bana da mesela büyüklükten çok dolgunluk gerekforumda 15 cm fark olup çok dolgun olan göğüsler gördüm canım...mesela ablamında 12-13 cm fark var hiç küçük durmuyor sutyensizken bile..yani sanırım bu birazda yapıyla alakalı ama 20 cm de az değil..acaba senin spor yapıp sıkılaştırmayamı ihtiyacın var?
forumda 15 cm fark olup çok dolgun olan göğüsler gördüm canım...mesela ablamında 12-13 cm fark var hiç küçük durmuyor sutyensizken bile..yani sanırım bu birazda yapıyla alakalı ama 20 cm de az değil..acaba senin spor yapıp sıkılaştırmayamı ihtiyacın var?
bana da mesela büyüklükten çok dolgunluk gerek
Bakalım şimdi büyütme yolunda ilerliyorum inşallah olucak :)
İnşallah inşallahbende bu yoldayım inşallah istediğimiz gibi olur :)
İnşallah inşallah
ben kendi konumu açtm bakabilirsin canm hayalimdeki cicislere adım adım adli konu :)sen neler yapıyorsun izledin mi saraçoğlunun videosunu ben çaya başladım ceviz ve kuru üzüm aldım ama daha yemeye başlamadım onları
düzen çok zor şey yapamıyorum ben
Kızlarr ben geldim , bayadır yoktum uğraşmıyodum vazgeçmiştim ama geri döndüm
Neler yaptınız ve ne sonuç aldınız ??? Ben şerbetçiotu ve hayıt otu aldım bende saraçoğlunun dediklerini yapacağım özellikle çayları uygulayacağım 3. Ayda yine şerbetçiotu çayı mı içiliyor ? Bilen var mı program 9 ay nasıl devam ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?