• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen akıl verin bana(rahim filmi)?

Kafaya takmadim aslında bir bir zaman testleri bile sadece regl günü yaptimsa yaptım. Ama nasip tabi birazda. Bir yılı geçince belki yaptirirm bilemiyorum belkide regl olunca giderim cesaretimi toplicam insallh burda herkes çektir demişler sagolun hepiniz yazdiniz 🤲🏻💜🌺
beklemek seni yormayacak yıpratmayacaksa bekle canım

Valla benim canım normalde çok tatlıdır ama dediğim gibi ağrı 2 di faln sürdü ilacı sıkarken oluyor sadece ben dayandım yine olsa yine anestezisiz çekerim benden sonra çektiren kadın hiç rahatsız olmadı mesela ağrı eşiğine de bağlı olabilir. Tüplerde herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı çok şükür. İnşallah size de faydası olur açıkçası benim gebelik için hiç umudum yoktu filmden sonra nasip oldu çok şükür
Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah öncelikle Herhangi bir belirtiniz oldu mu adete kaç gün kala öğrendiniz acaba

Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah öncelikle Herhangi bir belirtiniz oldu mu adete kaç gün kala öğrendiniz acaba
Teşekkür ederim 🙏 ben çok tez canlıydım o konuda sürekli evde test yapıyordum adetime bir hafta kala yaptım ilk başta bisy görmedim bir saat sonra silik bir çizgi gördüm ama çok dikkatli bakılınca zar zor görünüyordu sonraki günler tekrarladım gün geçtikçe koyulaştı ikinci çizgi. Belirtiler adet belirtisi gibiydi başta hamilelik belirtilerim hamileliğin ikinci ayına doğru başladı. En erken belirtim koku hassasiyetiydi

regl sancısı gibi. 2-3 dakika sürüyor. sadece o an biraz rahatsız hissediyorsun karnına ağrı birden saplandığı için. dayanırsın ben bile dayandıysam herkes dayanır👉🏻👈🏻
Evet herkes öyle diyor eminimki siddetli değildir bi şekilde herkes dayaniyodur ya da dayanmak zorundadır. İnşallah çekime gerek kalmadan gebe kalabilirim

Back