• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var. Yazı uzun ama lütfen okuyun ...!!

bak canım benim bende deli gibi sevdim 2sene evlendik ama hersey şimdi cıktı meydana sakın dönmee ona dinle benii

bak canım benim bende deli gibi sevdim 2sene evlendik ama hersey şimdi cıktı meydana sakın dönmee ona dinle benii

Sanırım onu sılemeye bıle cesaret edemıyorum kızlar ama sılıcemmm ınat kıskandırmak ıcın nıkler yazıyoo olene kdr olmıcak hayatmda son sılmemle amaaaaa yapmak zorundaım off cok kotu bısey:(

yol yakınken bırak derim çocukça gelgitleri olan biri böyle biriyle asla mutlu olunmaz sakın sende ona uyupda face cevaplar falan verme bırak o derdine yansın ayol sana elini sallasan ellisi boşverrrrrrrrr

tatlım çok merak ettim ne yaptın?nasılsın??bilirim kötü olur insan ama inan bana unut gitsin,sil face ten....cooook zaman soora salak çabalarla yine bi şekilde hayatına girmeye calışabilir,ama asla taviz verme...!

Gercekten sevmis olsaydi basta ayriligi ve sonra bütün bu gereksiz seyleri yapmazdi.
Sen cok fazla üstüne düsmüssün, geri dönmesini istemissin, buda onun hosuna gitmis, ego tatmin meselesi canim.
Bosver aranizda hersey bitmis zaten, yeniden baslasada, ki zannetmiyorum, bir anlami olmaz.
Ask, sevgi bu kadar basit cümleler altinda ezilmemeli, zaten ask ve sevginin oldugunuda düsünmüyorum.

Bence sen bu saatten sonra gururunu kurtarmaya calismalisin.
Yazdigi yorumlra cevap verme, belliki o eglence ariyor senle ugrasmak hosuna gidiyor, cünkü sen asIksin ona.
Seni bu söz cok üzecek belki, üzmek icinde söylemiyorum inan ama bu cocuk seninle oynuyor gibime geldi.
Sadece gercekleri görmeni istiyorum canim, böyle serefsizlerin oyununa alet olma.
Bence hic tinlama ve birdahada sana birsey yazarsa göz ucunla bile bakma.

Birak gitsin dönerse senindir, dönmezse hic senin olmamistir lafi bazen cok dogru valla..

Son düzenleme:
arkadaş listenden sil canım.
takmadığını hissettir.
eğer gerçekten sana inat yapıyorsa o seni geri eklemeye ya da sana ulaşmaya çalışır.
silemiyorum diyorsan tepkisiz kalman gerek. ileti vs yazmamalısın ama bence silersen asıl tepkini koymuş olursun. ve "kaçan" konumuna geçersin "kovalayan" olmak yerine.

bitmiş gitmiş bir ilişki.. zaten hala arada bir şeyler olsaydı devam ederdiniz değil mi? önemseyip cevap vermekle hata yapmışsın,cevap vermeseydin o kudurup kendi kendini yiyecekti... bütün bunlar olmuş şimdiyse sil arkadaş listenden...

arkadaş listenden çıkar ne senin ondan haberi olur nede senin boşuna canını sıkıyosun

canım aklınca dalga geçtiğini sanıyor senle...
Asla muhatap olma, at git hayatındannnn:delphin:

çocukca..hiç muhatap olma en baştan keşke böyle birşeye girmeseydin..
delikanlı olsa böyle birşey yapmaz...oyun oynuyo sankii..
seviyeni çok düşürmüşşün o salak karşısında...
bence bundan sonra hiç muhatap olma
gerekirse kişi listenden bile sil..

ya bunu bizemi soruyosunn..yeterince açık değilmi tatlımm yaaa??? sen yüzverseydin eğer o iletilere en başında hemen cıvıycaktı beyfendi ama sen pas vermedin diye sana tavır yapmaya başladı..resmen dalga geçiyo yaa..bütün ilişkiler zaten bu facebook gibi saçma sapan şeyler yüznden bozuluyo..bnmde aynı şey başıma gelmşti..sakıın ama sakıın...bunu bıze sorman bıle onu hala takıyosun demektr..sakın canım..üzülmeni istemem

sen hala onu mu düşünüyorsun... bitmiş gitmiş işte uğraşma artık. bak canım bu sevgi değil emin ol. ne o öyle atışmalar falan.

Sen ağırlığını koru... Hiç bir iletisine gönderme yapma. Hayat devam ediyor. İletilerine başka şeyler yaz.. Ama ona gönderme olabilecek şeyler yazma..
Yoğun çalışıyorum.. Bugün hava güzel... gbi şeyler...
Yokmuş gibi davran...
Konuşmak isterse tekrar, ilk mesajına hemen cevap verme... Tersleme de...
Canın konuşmak isterse normal arkadaşınmış gibi konuş
Konuşmak istemezsen de hiiç cevap yazma..Beklesin dursun mal mal :)
Bırak sen sinirlerini bozacağına; o bozsun sinirlerini ;)

Seviyorsan her haliyle -şu anki hali gayet salak,çocuk- sev...
Sevmiyorsan da , salla gitsin...Çoluk çocukla mı uğraşıcaksın? :)

ule sil gitsin bak gör neyapıyo:CüvCüv:
ne ugrasıyon cocukluktan baska bişey değil biliyo senin onu sevdiğini senin canını yakmaya calısıyo teyhoooooooo kıs sil listenden hemen delüü :delphin:

Forumdaki yazilara katiliyorum meliscim senin yapman gereken onu silmek hem facebooktan hemde kalbinden:( ve eger cevap vermeye kalkarsan yada onu silmezsen uzgunum ama cocugun gozunden dusmekten baska birsey kazanamazsin. Bu saatten sonra zaten sana donse bile seni bu kadar yipratan uzen biriyle saglikli bir iliski yasayabilecek misin tatlim? Belki cok aci ama unutmaya calismalisin biraz disari cik arkadaslarinla vakit gecir emin ol unutmakta zorlanmayacaksin. Sana deger vermeyen biri icin kendini bu denli uzmene ve yipratmana deger mi hayat guzel bak baharda geldi Turkiye ye kendini toparla ve hayatina kaldigi yerden devam et :D Hayatin tadina var yasam herseye ragmen cok guzel;)

bence salla gitsin resmen oyuncak edip bırakmıssnız çok komık geldı okuduklarım
canım değmez inan bana gereksız

Back