- 22 Nisan 2020
- 219
- 226
- 18
- Konu Sahibi sizden biri
-
Kan testi yapmıyorlar corona sebebi ile. Geri çevirdiler hastane kapısından beniKan testi yaptirin hemen gorunuyor ama kimyasal gebelikte olabilir
Benim adet olacak gibi ağrım var belim aşırı ağrıyor tam oldum diyorum yok bugün günü. İki gün öncr kahverengi akıntım geldi sonra geçti hafif sarıya döndü yapışkandı. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama nedens ehala umudum var yaÇok hafif var tam adet ağrısı gibi değil çok hafif
Benim akıntım olmadı. Bende çok bilgi sahibi değilim bu konuda açıkçası. Olursa benim için bir mucize olacakBenim adet olacak gibi ağrım var belim aşırı ağrıyor tam oldum diyorum yok bugün günü. İki gün öncr kahverengi akıntım geldi sonra geçti hafif sarıya döndü yapışkandı. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama nedens ehala umudum var ya
Bende merak ediyorumBenim akıntım olmadı. Bende çok bilgi sahibi değilim bu konuda açıkçası. Olursa benim için bir mucize olacak
Cok sacma olurmu oyle sey yaKan testi yapmıyorlar corona sebebi ile. Geri çevirdiler hastane kapısından beni
Bende kızdım ama elimden birşey gelmediCok sacma olurmu oyle sey ya
Kızlar adetime 2 gün var. Normal gebelik testi yaptım hamile miyim acil lütfen
Gittim almadılar corona varmış yapamazlarmış. Randevu al dediler randevular da dolu. DelircemDoktor olarak tavsiyem kan testi yaptırman olur
özele git benceGittim almadılar corona varmış yapamazlarmış. Randevu al dediler randevular da dolu. Delircem
Burda özel var mı ki köy gibi bir yerdeyimözele git bence
Az daha zaman geçsin de zaten annemlere gidicem. İkametim orda sağlık ocağına gidermözele git bence
BEtam 46.0 çıktı hamile miyim canımHayırlı olsun canım
TebrıkleeerrKızlar adetime 2 gün var. Normal gebelik testi yaptım hamile miyim acil lütfen
Hamilesin cnm hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin gozun aydin adetin gecmismiydiBEtam 46.0 çıktı hamile miyim canım
Bende nerdeyse 1 hafta olucak evde öğreneli hastane hastane geziyorum resmen kan aldirmak için yarin en son sağlık ocağına gidicem gerçekten yazık.Kan almamak nedir ya bi hastalık coronamı var belki kimyasal geciriyorum kim o almıyoruz kan diyen
Amin canım. Adetim Çarşamba günü. Bekliyorum bakalım geçmesiniHamilesin cnm hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin gozun aydin adetin gecmismiydi
Canım yaptırdım kan testi. Beta hcg 46.0 çıktı. Kimyasal mı yaniKan testi yaptirin hemen gorunuyor ama kimyasal gebelikte olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?