Kesnlikle 3gunden fazla sure surmuyor duzenli yaptigim aksiyor sonraEvet canım kesintisiz ve uzun süre yapsak işe yaricak zaten ama ben tembelliğimden yapamıyorum aksıyo
Kesnlikle 3gunden fazla sure surmuyor duzenli yaptigim aksiyor sonra
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen biz seninle en kalpazanlardan biriyoz galba burda 1gun yap 2gun yapma sikayet et
yani kastigmiz icn bu kadr buyinuyor belkide okiruna birakalm birazBen kiloya çok umut bağladım 10 kilo alacam o kilolarla böyle bi yuvarlak çizgisi belli olsun çevresindeki o bana yeticek artık sonra şerbetçiotu çayı içerim kasmadan büyürse büyür büyümezsede yapcak bişey yok
yani kastigmiz icn bu kadr buyinuyor belkide okiruna birakalm biraz
Benim birde asimetri sorunum var biri baya dümdüz ve kremlerimi yağlarımı ona sürücem tek bakalım eşitlenicek mi ama eşitlenicek inat değil mi yapıcam yapanlar nasıl yapıyo bu iş imkansız değil sadece biz tembeliz umutsusuz istikrarsızız kızlar yapabiliriz ama uzun iş sabır lazım hemen olmadı diyip bırakmamamız lazım günde yarım saat 1 saat hergün buna ayırsın vaktini sabah kalkınca yada gece yatarken
Bakın uzun süre düzenli yapsak eminim olucakkkk ama göğüslerimiz küçük olduğu için büyümeside uzun sürücek baksanıza saraçoğlunun kürü yada başka bu işi araştırıp formül geliştirenler en azz 3 ay diyolar ki tam sonuçu 6-9 ayda görürsünüz diyolar sabırla yapmamız lazım bu çemeni bi DR. James hugs muydu öyle biri söylüyo oğul otu ve şerbetçiyi hayıtı saraçoğlu söylüyo ki en çok işe yarayanlar ve keten tohumundada en yüksek östrojen var bütün diyetisyenler öneriyo kızlar hadi yaz başladı bizde başlayalım aksatmayalım yaz sonuna gelişme görelim bikaç cm bile olsa zaten yavaş yavaş olucak bişey ve cm ler çok şey değiştiriyo ben özellikle düz olan göğsüme yönelicem
Kızlar hadi hepimiz büyütelim bakın burda düzenli yapıp gelişme gören çok arkadaş var bizde yapabiliriz
H mm bi sabah super istikrarli uyanilmisinssss yapabiliriz uarim birakmadan herseyi
aynen canım bu sabah öyle kalktım çaylarımı içtim çemenimi sürdüm ohooo siz daha durun daha düzenli olucam bu sefer ve inanıyorum olucak canım sende düzene gir tamam mı öyle düzensiz olunca olmuyo ve yapabiliriizzz
Uarindan sonra bende giricem yarin yolculugum var cunku basaricagiz bu defa kesinn :)) biz hava aticaz burda 5-10cm buyidu diye heheh
Kac bedeb ki bi tam olarak acaba
35 kiloyum almak iatiyorum bi5kilo fln aglanicak halime guluyorum resmen 7-8olan yer bnm 4sanirim ipi xetvele koyarak olctum simdi. Mezurami bulunca olcucem iyicr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?