Kizlar mahvoldum :(((((((

çok büyük geçmiş olsun canım,moralini yüksek tut,iyileşeceğine inan....bu çok önemlia.s
yazdığını okuyunca ilk aklıma şu geldi,kısa süreliğine çocuklara bakıcı alabilirsiniz,
bide kırığa çok iyi geldiğini bildiğim bir gıda var,tercih eder misin bilmiyorum ama kemiği kaynatıp suyunu çorba gibi içersen kırıkları çabuk kaynattığını biliyorum.onun içindeki bir madde bunu sağlayabiliyormuş. şifa için içeceksin artık lezzetini önemseme bence....
tekrar geçmiş olsun canım,a.s.a.s.güçlü olşutarafagittia.s

Canım inan çok üzüldüm..
Çok çok geçmiş olsun. Anlaşılan bir müddet ayağa kalkamayacaksın.
Yanında durup sana yardım edecek birileri yok mu?
Hiç olmadı bir yardımcı tutun,yazık çocuklara..
Dualarımız seninle,korkup strese girme. Bir çok insan böyle ameliyat geçiriyor maalesef..
İnşallah bir an önce ayağa kalkarsın..

çok geçmiş olsun. allah yardımcın olsun. bir yakınınız gelse çocuklara bakmaya. canım sende ameliyatını ol bir an evvel sağlığına kavuşursun inşallah.

canim kiyamam sana(cok üzüldüm...elbette dua ederiz...insallah bir an önce ayaga kalkarsin canim..
allah esirgemis,daha feci bisey olabilirdicok cok gecmis olsun

offfff ya diyodumki bu kız nerde4 iki gündür
çok üzüldüm canım arkadaşım allah şifanı versin mecbur ameliyat olcan moraliini yüksek tut olurmu elifcim annende geliyomuş salıya kadar eşin idare etcek artık
keşke yakın olsaydık ya bebişlerle ben ilgilenirdim
ya çok çok üzüldüm ya ama hep derim buna şükür bunun başına çıksın

çok geçmiş olsun canım
benim de küçük bebeğim var, kendimi yerine koyuyorum da çok zor bir durum hakkaten
allah yardımcın olsun, güç versin sana

Çok geçmiş olsun.
Merak etmeyin dualarımız sizinle.
İnşallah en yakın zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
bebeklerinde ufak sanırım ilgi isterler şimdi
ama üzülme cnm iyileşiceksin inşallah

çok çok geçmiş olsun...
görünmez kaza derler ya...
hayırlısıyla eski sağlığınıza kavuşacaksınız,inanın arkadaşım...
çocuklarınıza bir şekilde bakılır,
şuan sizin kendinizi düşünmeniz gerekiyor...
siz iyi olmalısınız ki,çocuklarınızın başında durasınız...
acil şifalar diliyorum...
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…