Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.60fln 23 olcam ins 3ay sonra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zamanda ilk hedef kilo almak ileriiiii :)))
Ayyy heucanlandim bak simdi oburlasicam iyiice hamur isi yeyelim borek pasta cabuk alirim kilo inssbuyir yaa :) buyurse buraya srnin sayende butudugunu yazicam cay ve masajlarimida yapayim elimden geldiginde hehehehe
2 buçuk cm az değil canım süper benimde büyür inş :) ben bu ay sonunda saraçoğlunun çayından sipariş vericem , senin program dolu gerçekten ve hem sabah hem akşam yapıyosun süper bu , ben günde bi kere yapmaya çalışmama rağmen zor oluyo fırsat çok bulamıyorum :) keten tohumu ve küç yemiyorum mesela ama evde var yemeye başliyim de tatilde şehir dışına çıkmalar olunca yinr aksayacak yada 15 gün ara vermek zorunda kalıcam 15 gün ara versemde en azından çaylara devam ederim şu düzeni tutturmak önemli olan bi tuttursam tutturabilsem
Hadise Sultan formülünü nerden bulacağız ayol
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hem hafize sultan çayı hemde macunu varmış sanırım, aktardan almış arkadaşlar
Her aktar bilmez ki onu
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İşte herşey için en az 6 ay diyolar :) biz kendi yöntemlerimizde 6 ay devam etsek sorun çözülcek :)Her aktarda var ben macununu kullanmistim 4 ay bisi olmadi ama en az6 ay gerekiyormus ama
Sana kesinlikle katılıyorum. Bizim eksiğimiz bence de süreksizlik. Hiç ölçmemeye de kararlıyım. Moralim bozulmasın:)
Liste bence tam yerinde olmuş. Fazlası var, eksiği yok. Haydi bakalım hayırlı olsun o zaman. Birbirimize destek olmamız gerek. Yoksa gerçekten yapamicaz bu işi:/