Aynen ilk aydan beklemiyordum doktor bişey yok deyince kafamda kurmuyordum artık bide araştirmistim filmden sonra adet gecikmesi yaşanıyor muş benimkide geciktiginde dedim kesin filim yüzünden gecikti evde test vardı dedim yapayım bunuda yoksada en fazla diğer seferler gibi biraz üzülüp toparlanirim baktım iki çizgi çıktı bu duygunun tarifi yok acile gitmeden önce ikinci testi yine yaptım oda aynı şekil çıkınca acilin yolunu tutum kimseye demeden kanda bişey çıkmazsa kimseyi umutlandirmak istemedim tek gitim insallh en kısa zamanda sende tadarsin bu duyguyu filme falan gerek duymadan ama 1 yıl dolduğunda olmadıysa o zamana kadar geciktirme derim imkanın varsa bence çektir bekleme 1 yıl dolana kadar benim fikrim yinede sen iyisini bilirsin hakinda hayırlısı olsun canımAyy canım çok sevindim ne güzel hemen denk gelmiş tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallahumutlandim bayağı bakkk
Anladım canım haklısın tabiki. Çok teşekkür ederim aminAynen ilk aydan beklemiyordum doktor bişey yok deyince kafamda kurmuyordum artık bide araştirmistim filmden sonra adet gecikmesi yaşanıyor muş benimkide geciktiginde dedim kesin filim yüzünden gecikti evde test vardı dedim yapayım bunuda yoksada en fazla diğer seferler gibi biraz üzülüp toparlanirim baktım iki çizgi çıktı bu duygunun tarifi yok acile gitmeden önce ikinci testi yine yaptım oda aynı şekil çıkınca acilin yolunu tutum kimseye demeden kanda bişey çıkmazsa kimseyi umutlandirmak istemedim tek gitim insallh en kısa zamanda sende tadarsin bu duyguyu filme falan gerek duymadan ama 1 yıl dolduğunda olmadıysa o zamana kadar geciktirme derim imkanın varsa bence çektir bekleme 1 yıl dolana kadar benim fikrim yinede sen iyisini bilirsin hakinda hayırlısı olsun canım
Benimde korunmasız 1 yıl dolmadı ama klomen vs tedavi görmüştüm, olumlu sonuçlanmadı. bide ben çok istediğim için beklemek istemiyorum. Yani kanallar tıkalıysa zaten zaman kaybetmiş olurum. Ne kadar beklersem bekliyim o kanalların mecbur açılması gerekiyor. O yüzden biraz hızlandık diyebilirim. Doktorumla da ona göre bir yol çizdik. Bakalım ilk adım film çektirmekİnşallah öyle düşün öyle olsun ben duymadım acilmayani nadiren var sanırım. Benim 1 yıl olmadığını için doktorlar daha yeni bekle diyorlar eşimde stres yapma bekleyelim bir yılı diyor
Anladım canım haklısın tabiki. Çok teşekkür ederim amindikkate alicam söyledi
Ne demek rica ederim azicikta olsa yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana yatirdiginda yada başka gelişmeler olduğunda buraya yazmayı unutma herşey gönlünce olsunAnladım canım haklısın tabiki. Çok teşekkür ederim amindikkate alicam söylediklerini
Ama senin tedavilerin olmuş klomen ne için ben pek bilmiyorum da benim hiç bir sorun yok hormonlar iyi adetim düzenli. O yüzden beklemek daha iyi bir yol gibi geliyor ama rahim filmi sonrası gebelik şansının artıyor olması da beni etkiliyor bilemiyorum zaten surda iki ay sonra bir yıl olacakBenimde korunmasız 1 yıl dolmadı ama klomen vs tedavi görmüştüm, olumlu sonuçlanmadı. bide ben çok istediğim için beklemek istemiyorum. Yani kanallar tıkalıysa zaten zaman kaybetmiş olurum. Ne kadar beklersem bekliyim o kanalların mecbur açılması gerekiyor. O yüzden biraz hızlandık diyebilirim. Doktorumla da ona göre bir yol çizdik. Bakalım ilk adım film çektirmek
Amiiin hepimiz için inşallahNe demek rica ederim azicikta olsa yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana yatirdiginda yada başka gelişmeler olduğunda buraya yazmayı unutma herşey gönlünce olsun
Canım bende 1.5 senelik evliyim bana sorarsan eğer hormon testlerinde bi sıkıntı yoksa bekle derim bana bi doktora gittim hemen hemen acil yaptır dedi ben korktum benim yengem yaptırdığı için onun nasıl bişey olduğunu biliyordum başka bi doktora gittim bana dediği şu oldu daha senin yaşın 23 diğer doktor kafayı mı yemiş sakın şimdi yaptırma hormonların falan gayet iyi evliliğinde yeni bu en son düşünülecek şey dedi yaşın kaç bu arada eğer yaşında müsaitse bence evliliğin daha Çok yeni bekle derim bence bir de artık o kadar sağlıksız beslemiyoruz ki malum hormonlu herşey normal yolla hamşke kalmak ve kısa sürede doktorsız takviyesiz Hamşke kalmak zorlaştı o yüzden kendine dert etme9.aya giricez bebek istiyoruz ama olmuyor.. esimdede bendede sorun yok. Gerekli testleri verdik çok güzel çıktı.. ama doktor bana istersen bekleme hsg çektir dedi sizce gerek var mı rahim filmi için acele etmelimiyim? Yoksa 1 yılı geçsin mı biraz... Şimdiye kadar ki doktorlar hep bana bekle diyodu. Bunada ben kendim sordum ne yapmam gerek falan dedim gebelik için dedim takviye gibi şeyler sormuştum o bana rahim filminden bahsetti. Korkuyorum o filmden de... Nasıl bir yol izlemeliyim strese girdimbir yıl olmadan hsg de cektirirsem ondada skinti çıkmazsa bu kez her şeyi hallettim neden olmuyor diye iyice strese girerim kafama takarım diyede korkuyorum.
Denilen herşeyi denedim boş fayda görmedim ben 2 yıla yakın evliyiz korunmasız ilişki nasip olmadı inşallah siz fayda görür gerek kalmaz filme falan tekradan hayırlısı olsunAmiiin hepimiz için inşallahtabiki yazarım zaten iki ay sonra bir yıl olacak hayıt macunu aldım diğer ay onu denemek istiyorum sonrası da fayda görmezsem cektiririm filmi.
Bende pcos var aşkım. Ama hiçbir belirtisi yok. Sadece çok fazla yumurta var işte :)) Yani ne adet düzensizliği, ne tüylenme vs vs herşeyim normal ama pcos bir tık zorlaştırdı. Allahın izniyle bende anne olurum. Hayırlısı olsun. Dediklerine göre senin beklemen evet biraz daha olabilir bence de, Allahın izniyle hiç bir işlem görmeden anne olursunAma senin tedavilerin olmuş klomen ne için ben pek bilmiyorum da benim hiç bir sorun yok hormonlar iyi adetim düzenli. O yüzden beklemek daha iyi bir yol gibi geliyor ama rahim filmi sonrası gebelik şansının artıyor olması da beni etkiliyor bilemiyorum zaten surda iki ay sonra bir yıl olacak
Evet sende haklısın canım zaten bende bu mantiktaydim sadece hsg nin rahim filmi sonrası gebelik arttırması ilgimi çekiyor yoksa bir sorun yok şükür hormonlarım falan her şey iyi. Eşimde sperm testi iyi. Yaşım 31 senin kadar genç değilim tabiki ama bilemiyorum son gittiğim doktorda bir yıl olmadan bişey yapılamaz dedi. Kuzenim falands dur bı bekle olmuyor gözüyle bakma dedide işte arada kalıyorum bazenCanım bende 1.5 senelik evliyim bana sorarsan eğer hormon testlerinde bi sıkıntı yoksa bekle derim bana bi doktora gittim hemen hemen acil yaptır dedi ben korktum benim yengem yaptırdığı için onun nasıl bişey olduğunu biliyordum başka bi doktora gittim bana dediği şu oldu daha senin yaşın 23 diğer doktor kafayı mı yemiş sakın şimdi yaptırma hormonların falan gayet iyi evliliğinde yeni bu en son düşünülecek şey dedi yaşın kaç bu arada eğer yaşında müsaitse bence evliliğin daha Çok yeni bekle derim bence bir de artık o kadar sağlıksız beslemiyoruz ki malum hormonlu herşey normal yolla hamşke kalmak ve kısa sürede doktorsız takviyesiz Hamşke kalmak zorlaştı o yüzden kendine dert etme
Bence biraz bekle kendini hemen bi anda yıpratma çünkü vücut beden yorgunluğu da o kadar etkiliyor ki bu hsg sonra gebelik arttırımı da kendini ona hipnoz ettiğin için öyle olsun istiyorsun ama onun sonrasında olmazsa da daha çok yıpranacaksın bunu da unutma ona göre kendini hazır et eğer yaptırmak istersende ben senin yerinde olsaydım biraz daha beklerdim ama canım ebru ablanın takviyelerini gördün mü biliyor musun bende bu ay aldım burdan bi arkadaş önerdi bana da onun jeliyle de inanılmaz güzel sonuç alanlar var ovülasyom testi falan bence 1 sene dolana kadar bu şekilde dene bakEvet sende haklısın canım zaten bende bu mantiktaydim sadece hsg nin rahim filmi sonrası gebelik arttırması ilgimi çekiyor yoksa bir sorun yok şükür hormonlarım falan her şey iyi. Eşimde sperm testi iyi. Yaşım 31 senin kadar genç değilim tabiki ama bilemiyorum son gittiğim doktorda bir yıl olmadan bişey yapılamaz dedi. Kuzenim falands dur bı bekle olmuyor gözüyle bakma dedide işte arada kalıyorum bazen
Bu iki ay içinde fazla kafaya takmamaya bak sitres ten de olmuyor emin ol kafanı başka şeylerle meşgul et ve çevrenin dediklerine hiç takılma rabim vermiyirsa vardır bı bildigi de geç herkesin hakinda hayırlısı olsun insallhEvet sende haklısın canım zaten bende bu mantiktaydim sadece hsg nin rahim filmi sonrası gebelik arttırması ilgimi çekiyor yoksa bir sorun yok şükür hormonlarım falan her şey iyi. Eşimde sperm testi iyi. Yaşım 31 senin kadar genç değilim tabiki ama bilemiyorum son gittiğim doktorda bir yıl olmadan bişey yapılamaz dedi. Kuzenim falands dur bı bekle olmuyor gözüyle bakma dedide işte arada kalıyorum bazen
Beklerim büyük ihtimalle canım biliyorum ebru ablayı. Dört ay ovulasyon testini kullandım ilk istedigim aylarda. Başka biseyini almadım jelini düşündüm ama içime sinmedi. Olacak olursa böyle de olur dedim. Bazı takviyler sordum önerdi ama almak istemdim bazıları alma o bir doktor bile değil dediler faydasını gören kadsr görmeyenlerde var. Ben dün hayıt macunu sipariş ettim onun yorumları da Trendyol da çok iyiydi. Regl olunca onu kullanmaua baslicamBence biraz bekle kendini hemen bi anda yıpratma çünkü vücut beden yorgunluğu da o kadar etkiliyor ki bu hsg sonra gebelik arttırımı da kendini ona hipnoz ettiğin için öyle olsun istiyorsun ama onun sonrasında olmazsa da daha çok yıpranacaksın bunu da unutma ona göre kendini hazır et eğer yaptırmak istersende ben senin yerinde olsaydım biraz daha beklerdim ama canım ebru ablanın takviyelerini gördün mü biliyor musun bende bu ay aldım burdan bi arkadaş önerdi bana da onun jeliyle de inanılmaz güzel sonuç alanlar var ovülasyom testi falan bence 1 sene dolana kadar bu şekilde dene bak
Cektirmedim canım biraz daha beklemeye karar verdim zaten iki ay sonra bir yıl olacak bir yılı geçsin sonrasında bakacağım. İstanbulda değilim illaki her ilde de vardır araştıririrm yaptıracağım ZamanCanım baya olmuş konuyu açalı çektirdin mi film bilmiyorum ama korkulacak birşey yok. İstanbul'da yaşıyorsan çok güzel görüntüleme merkezleri var 5 dakikada ağrısız acısız anestezisiz çekiyorlar ben çektirdim. Bir kaç tanıdığım devlette çektirmiş çok acı çektiklerini söylüyorlar sana tavsiyem devlette çektirme özelde anestezili yada istanbulda bahsettiğim yerlerde çektir.
Tamam canım öyle yapmaya calisicam inşallah filme gerek kalmadan gebelik olur . Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinBu iki ay içinde fazla kafaya takmamaya bak sitres ten de olmuyor emin ol kafanı başka şeylerle meşgul et ve çevrenin dediklerine hiç takılma rabim vermiyirsa vardır bı bildigi de geç herkesin hakinda hayırlısı olsun insallh
İnşallh canım grşmek dilegiyle iyi geceler Allah'a emanetTamam canım öyle yapmaya calisicam inşallah filme gerek kalmadan gebelik olur . Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Sende Allah'a emanetsin canım iyi gecelerİnşallh canım grşmek dilegiyle iyi geceler Allah'a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?