Bu hop oille (serbetciotu yagi) ilgili yazan kizin yazdiklarini ben de okudum forumda popo buyutmek isteyenler de var. Dikkatli okumak lazim valla benim popo biraz daha buyurse felaket.onun haricinde aldiklari besinleri adet donemlerine gore duzenlemisler. Mesela luteal fazda su besinler folikuler bazda su besinler falan cok mantikli bence. Ve su progesteron isini arastirmak lazim baslibasina ostrojen pek cok besinde var ama progesteron (
Matem bak birazdan paylaşacağım yere , breast nexus sitesinden bir kızın dedikleri
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bu sefer ben çok özenli davranıcam büyümez diye bişey yok bizimki neden büyümüyo bilmiyorum ama o kadar büyüten kişi varsa bizde büyütebiliriz yeterki sabır ve düzen ben yapıcam bu sefer, yaz sonu başlycam ve en etkili şeyleri kullanıcam östrojen ve progesterona ihtiyacımız var hayıtla şerbetçiotu çayları bence en önemlileriwowo canım okudum hepsini..genel anlamda anladıklarım bizim yöntemimizle benzer şeyler denemişler...ama 5 cm için 4-5 ay uğraşanlarda sabır varmış gerçekten...işte bizde öyle olmalıyız...
ben hiç bişeyi düzenli 1 ay bile yapmadımkii .....
bak şimdi ramazan ayı sabah akşam masaj yapıyorum..birde,gece 12 gibi bi bardak bitki çayı..o kadar..
bu arada nar pekmezi almışlar eve..Daha önceden narında faydalı olduğunu okumuştum.her akşam bi kaşıkta ondan yicem bakalım..artık ne olacak..:26::26:
Canım simdi en azından hangi bitkileri kullanıcağımızı biliyoruz 6 aylık serüvenimizdeÇemenŞerbetçiotuHayıtKeten tohumuOğul otuKüçEğer eksik yazdıysam kusura bakmayın ama mesela hangi yöntemle kullanıcaz biz keten tohumu yemeği düsünüyoduk ama kız yağını sürmüs mesela ben çemen denedim 2-3gün maskesini evet kokuyor ama sabah kalktığında banyo yaptığında ya da sadece sabunladığında koku kalmıyor ve ise yarıcak bence neyse yani demek istediğim hangi otu nasıl kullanıcaz sen baya arastırıyorsun hep beraber aynı yöntemi yapalım ki hem etkileri tartısırız hem de birlik olur destek alırızCanım bu sefer ben çok özenli davranıcam büyümez diye bişey yok bizimki neden büyümüyo bilmiyorum ama o kadar büyüten kişi varsa bizde büyütebiliriz yeterki sabır ve düzen ben yapıcam bu sefer, yaz sonu başlycam ve en etkili şeyleri kullanıcam östrojen ve progesterona ihtiyacımız var hayıtla şerbetçiotu çayları bence en önemlileri iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım simdi en azından hangi bitkileri kullanıcağımızı biliyoruz 6 aylık serüvenimizdeÇemenŞerbetçiotuHayıtKeten tohumuOğul otuKüçEğer eksik yazdıysam kusura bakmayın ama mesela hangi yöntemle kullanıcaz biz keten tohumu yemeği düsünüyoduk ama kız yağını sürmüs mesela ben çemen denedim 2-3gün maskesini evet kokuyor ama sabah kalktığında banyo yaptığında ya da sadece sabunladığında koku kalmıyor ve ise yarıcak bence neyse yani demek istediğim hangi otu nasıl kullanıcaz sen baya arastırıyorsun hep beraber aynı yöntemi yapalım ki hem etkileri tartısırız hem de birlik olur destek alırız
Merhabaa
Yeni katıldım aranıza.göğüs sıkıntısı bende de var.ama ben yaş olarak sizden biraz büyüğüm.işe yarar mı bilmiyorum ama denemekte fayda var.yardımcı olurr yol gösterirseniz mutlu olurum.
kızlar keten tohumumu yoksa küçmü daha faydalı
Kızlar daha önce hep 80 beden olsun göğsüm diyordum ama 75 olsun ona razıyım 70 beden göğsü nasıl 80 yapabilirizki
Kızlar daha önce hep 80 beden olsun göğsüm diyordum ama 75 olsun ona razıyım 70 beden göğsü nasıl 80 yapabilirizki
75 beden dolgun bi göğüste sonuçta göğüs canım benimde hedefim önce 75 beden tabiiki..
ramazanda çok düzensiz oldu hiçbişey yapamadım.arada masajlar ve şimdide ısırgan çayı içiyorum.birazdan da masaja başlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?