- 22 Nisan 2020
- 219
- 226
- 18
- Konu Sahibi sizden biri
-
Canım gittin mi sağlık ocağınaBende nerdeyse 1 hafta olucak evde öğreneli hastane hastane geziyorum resmen kan aldirmak için yarin en son sağlık ocağına gidicem gerçekten yazık.
Bugün kan verdim yarın cikicak. Büyük ugraslar sonrasiCanım gittin mi sağlık ocağına
Canım çıkınca yaz.Bugün kan verdim yarın cikicak. Büyük ugraslar sonrasi
TamamdirCanım çıkınca yaz.
Canım hamileyim. 4-5 haftalık dedi doktorCanım çıkınca yaz.
Ooo maşallah Allah ım nazarlardan saklasın. Betan kaç çıktı canımCanım hamileyim. 4-5 haftalık dedi doktor ❤
123.30 canımOoo maşallah Allah ım nazarlardan saklasın. Betan kaç çıktı canım
Yerleşmiş mi rahme hayatım. Ne zaman yerleşiyormuş sordun mu? Kaçıncı haftada. Benim ki yerleşti mi yerleşmedi mi daha çok merak ediyorum123.30 canım
Hiç bilmiyorum cuma günü kadın doğuma randevu aldımYerleşmiş mi rahme hayatım. Ne zaman yerleşiyormuş sordun mu? Kaçıncı haftada. Benim ki yerleşti mi yerleşmedi mi daha çok merak ediyorum
Evet, ama 2 günde bir 2 katına katlanması lazım. Bir daha baktırdın mı?BEtam 46.0 çıktı hamile miyim canım
Baktırdık dün eşimle hayatımEvet, ama 2 günde bir 2 katına katlanması lazım. Bir daha baktırdın mı?
AMİN canım Allah ım razı olsunRabbim gönlünüze göre versin inşallah. Hayırlısı ile gelsin
Gözün Aydın canım rabbim tamamına erdirsin142.8 çıktı
Çok teşekkür ederimGözün Aydın canım rabbim tamamına erdirsin☺ Çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?