Tesekkur ederim kiz kardeslerim yorumlariniz icin.
Bir iki konuya aciklik getireyim. Oncelikle 3 ay icinde en fazla 7-8 kez karsilasmisizdir. ilk 3-4 u zaten bakismalari anlamlandirmaya calistim. Sonra baktim merdivenlerden cikarken falan bakiyor bana, bende karsilik verdim. Sonra gulumselemeler selamlasmalar derken, benimle konusmaya calistigi gunden sonra gormedim cok uzun sure. Araya sukran gunu, christmas ve benim usutmem girdi, ve ben onu 4-5 hafta falan hemen hemen hic gormedim. Tam kismet degilmis diye dusunurken gecen hafta tekrar karsilastim. Spordaykende gercekten yogunlasiyor yaptigi seye. Orda benim cigerler 15 dakikada ortami terkederken, adamin cigerleri 45 dk hic durmadan kosmaya elverisli.
Bide been aslinda cekingen biri degilim. Benimle ilgilenen insanlarda var ve ben gayet rahat sohbet acarim. Yeni insanlarla tanisirim. Cok aktifimdir. AMAAAAAAA GELIN GORUNKIIIIIIIIII ZALIMINNN OGLUNAAAA KARSIIIIII ELIM AYAGIMMMMM TITRIYORRR. Birde farkindayim gozumde buyuttugumun bu durumu. Bi kere konussak belki fikrim degisir mesela. Ama kizlaaaar cok uzun suredir yalnizim ve bu duygulara biraz zamansiz yakalandim.
Sevgilisi olabilir dediginiz gibi. Ama bunuda ogrensem oda bir cevaptir. Kismet degilmis derim yoluma bakarim. 33 yasima kadar cok kalp kirikligi yasadim. Atlatamicagim bi durum asla degil. Ama hem bu heyecan beni mutlu ediyor hemde korkutuyor.
Birde 2024 e girerken bu yil olmazlari oldurcam diye girdim. Konfor alanimi kiricam, endiselerimi azalticam dedim. Master a basladim bu ay mesela cok zor bir bolume. O yuzden hayatimda ilkkezde olsa bi konuda positive kalmak istiyorum. Yani bu durum olsada olmasada kalmak istiyorum, ohh ne guzel duygular hissettim o yanima kar kalsin diye dusunmek istiyorum ama zorlaniyorumda.
Yorumlarinizdan anladigim kadariylaa suan onunla bakisirken bakislarimi kacirmicam ve gulumsicem. Denk gelirsek ufak bi meraba nasilsina giricem. Basit ve sicak bir selamlama. Konudaaa kalan kiz kardeslerim bugun spora gidicem gorursem sizi update edicemmmmmmmm
Hadi bacinizaaa bir duaaaa bir cesareettt