Kızlar lütfen akıl verin bana(rahim filmi)?

Hiç bekletme canım bende 9.ayda çektirdim hemde anestezisiz öyle abartılacak bişey yok hastane çıkışı otobüsle misafirliğe gittim ağrı kanama olayı pek olmadı zaten iyiki çekmişim tüplerim kapalıydı ve rahim t şeklindeydi 2 ameliyat geçirmem gerekti bende korkuyla başkasının anlatmasıyla süreci uzattikca uzattım boşu boşuna 6 yılımı üzülerek geçirdim geçen yıl tüm cesaretimi toplayip 2.ameliyati oldum ardından asilamalara başladım ilki düşük oldu ikinci tutmadı tüp bebeğe karar verdik ama kist çıktı 2 ay ertelendi o inat ve sinirle artık ertelemeyecem diyip devlette 42 mm kanamalı kistle 3.asilamayi yaptım çok şükür şimdi 20 haftalık olduk devlete karşı önyargılı olanları beyninizde susturun kendiniz için en iyi kararı siz verirsiniz kötü doktora denk gelince özeller daha berbat boşu boşuna 6 yılımı onlarla harcadım diyorum hep
İnşallah seninde gönlüne göre olsun herşey Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

benimde 1 yıldır olmuyor bu salı rahim filmi çekliecek devlet hastanesinde çektireceğim bekleme canım beklemek daha kötü çünkü her ay umut etmek daha kötü özellikle bir sorun olmadığı halde olmaması çok daha kötü aynı şeyleri yaşıyoruz bizim dururmumuz problem olan insanlardan daha zor ne tedavisi var ne ilacı stres çok etkiliyor sepepsiz infertiliteyi doktorlar kafaya takmayın takıyorsanızda aşılama tüp bebeğe yönlendiriyor rahim filmini çektir ne kaybedeceksiz en azından aklında kalmaz

1 buçuk yılı geçti, prolaktin yüksek ama doktorlar engel değil dedi değere onun harici eşimde çok az düşüklüğü vardı 1 yıl önce tekrar bu ay yapılacak tahlil onada
Hayırlısı olsun inşallah sorun çıkmaz da hayırlısıyla gebelik nasip olur sizede. İsteyen herkese

Peki o aşılama da mı ücretsiz? Var şehir hastanesi ama işte erken mi diyorum daha 9.aya girdik. Çekime gidenlerin çoğu ,bir yılı geçiren insanlar bilemiyorum ki aklım karmaşık

Bence çektir. Belki tüplerin tıkalıdır rahim filmiyle açılabiliyor. Rahim filmi olmadan tüplerin tıkalı olup olmadığı anlaşılamaz. Kaybedeceğin bir eşy yok bence çektir
Tabiki kaybim olmayacak haklısınız işte aklım karışıyor sakince düşünüp karar vericem inşallah

Yaa maşallah sevindim sizin adınıza inşallah bendede bir sorun çıkmazda gebelik olur

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim fikrin için. Haklısın tabiki umarım karar verebilirim kısa sürede. Zaten reglime daha var regl olana kadar iyi bir düşüneceg im rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Kafaya takmadim aslında bir bir zaman testleri bile sadece regl günü yaptimsa yaptım. Ama nasip tabi birazda. Bir yılı geçince belki yaptirirm bilemiyorum belkide regl olunca giderim cesaretimi toplicam insallh burda herkes çektir demişler sagolun hepiniz yazdiniz

Peki o aşılama da mı ücretsiz? Var şehir hastanesi ama işte erken mi diyorum daha 9.aya girdik. Çekime gidenlerin çoğu ,bir yılı geçiren insanlar bilemiyorum ki aklım karmaşık
Evet aşılama da ücretsiz. Rahim filmi çekinin bir kaç ay daha deneyin olmazsa zaten sebepsiz infertilitesiniz demektir boşuna zaman kaybetmeyin derim. Çünkü aynı hatayı ben yaptım pcosluyum ama belki olur diye diye 1.5 2 seneye yakın savsakladım ara ara doktora gittiğim oldu ama tam zamanlı tedaviye başlamadığı için de pişman oldun açıkçası

Amin canım bazı hastanelerde randevu sıkıntısı oluyor karar verince reglden önce hastanelere bak ki reglden sonra çekilebilinsin

Anladım canım peki devamında da mı sorun çıkıyor ikinci çocukta falan yine

Yani bir sene tamamlansa da şuan da da yapsan sonucu değişmeyecek ya temiz çıkacak yada bişey öğreneceksin ve önlemini alacaksın yani ben 5 sene erteledim rahim filmini. İstanbuldaysan acısız cektirebilirsin sonomedde biraz tuzlu da olsa sağlık için değer.

Tabiki bişey kaybetmicem çok güzel dediniz ya bişey çıkmayacak ya da erkenden öğrenmiş olucam. Bakalım inşallah karar vericem teşekkür ederim yorumunuz için

Bilmem daha birinci çocuğa erişemedim ki ama hele birinci olsun da sağlıklı sıhhatli 2. Kendiliğinden oluyor çoğu kişide
İnşallah hayırlısıyla gebe kalırız. Bilsem boyle çabuk olmayacağını en başından korunmazdik eşimle. Bilmiyorum hayırlısı diyorum rabbimin elinde her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…