Var mi bi umut cnm bende cok duzensizim bu ara cok sıcak cnm yemek yemek bile istemiyor pek sıcaktan degil caylari icmek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
umudum var canım evet en azından 75 beden yapabilirim.sadece masaj yaptıkça bile nasıl dolgunlaştıklarını görebiliyorum.
Benim yapacak çok şeyim var eski konularımda görürsün canım.
Evet kesinlikle umutluyum
umudum var canım evet en azından 75 beden yapabilirim.sadece masaj yaptıkça bile nasıl dolgunlaştıklarını görebiliyorum.
Benim yapacak çok şeyim var eski konularımda görürsün canım.
Evet kesinlikle umutluyum
Olmuyor olmuyor ne yapsak olmuyor ahh su gogusler hic laf soz dinlemiyor . Nasil buyutcez wowocum ya napcaz boyle 16sinda nisanlimla denize gidicez kapali kapali bikniler giycem buyuk gorunsn diye orda bingil bi gil gogusluler olcak mutsuzluk off off eylulde dugunm var gelinlik fransiz kupurlu sectim askili mecbur kalp yaka ne cok istiyodum gogus yok ama off buyusunler
Evet 75 te göğüs oluyo bizimki gibi düz değil ...75 beden dolgun bi göğüste sonuçta göğüs canım benimde hedefim önce 75 beden tabiiki..
ramazanda çok düzensiz oldu hiçbişey yapamadım.arada masajlar ve şimdide ısırgan çayı içiyorum.birazdan da masaja başlarım..
Bu eylül mü düğünün çok az kalmış hayırlı olsun çok güzel çok sevindim:) sen kilo alınca büyücekler evlendikten sonra kiloda alırsın büyürlerde sıkıntı yapma canım bak ne güzel evleniyosun düğünün olcak tadını çıkar canını sıkma, denize giderken destekli al bikini nişanlın biliyo değil mi küçük olduğunu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biliyor biliyor ona gore hava hos abartma diyor da takintili olan bnm kilo aldim 3kilo ama ayni hala bi gidim buyuseydi bari
Sende aramıza hoşgeldin canım:) benimde kalçamda selülit ve çatlak var spor yapınca azalıyor ama birde çatlaklar için kahve limon karışımını sürün demiş bu forumdan biri, bende kilo alıp göğüslerimi büyütmeye çalışıyorum 50 kiloya düştüm 55 civarıydımKızlarr ben de geldim burayasiz katılıp başlıyorum artık bi yerden başlamak lazım yaş oldu 22 hala 75 bedeni dolduramıyoruz kalıcam böyle diye korkuyorum valla.
Şimdi ben de ada çayı, keten tohumu, çörek otu ve şerbetçi otu kremiyle işe başlıyorum. Buz masajı falan da yapıcam bu arada spora da başlıyorum. Artık burdan birbirimizi motive eder dururuz. Şu an ölçülerimi aldım üzülerek başlıyorum. Göğüs altı 71 göğüs 82ye düşmüş50kg.yum hedefim spor yaparak kilo almak bi yandan da göğüsleri büyütmek. Ayrıca selülit catlak vs gibi detletim de vardı onlara davaarıyorum yeniden hadi bakalım kendimizi baştan yaratalım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende aramıza hoşgeldin canım:) benimde kalçamda selülit ve çatlak var spor yapınca azalıyor ama birde çatlaklar için kahve limon karışımını sürün demiş bu forumdan biri, bende kilo alıp göğüslerimi büyütmeye çalışıyorum 50 kiloya düştüm 55 civarıydımboyum 167 ben 65 kiloya çıkmak istiyorum kalçamda büyük ama olsun benimde yaş 21 bizden küçüklerin bizden büyük göğüsleri var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sorma canım yıllardır kanayan yaram yanibenim de azalıyor işte o yüzden başlamışken hepsine başlim dedim. Dün gece kremimi ilk sürdüm çayları içtim tohumları yedim. Benim de boyum aynı canım benim de vücutta dikkat çeken yer kalçabu arada aynı tipteyiz demek ama 65 olsam duba olurum heralde bi kez 59 olmuştum onda da balona dönmüştüm benim bünye kaldırmıyor o kadarını sporla alsam nası olur orasını bilmiyorum tabi hadi bakalım az sonra sporumu da yapıcam, gazamız mübarek olsun bi kez dahaaaa☺️
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar yeni bisi gordum forumda yani cok onceden yazilmis elektirikli supurgeyle denemis birisi vakum yapmis masaj buyusun diye ne hallere geldikkk vallaya acinacak hallere dustuk yok artik dediginizi duyar gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?