- 22 Nisan 2020
- 219
- 226
- 18
- Konu Sahibi sizden biri
-
Hamilesin canımKızlar adetime 2 gün var. Normal gebelik testi yaptım hamile miyim acil lütfen
Kan almıyorlar corona sebebi ile almıyoruz dediler. Beklicem az bakalımHemen kan ver kesinleştir canım hadi hayırlı uğurlu olsun
Kan almıyorlar corona sebebi ile almıyoruz dediler. Beklicem az bakalım
Belirtilerin neydi cAnımKızlar adetime 2 gün var. Normal gebelik testi yaptım hamile miyim acil lütfen
Isı değişimim var. Bir üşüyorum bir yanıyorum. Midem hafif bulanır gibi, göğüslerim çok ağrıyor ve damarları çıktı. Sürekli çişim geliyor. Karnım çok hafif ağrıyor. Ve sürekli uyuyorum gece gündüz yatasım geliyor yatınca hemen uyuyorum. Başım dönmüyor ama ağrı var şimdilikHiç belirtin var mi bulantı baş dönmesi göz kararması vs vs
Isı değişimim var. Bir üşüyorum bir yanıyorum. Midem hafif bulanır gibi, göğüslerim çok ağrıyor ve damarları çıktı. Sürekli çişim geliyor. Karnım çok hafif ağrıyor. Ve sürekli uyuyorum gece gündüz yatasım geliyor yatınca hemen uyuyorum. Başım dönmüyor ama ağrı var şimdilik
Ya inşallah.çayın şeyler bende de öyleydi hamilesin canımm ❤
Adet ağrısı gibimiydi
Çok hafif var tam adet ağrısı gibi değil çok hafifAdet ağrısı gibimiydi
Yaaa gerçekten miHayırlı olsun canım
Kan testi yaptirin hemen gorunuyor ama kimyasal gebelikte olabilirKızlar adetime 2 gün var. Normal gebelik testi yaptım hamile miyim acil lütfen
Ben daha soluk bi çizgiyle öğrenmiştim :) emin olmak istiyorsan hastaneye gitme şansın yoksa predictor alYaaa gerçekten mikızlar çok mutluyum. 1.5 senedir istiyorduk eşimle. İnşallah bu defa tutmuştur
Hastaneye gittim ama corona sebebi ile bakmıyoruz dediler. Özel hastane de yok burda. Bakalım testlerle göreceğiz artıkBen daha soluk bi çizgiyle öğrenmiştim :) emin olmak istiyorsan hastaneye gitme şansın yoksa predictor al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?