Kızlar ibrahim saraçoğlunun iletişim adresine mail attım göğüs büyütme kürü ve göğüs büyütme çayı geldi mi ve işe yarıyor mu dedim cevap bekliyorum eğer varsa bu ay sonu alıp kullanmaya başlicam daha fazla bekleyemiyorum
wowo kürü ve çayı ayrımı canım sen saraçoğlunun açtığı yere gidebildinmi?
bende kesin kararımı verdim saraçoğlu kürünü bu ay alıcam..ramazan ayının gelmesi umarım etkilemez bu durumu
http://dogaaktar.com/tr/cinsel-baya...86-hafize-sultan-macunu-organik-bitkisel.html burdan sipariş verebilirsin canım yada başka sitelerden
Kızlar plajlarda 1 kişi bile yok benim gibi göğsü olan ........ !!!!!! Küçük kızların benden büyük ergenlikteki kızlarınki..... Benim yaşıtlarımı ve benden büyüklerden bahsetmiyorum bile........ Çok pskolojim bozuldu bende bir sorun olduğunu düşünüyorum kızlar normal bişey olsa çok olurdu!!!!!! Yokkk o kadar kadın kız gördüm benimki gibi 1 kişi bile görmedim onca insanın içindeçok moralim bozuk çokkk ya ergenliğe girememiş giripte çıkamamış gibiyim herkes göğüslü büyük ya da küçük göğüslüüü!!!! Ben göğüssüzzzz düzz!!!!!!!!
bende geçen denize gittim benim arkadaşlarımda ve her gördüğümde kafam kadar olanda var benim kadar sadece 1 avuç olanda var dümdüz olup hep dolgulu giyende var yani ben hep görüyorum bence kafana takma bendede fazla bişi yok yani artık alışmaya başladım gibibu arada ben 1 aydır gene bişi yapmıyorum ama başlamayı düşünüyorum gene
wowo kürü ve çayı ayrımı canım sen saraçoğlunun açtığı yere gidebildinmi?
bende kesin kararımı verdim saraçoğlu kürünü bu ay alıcam..ramazan ayının gelmesi umarım etkilemez bu durumu
benim moralim artık o kadar bozuldu ki dısarı bile cıkmak istemiyorum ya sahilde erkek gibi üstle gezmektken yoruldum cok bisi istemiyorum normal kız olduğumu belli eden göğüs olsun yeter yaEki Görüntüle 1162578 Eki Görüntüle 1162579
göğüsüm 2. Resimdeki giib tabiki ya bunları koyarken bile utanıyorım ama su ilk resimdeki gibi göğüsü olanlar ne kadar sanslı bi bilseler 😭
benim moralim artık o kadar bozuldu ki dısarı bile cıkmak istemiyorum ya sahilde erkek gibi üstle gezmektken yoruldum cok bisi istemiyorum normal kız olduğumu belli eden göğüs olsun yeter yaEki Görüntüle 1162578 Eki Görüntüle 1162579
göğüsüm 2. Resimdeki giib tabiki ya bunları koyarken bile utanıyorım ama su ilk resimdeki gibi göğüsü olanlar ne kadar sanslı bi bilseler 😭
o ilk rersimdeki göğüs bile silikonda cc si baya büyükve silikon olduğu çok belli
Öyle deme canım onun gibi gerçek göğüs var bir sürü ... Arkadaşlarımın ... Silikonsuzda öyle göğüsler var75 beden bile göğsüm yok pskolojim bozuldu başkalarının göğsünü görmekten plajlarda :'( ne şanslılar :'(
Kızlar hepimizin ortak özelliği ergenlik döneminde ideal kilomuzdan aşağıda olmamız mı zayıflıktan mı dümdüz kaldık çünkü bizim gibi olan o kadar az ki(adyalina seni saymıyorum canım senin fark 20cm sen iyisin) ... Tek genetik özellik olsa daha çok olurdu ama malesef çoğunluğun göğsü var ...
Göğsün şekliyle ilgili malesefben yaptırdım halen daha istediğm görüntü yok dekolte sıfır c kup kullanıyom ama a kup kullanan bnmkinden daha dolgun görünüyor dekoltesi olunca benimde halen daha psikolojim bozuk :/ gece girdim denizekimse yokken
ahh ahh ben lise sınavlarına hazırlanırken 58 kilo olduydum sonra birden bire kilo verdim 45 a kadr düştüm 1 ayda verdim bu kiloyu liseye başladım zaman okulun ilk 1 ayı ramazana da denk geldiydi birden bre verince ergenlik dönemimde gelişimim olmadı işte azcık büyüdüydü sonra zayıflayınca birden durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?