur ama hayatim bir kac sn de mahvoldu..lutfen kendinize dikkat edin

çok geçmiş olsun canım...buna da şükür..beterin beteri vardır..ya başının üstüne düşseydin de şimdi Allah korusun bilincin kapalı bi şekilde yatıyor olsaydın..eminim ki çok acı çekiyorsun ama şükür ki hayattasın canım..
karda kayıp düşme fobisi olan biriyim ben ..inan çok etkilendim ve üzüldüm..Allah çocuklarına bağışlamış..geçmiş olsun..en kısa zamanda eski sağlığına kavuşman ümidiyle..:teselli:

okurken çok üzüldüm şok oldum gerçekten çook geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Allah çocuklarına bağışlasın en kısa zamanda şifa versin.seni çok iyi anlıyorum hasta olup yatıp çocuklara eve bakamamak insanı delirtiyor bende ameliyat olmuştum biliyorum o duyguyu ama buna şükür daha kötü birşey olmamış.Allah beterinden saklasın.güzel haberlerini alırız inşallah...

canım yaaaaaaa
çok üzüldümmmm çok geçmiş olsun..
inşallah bi an önce ii olursun canım..
Allah yardımcın olsun..dualarımızdasın..

Back