Amin canım inşallah çok teşekkür ederimAmin kuzum çok sağol inşallah sen de en kısa zamanda güzel haberler alırsınDediğim gibi bence yaptır. Bütün rahim, tüpler, yumurtalıklar ne var ne yoksa görebiliyor doktorlar böylece. Anestezili devlette yapmıyorlar mı acaba? Zaten adet olduğun günü 1. gün kabul edersen 8-10 gün sonra yapıyorlar.
Sizin öyle mi oldu devlette yani.. ağrıyı az hissedenlerde olmuş zaten regl sancısına benzetenler bu forumda okudum ama ister istemez kime nasıl inanacağımi bilemedim.. peki gebelik oldu mu sizin ne kadar süre sonra oldu eğer olduysaAdet ağrısı kadar yani . Cidden ağrı eşiği çok düşük olanlar abartıyor . Çektirdikten sonra iyiki de özele gidip para dökmemişim diyeceksınız
Evet her şey onun için istiyorum da ama bu korku ve endiselerimi nereye saklicam bilmiyorum sabah doktordan çıktım ağladım resmen.. sanki bişey var gibi ortadaAmin canım hiç korkma gerçekten herşey evladımız için gelip geçiyor hatırlamıyorsun bile çektiklerini
Dedim ya tüplerim tıkalı çıktı die ben hıssetmedım bile özelde yaptırdım anestesisiz hoca bitti dediğinde aaa falan olmuştum .Sizin öyle mi oldu devlette yani.. ağrıyı az hissedenlerde olmuş zaten regl sancısına benzetenler bu forumda okudum ama ister istemez kime nasıl inanacağımi bilemedim.. peki gebelik oldu mu sizin ne kadar süre sonra oldu eğer olduysa
bende panik atagım her gittiğmde tansiyonum yükselir kalbim agzımda atar yani ama yapıcak bişeyimiz uokEvet her şey onun için istiyorum da ama bu korku ve endiselerimi nereye saklicam bilmiyorum sabah doktordan çıktım ağladım resmen.. sanki bişey var gibi ortadakendi kendimi strese sokuyorum galiba
AA canım ben tam hakim değil bu konulara kusura bakma okuduklarim yetmiyor sanırım. Tüpler kapalı olunca ilaçlı bir sıvı gönderiliyormuş o acıyor yaziyodu ben ondan sordum. Açılmıştır tıkanıklık gibi düşündüm. Rabbim nasip etmiş ya çok şükür tup bebek tutmayan çok insanlar var. Allah'ım hayırlı bir evlat olmasini nasip etsinDedim ya tüplerim tıkalı çıktı die ben hıssetmedım bile özelde yaptırdım anestesisiz hoca bitti dediğinde aaa falan olmuştum .
Tüp tıkalı çıkınca bebek olması imkansız maalesef . Tek şans Tüp bebekti onu yaptık .
Haklısın baska çare yokbende panik atagım her gittiğmde tansiyonum yükselir kalbim agzımda atar yani ama yapıcak bişeyimiz uok
Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah diğer aya regl olduğumda gidebilirim cesaretlenirim inşallah burdan yazdım ki bana destek verilsinAdetliyken önce doktora gidip hsg talep edeceksin ger ihtimale karşı sen 1 yıldır gebelik deniyoruz olmadı de. Sonra randevu tarihine göre 8 9 gün içinde sana randevu verir. Ben açıkçası araştırma hastanesinde anestezisiz çektirdim çektiğin acı iki kere sadece 5 er saniye onda da ilacı verirken. Çok korktuğum için o an canımın çok acıdığını düşündüm ama aslında ben o acıdan daha fazlasını regl de çekmişimdir yani olay kendini korkutmamakta birazda bir de ağrı acı devam etmiyor. Ayrıca tüpler kapalıysa açılıyor ve hsg çekildikten sonra 4 ay gebelik şansı artıyor hem bir rahim anomalisi varsa o da tespit edilir. Bana hiçbir şeyin yok dediler yıllarca hsg de perde olduğu ortaya çıktı iyi ki çektirmişim açıkçası 5 dk şık bir işlem işin 12 saat anestezi almaya hiç değmez. Bu acıyı çekemeyen doğumu nasıl yapacak zaten. O çok yüksek acı çekenler genelde tüpleri tıkalı kişiler oluyor bu arada.Anestezi etkisi 12 saat açlık ister etkisi devam eder o yüzden öyle dedim bu arada
Bence çektir. Ne var ne yok zaman kaybetmeden görürsün. Ben geçen ay çektirdim anestezisiz. Ağrım tabi ki oldu ama çok şiddetli bir adet ağrısı gibi. 5-6 dakikalık bir işlemdi bitince de hiçbir ağrım olmadı. sadece çok az kanamam oldu. Ufak adet ağrısı gibi bir sızı kaldı sadece. Ben c kollu cihazla çektirdim onda çok ağrı olmuyormuş9.aya giricez bebek istiyoruz ama olmuyor.. esimdede bendede sorun yok. Gerekli testleri verdik çok güzel çıktı.. ama doktor bana istersen bekleme hsg çektir dedi sizce gerek var mı rahim filmi için acele etmelimiyim? Yoksa 1 yılı geçsin mı biraz... Şimdiye kadar ki doktorlar hep bana bekle diyodu. Bunada ben kendim sordum ne yapmam gerek falan dedim gebelik için dedim takviye gibi şeyler sormuştum o bana rahim filminden bahsetti. Korkuyorum o filmden de... Nasıl bir yol izlemeliyim strese girdimbir yıl olmadan hsg de cektirirsem ondada skinti çıkmazsa bu kez her şeyi hallettim neden olmuyor diye iyice strese girerim kafama takarım diyede korkuyorum.
5 10 dk lik bir işlem ben anestezi olmadan çekildim 15 ocakta yeni o kadar çok korkuyla gittim ki acı eşiğine bağlı ama ben de hiçbir ağrı olmadı ilacı verirken bildiğin adet sancısı9.aya giricez bebek istiyoruz ama olmuyor.. esimdede bendede sorun yok. Gerekli testleri verdik çok güzel çıktı.. ama doktor bana istersen bekleme hsg çektir dedi sizce gerek var mı rahim filmi için acele etmelimiyim? Yoksa 1 yılı geçsin mı biraz... Şimdiye kadar ki doktorlar hep bana bekle diyodu. Bunada ben kendim sordum ne yapmam gerek falan dedim gebelik için dedim takviye gibi şeyler sormuştum o bana rahim filminden bahsetti. Korkuyorum o filmden de... Nasıl bir yol izlemeliyim strese girdimbir yıl olmadan hsg de cektirirsem ondada skinti çıkmazsa bu kez her şeyi hallettim neden olmuyor diye iyice strese girerim kafama takarım diyede korkuyorum.
Amin inşallah . İstanbul’da cevat bayrak çekti filmimi . Salpingografi yapıldı ama açılmadı tüplerim .AA canım ben tam hakim değil bu konulara kusura bakma okuduklarim yetmiyor sanırım. Tüpler kapalı olunca ilaçlı bir sıvı gönderiliyormuş o acıyor yaziyodu ben ondan sordum. Açılmıştır tıkanıklık gibi düşündüm. Rabbim nasip etmiş ya çok şükür tup bebek tutmayan çok insanlar var. Allah'ım hayırlı bir evlat olmasini nasip etsin
İmkanın varsa anestezili çektir derim canım. Zaten şu an zor bi süreçten geçiyorsun kafan allak bullak neden olmuyor diye düşünmen bile psikolojik olarak etkiliyor seni. Evet herkesin acı eşiği farklı ama şayet canım acır diyorsan korkuyorsan ekstra bi de bu acı eklenecek yaşadıklarına. Anestezili çektirmiştim ben çünkü ben de zor zamanlardan geçtim bi de onun acısı ağrısı eklenmesin demişti doktorum çok da haklıydıTamam canım çok teşekkür ederim inşallah diğer aya regl olduğumda gidebilirim cesaretlenirim inşallah burdan yazdım ki bana destek verilsininşallah hayırlısıyla üstesinden gelirim. Eşimde aynı şeyi söyledi buna dayanamazsan doğuma nasıl dayanirsin dedi. Allah büyük diyorum. Peki sen perde için ameliyat mı oldun o durumda çok duydum..bide ne kadar süre sonra gebelik oldu mu peki
Canım benim doktorum önce hamile kalmamı istiyor perde ameliyatı için iyice derin değil doğurma ihtimalim de varmış. Daha hamile kalamadım ama bu ay çekildim hsg yi çatlatma iğnesi denedik bekliyoruz süreci. Ben eğer tüp bebek aşamasına gelirsem tüo bebek yaptırmadan önce perde ameliyatı olacağım ama kendiliğimden hamile kalırsam da elimden geldiğince süreci sakin geçirmeye çalışacağımTamam canım çok teşekkür ederim inşallah diğer aya regl olduğumda gidebilirim cesaretlenirim inşallah burdan yazdım ki bana destek verilsininşallah hayırlısıyla üstesinden gelirim. Eşimde aynı şeyi söyledi buna dayanamazsan doğuma nasıl dayanirsin dedi. Allah büyük diyorum. Peki sen perde için ameliyat mı oldun o durumda çok duydum..bide ne kadar süre sonra gebelik oldu mu peki
Anladım canım o cihaz olup olmadığını da bilemem şimdi ya hayırlısı... Gebelik oldu mu peki bu ay ne durumdasın temizmiymis rahminBence çektir. Ne var ne yok zaman kaybetmeden görürsün. Ben geçen ay çektirdim anestezisiz. Ağrım tabi ki oldu ama çok şiddetli bir adet ağrısı gibi. 5-6 dakikalık bir işlemdi bitince de hiçbir ağrım olmadı. sadece çok az kanamam oldu. Ufak adet ağrısı gibi bir sızı kaldı sadece. Ben c kollu cihazla çektirdim onda çok ağrı olmuyormuş
Genelde böyle soylenilmis inşallah bende çok acı çekmem.. bir skıntı çıktı mı sizde5 10 dk lik bir işlem ben anestezi olmadan çekildim 15 ocakta yeni o kadar çok korkuyla gittim ki acı eşiğine bağlı ama ben de hiçbir ağrı olmadı ilacı verirken bildiğin adet sancısı
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahAmin inşallah . İstanbul’da cevat bayrak çekti filmimi . Salpingografi yapıldı ama açılmadı tüplerim .
Tüpler tıkalı çıktı ilaçla açıldı çok şükür 4 5 aydır deniyoruz olmuyordu son çare rahim filmi oldu işte bekliyorumGenelde böyle soylenilmis inşallah bende çok acı çekmem.. bir skıntı çıktı mı sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?