Kizlar mahvoldum :(((((((

mercan_dilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
991
2
96
A.B.D.
Kizlar dualariniza cok ihtiyacim var,her zor gunumde yanimdaydiniz simdide desteginizi bekliyorum.
Persembe sabahi spora gittigimde kar yagmisti.Spor salonuna girdim yerde ki islakligi gormedim kaydim dustum.Hemen ambulans geldi.Ayegimi 2 yerden kirmisim .KOmple bacagimi alciya aldilar.Kalcama kadar.2 cocuklar nasil aypicam boyle derken dun tekrar cagirdilar.Kemikler ust uste gelememis,boyle 6 ay surer dediler ve bu sekilde kaynarsa aksak kalirmiism,ameliyat olamam gerekiyormus.en az 4 tane platin koyacaklarmis,cok korkuyorum.Korkudan tansiyonum dustu.2 gundur morfin veriyorlar,birde baska bi agri kesici o da mideme dokunuyor...lUTFEN DUALRINIZLA DESTEK OLUN,COK KOTU DURUMDAYIM.Cok kotuyum cocuklarda ziyan oldu.Karinlarinib bile doyuramamis esim.dun b i arkadas corba yapmis yazik kayra nasil iciyor gorseniz.Yerim 1mm kipirdasam avaza avaz bagiriyorum cocuklarda benle bir agliyor...

canım benimmm çok geçmiş olsun....çok üzüldüm cidden....
umarım en kısa zamanda tekrar eski haline dönersin.....

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda şifa bulursun canım bide çocuklarında varmış allah yardımcınız olsun zor bi durum ailen yokmu yanında gelsinler sana bakmaya ve çocuklara.

ben burada yeniyim kimseyi tanımyorum ama durumunuzu okudum ve ço üzüldüm,çok geçmiş olsun umarım biran önce eski sağlığınıza kavuşursunuz

allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun
sana yardımcı olabilecek annen kayınvaliden birileri yanına gelemez mi?
çok üzüldüm ya çocukların hali de fena allah size yardım etsin..

ayy çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
bi yakının yokmu annen kardeşin falan
ya onlar senin yanına gelsin yada sen onların yanına git çünkü bu bir hafta bir aylık bi olay değil kocan çok fazla yardımcı olamaz hem işte çalışıp hemde ev işlerine koşturamaz
platinden de korkma benim bi kaç yakınımda platin var çok zor değil

hay Allah hiç olmaycak bi iş

canım büyük geçmiş olsun..
olumsuz şeyleri geçirme aklından
doktorlarına güven her dedklerini uygula, korkma ameliyattan
ailen gelsin baksın çocuklarına, eşine anlatırsın makarna hazır çorba, hazır köfte vs yapmayı dener. destek olur sana..
umarım çabucak iyileşirsin.

güçlü olmaya çalış...

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun cnm,dualarım seninle:Saruboceq:Canım bu zor durumda meleklerine bakacak birileri lazım,hemen yetişsinler sana yardıma cnm,inşallah hemen iyileşirsin,meleklerini de öpüyorum çok

canımmmm çok çok çokk geçmiş olsun rabbim şifanı versin
eğer platinle düzelecekse ameliyatını ol iyi olma sürecinde annen kardeşin bi yakının gelip bakamazmıı ya..dualarım seninle

allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah dualarımız seninlesana yardımcı olabilecek birileri umurım olurçok üzüldüm ya çocukların haline özellikle allah yardımcınız olsun

Konu sahibi ve bölüm sorumlusu arkadaşımın dikkatine
Konu Gebelik bölümünden Acısıyla tatlısıyla bölümüne taşınmıştır
Sevgilera.s.

tüüühhh yaa.çoookk acır.gecmiş olsun
canım gecmiş olsun .çok üzüldüm inşallah en sağlıklı yolla eski haline dönersin.allah şifa versin.

öncelikle cook geçmiş olsuna.s.
sen kocaman kadınsın niye korkuyon platinden ameliyattan sana şifa olacaksa bir an önce iyileşeceksen yaptıracan dimi canım benim:1ninca: :1hug:yeğenimin kolunada koydular hiç bişeycik olmaz cabucanak iyileşirsin
kayrada pek küçükmüş arkadaşım ya sana kim bakacak yakının falan varmı bu zor günlerde kim dost kim değil daha iyi anlaşılır:teselli: allah daha beterinden korusun acil şifalara.s.

Arkadaslar sagolun.Inanin drurumumu ve agrimi tarif edemem.Bagiramiyorum bile cocuklar cok etkileniyor.Yardim edecek kimsem yok.Annem geliyor sai gunu turkiyeden.Ama sali suan bana o kadar uzak geliyor ki..Esim sagolsun cok cabliyor.2 gunudr uyku uyumuyor dun bir ara dalmis bebek de yaninda ..cocuk yataktan dustu.Saatlerce agladi..
Burdaki dr guvenemiyorum.dogumda bile yanlis ilac verdikleri icin olumden dondum.Gecn yil enfeksiyon kaptigi iicn bir arkadasimizi kaybettik.cok korkuyorum.Lutfen daha once bacagina platin konmus arkadaslar varsa bilgi verebilirler mi?
Vucudun kabul etmeme durumu var mi?Sonrasinda iyilesme sureci nasil oluyor?Yardima,bilgiye ve morale cok ihtiyacim var..hepinize tesekkurler

canım çok geçmiş olsun.
dilerim çok çabuk iyileşirsin

çok çok geçmiş olsun allah şifa versin allah yardımcın olsun çok üzüldüm öpüyorum

geçmiş olsun arkadaşım yaa...
inş bir an önce eski günlerine dönersin..Kötü düşünme herşey yoluna girecektir inş..geçici bir süre yakınların yardımcı olsun sana olmaz mı?
Allah şifa versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…