Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen testime bakın acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha soluk bi çizgiyle öğrenmiştim :) emin olmak istiyorsan hastaneye gitme şansın yoksa predictor al
Kızlar predictor hemen mi sonuç veriyor yoksa sonradan mı beliriyor bende ışığa tutunca gölge oluyor

Kızlar mrb Bat günüme 3 gün var sabah test yaptım çizgi hafif görünüyor du az önce baktım daha netlesmis sizce var mı bisey

Eklentiler

• IMG_20200605_162219.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20200605_074718.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 37
Peki canım ne zaman silik çıktı kan ne zaman verdin
Ben önce ovülasyon da gördüm. Ya tekrar yumurtlama var ya da bu sefer oldu diye düşündük. Adetime 3-4 gün vardı duramadım gece 2 de test yaptım çok fazla silik çıktı kamera da zor görünüyordu belki de görünmüyordu bile. Tekrar yaptım diğer gün diğer gün birdaha bu sefer silik çıkmaya başladı kamera da görünür oldu. Aynı gün gidip kan verdim. Devlet hastanesi corona ile alamıyoruz dedi gittim özel buldum orda verdim hayatım. İlk verdiğimde daha adetime 2 gün filan var 46 gibi bir rakam çıkmıştı sanırım

Anladım canım tekrardan hayırlı olsun teşekkür ederim

Kızlar adetimden 4 gün geçti beta testim 217,49 doktor gebelik var dedi 10 gün sonra çağırdı sizce değer nasıl adet olcakmış gibi ağrım oluyo çok akıntım var bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…