- 3 Haziran 2016
- 538
- 237
- 103
- 30
Valla ben de cizgi gordum hakkinizda hayirli olsun bence var. Siz yine de kan testi yaptirip bizimle de paylasinBurda tam belli olmuyor fotolarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben de cizgi gordum hakkinizda hayirli olsun bence var. Siz yine de kan testi yaptirip bizimle de paylasinBurda tam belli olmuyor fotolarda
Paylaşırım tabii ki yarın yazarımValla ben de cizgi gordum hakkinizda hayirli olsun bence var. Siz yine de kan testi yaptirip bizimle de paylasin
Merhaba canim kan verdin miPaylaşırım tabii ki yarın yazarım
Verdim canım. Yarın ogleden sonra alicam amaMerhaba canim kan verdin mi
Aa neden okadar gec kii. Ben de yarin kan vericem hakkimizda hayirlisi olsunVerdim canım. Yarın ogleden sonra alicam ama
Isik cok az tam belli llmuyor daha net cekseniz. Ince bir golge var gibi amaKizlar merhaba sabah yaptiğım test insallah bu ay tutmuştur. Adetime 5 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım ilk on dk içinde çizgi çıktı.
Ilk 10dk da cikan sonuc doğrudur inşallah canim, sağlıkla ilerlesin inşallahKizlar merhaba sabah yaptiğım test insallah bu ay tutmuştur. Adetime 5 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım ilk on dk içinde çizgi çıktı.
Evet canim sabah 5 te yapmistim hava karanlik ışıkta yetersizdi bu testi cöpe attim yarin sabah tekrar testi yapıcam inşallah daha belirgin çıkar.Isik cok az tam belli llmuyor daha net cekseniz. Ince bir golge var gibi ama
Evet canım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler tabi kesin hamileysem daha inanamiyorum cünkü. Geçen ayda konuşmuştuk seninle ovulasyon testimi atmıstım cift cizgiden sonra 3 gün üstüste iliski önermiştin olmadı malesef. Bu ay hic önemsemedim test filan yaomadım sadece yumurtlama gününden bir gün önce ve bir gün sonra iliski oldu. Bakalım rabbim hayırlısıni versin inşallah.Ilk 10dk da cikan sonuc doğrudur inşallah canim, sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım zaten kafana taktikca olmuyor ama ne zaman düşünmüyorsun kafan rahat oluyor o zaman hamile kalıyorsun inan ki cunku bende öyle olmuştum.Evet canım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler tabi kesin hamileysem daha inanamiyorum cünkü. Geçen ayda konuşmuştuk seninle ovulasyon testimi atmıstım cift cizgiden sonra 3 gün üstüste iliski önermiştin olmadı malesef. Bu ay hic önemsemedim test filan yaomadım sadece yumurtlama gününden bir gün önce ve bir gün sonra iliski oldu. Bakalım rabbim hayırlısıni versin inşallah.
Kısmet kuzum ya aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun. Hâlâ adet olmadım. Bakalım bi yanım hamile diye diğer yanik yok diyorAa neden okadar gec kii. Ben de yarin kan vericem hakkimizda hayirlisi olsun
Kuzum seninkide benim test gibi aynı. Ama senin daha gecikme olmadan böyle çıkmış. Benim gecikme olduğu halde böyle çıktı.sende bi kan verKizlar merhaba sabah yaptiğım test insallah bu ay tutmuştur. Adetime 5 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım ilk on dk içinde çizgi çıktı.
Kuzum seninkide benim test gibi aynı. Ama senin daha gecikme olmadan böyle çıkmış. Benim gecikme olduğu halde böyle çıktı.sende bi kan ver
Canim adet günümde olmazsam eger yaptiricam yurtdisinda sistem böyle adet gününden önce olmuyormus. Cuma günü yaptiririm adet olmazsam. Sabah bi idrar test daha yapicam insallah biraz daha netlesir cizgiCanım zaten kafana taktikca olmuyor ama ne zaman düşünmüyorsun kafan rahat oluyor o zaman hamile kalıyorsun inan ki cunku bende öyle olmuştum.
Inşallah vardır canim inşallah sağlıkla ilerler ve kavuşmak nasip olur.
Kan testinine zaman yatıracaksın.
Hayırlısı olsun canım. Allah yüzünü güldürsün inşallah.Canım bugün doktora gittim genel muayene icin rahim kalinlasmis dedi yumurtalıklarinda gayet iyi bi yumurtan var dedi hamilelik varmi diye sordum suan belli olmaz adetin gelmezse haftaya gel dedi ama muayeneden sonra kan tahlili istedi hormon guatir seker vs vucut gebelige hazirmi diye yasimdan dolayi sanirsam ama gebelik icin bakilmicagini soyledi erken dedi. Bakalim hayirlisi haftasonuna kadar beklicem olmazsa tekrar gidecem.
Hayırlı güzel haberlerini okumak nasip olsun inşallah arkadaşım. Kandil günü Rabbim güzel haberler almak nasip etsin inşallah.Canim adet günümde olmazsam eger yaptiricam yurtdisinda sistem böyle adet gününden önce olmuyormus. Cuma günü yaptiririm adet olmazsam. Sabah bi idrar test daha yapicam insallah biraz daha netlesir cizgi
Amin canım inşallah bebek isteyen herkesin dikegini kabul etsin rabbim bu mübarek gündeHayırlısı olsun canım. Allah yüzünü güldürsün inşallah.
Hayırlı güzel haberlerini okumak nasip olsun inşallah arkadaşım. Kandil günü Rabbim güzel haberler almak nasip etsin inşallah.