Az önce yaptığım test dünküyle aynı gibi sanki hcg nin iki günde bir arttigını okumustum sanırım normal bu sekil cikmasi
Umarım sizde görebiliyorsunuzdur fotografta daha silik cıkıyor nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce yaptığım test dünküyle aynı gibi sanki hcg nin iki günde bir arttigını okumustum sanırım normal bu sekil cikmasi
Hayırlı güzel haberlerini okumak nasip olsun inşallah arkadaşım. Kandil günü Rabbim güzel haberler almak nasip etsin inşallah.
Canim sabah ki testinde silik cizgi var ama dağılmış gibi idrar. Varsa elinde tekrarla istersen.Belim cok ağrıyor bide kasiklarima ara ara adet olucakmisim gibi sanci geliyor insallah olmam canım ya gercekten cok istiyorum bu bebeği eşim de öyle belli etmiyor ama cok üzülüyor.
Amin canim amin inşallahInsallah arkadaşım rabbim duaların kabul etsin senin gibi bana ve isteyen herkese rabbim evlat nasip etsin
Canim sabah ki testinde silik cizgi var ama dağılmış gibi idrar. Varsa elinde tekrarla istersen.
O ağrılar oliyor canim kasların gevsedigi icin benimde belim cok ağrıdı ilk 3ay kasik sancisi hala oluyor. Rahim genişlediği icin.
Kan testi ne zaman vereceksin?
Sonuc ciktimi canimVerdim canım. Yarın ogleden sonra alicam ama
Cıktı canım. Sonuç negatif hamile değilim. Ama biliyorduk çünkü plansizdiSonuc ciktimi canim
Hakkimizda hayirlisi olsun canim bende regl oldum denekki zamani gelmemis dahaCıktı canım. Sonuç negatif hamile değilim. Ama biliyorduk çünkü plansizdi
Aynen canım ben olmadım dahaHakkimizda hayirlisi olsun canim bende regl oldum denekki zamani gelmemis daha
Silik cizgi var canım.Selam kızlar. Buda bu sabahki testim reglime iki gün kaldı insallah olmam korkuyorum.
Evet canım var hemen cıktı ikinci çizgi ama şimdi silikleşmiş biraz inşallah bebeğim benimledir dualarını esirgeme arkadaşım.Silik cizgi var canım.
Evet canım var hemen cıktı ikinci çizgi ama şimdi silikleşmiş biraz inşallah bebeğim benimledir dualarını esirgeme arkadaşım.
Bu testlerede pek güvenemiyorum internetten epey bi ucuza siparis etmistim insallah hayal kırıklığına uğramam.