Kızlar lütfen akıl verin bana(rahim filmi)?

Ben birinciye karar veremezken ikinciye karar vermek daha zor olsa gerek kk
Anca benim gibi şanssızların başına gelir merak etmeyin rahimde falan da bi problem yoktu zaten ikinci de her şey harika gözüküyordu maşallah doktor emin değilim dedi diye yalandan bidaha uğraştım

Amin inşallah canım

Amin inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah bakalım diğer ay olmazsa bile er ya da geç bu filmi cektiricem gibi gözüküyor

Tamam canım ikna oldum zaten anesteziye gerek olmadığına ve ağrısı çok olmayışına. Umarım ondan sonrada hemen gebe kalabilirim

Anca benim gibi şanssızların başına gelir merak etmeyin rahimde falan da bi problem yoktu zaten ikinci de her şey harika gözüküyordu maşallah doktor emin değilim dedi diye yalandan bidaha uğraştım
Yukarıda arkadaşın biriside yazmış ikinci kez cektirdim diyee nasip canım ne diyelim inşallah gebelik tutarrda hemen o filme gerek kalmaz

Bence de hemen yaptır 9 ay da az Bi süre değil kafan rahat eder binsorun varsa çaresine bakarsın

Maşallah canım rahim filminin ardından hemen mi gebe kaldiniz
Malesef, meğer rahmimde şekil bozukluğu varmış. O yüzden hamile kalamıyormuşum. Keşke hemen çekinseydim rahim filmini de problemimi görseydim. Daha sonra 2 defa ameliyat oldum, kendiliğinden hamile kaldım. Rabbim sana da nasip etsin sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…