Kızlar lütfen akıl verin bana(rahim filmi)?

Kafaya takmadim aslında bir bir zaman testleri bile sadece regl günü yaptimsa yaptım. Ama nasip tabi birazda. Bir yılı geçince belki yaptirirm bilemiyorum belkide regl olunca giderim cesaretimi toplicam insallh burda herkes çektir demişler sagolun hepiniz yazdiniz 🤲🏻💜🌺
beklemek seni yormayacak yıpratmayacaksa bekle canım

Valla benim canım normalde çok tatlıdır ama dediğim gibi ağrı 2 di faln sürdü ilacı sıkarken oluyor sadece ben dayandım yine olsa yine anestezisiz çekerim benden sonra çektiren kadın hiç rahatsız olmadı mesela ağrı eşiğine de bağlı olabilir. Tüplerde herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı çok şükür. İnşallah size de faydası olur açıkçası benim gebelik için hiç umudum yoktu filmden sonra nasip oldu çok şükür
Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah öncelikle Herhangi bir belirtiniz oldu mu adete kaç gün kala öğrendiniz acaba

Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah öncelikle Herhangi bir belirtiniz oldu mu adete kaç gün kala öğrendiniz acaba
Teşekkür ederim 🙏 ben çok tez canlıydım o konuda sürekli evde test yapıyordum adetime bir hafta kala yaptım ilk başta bisy görmedim bir saat sonra silik bir çizgi gördüm ama çok dikkatli bakılınca zar zor görünüyordu sonraki günler tekrarladım gün geçtikçe koyulaştı ikinci çizgi. Belirtiler adet belirtisi gibiydi başta hamilelik belirtilerim hamileliğin ikinci ayına doğru başladı. En erken belirtim koku hassasiyetiydi

regl sancısı gibi. 2-3 dakika sürüyor. sadece o an biraz rahatsız hissediyorsun karnına ağrı birden saplandığı için. dayanırsın ben bile dayandıysam herkes dayanır👉🏻👈🏻
Evet herkes öyle diyor eminimki siddetli değildir bi şekilde herkes dayaniyodur ya da dayanmak zorundadır. İnşallah çekime gerek kalmadan gebe kalabilirim

Bilemiyorum canım ama bu yorumun bile rahatlattı sanki beni. Sanki her şeyi erkenden yapınca erkenden yorulacakmisim gibi hissediyorum bilemiyorum arada kalmışım gibi hissediyorum kendimi.
yarın benim hsg çekilecek canım inan anlatılan kötü senaryolar umrumda değil herkesin hikayesi farklı herkesin bedeni ağrı eşiği farklı dayanalmayacak bi ağrı olsa anestezi yapılırdı buna inan diyelim ki ağrıdı eminim bu ağrı her ay yaşadığım tek çizgiden daha korkunç olamaz belki hsg sonrası da hamile kalamayacağım ama hsgnin beni bebeğime 1 adım daha yaklaştıracak umudu başka şeylerin korkusunu unutturuyor hsg beni bebeğime 1 adım daha yaklaştıracaksa neden bekleyip hüsran yaşayayım ki en azından bende bir sorun yok yada vardı tedavisini oldum diye beklerim bebeğimi çünkü her ay kendime acaba tüplerim mi kapalı diye sormaktan da sıkıldım benim bu ay tam 11 aydır denemem olacak 4 aydır hsg düşününyorum kendimi hazır hissettim ve yarın hsg yapılacak sende kendini hazır hissedince al randevunu dediğim gibi beklemek seni incitmiyorsa bekle rabbim inşlallah hsgye gere kalmadan bebeğini kucağına almayı nasip eder

yarın benim hsg çekilecek canım inan anlatılan kötü senaryolar umrumda değil herkesin hikayesi farklı herkesin bedeni ağrı eşiği farklı dayanalmayacak bi ağrı olsa anestezi yapılırdı buna inan diyelim ki ağrıdı eminim bu ağrı her ay yaşadığım tek çizgiden daha korkunç olamaz belki hsg sonrası da hamile kalamayacağım ama hsgnin beni bebeğime 1 adım daha yaklaştıracak umudu başka şeylerin korkusunu unutturuyor hsg beni bebeğime 1 adım daha yaklaştıracaksa neden bekleyip hüsran yaşayayım ki en azından bende bir sorun yok yada vardı tedavisini oldum diye beklerim bebeğimi çünkü her ay kendime acaba tüplerim mi kapalı diye sormaktan da sıkıldım benim bu ay tam 11 aydır denemem olacak 4 aydır hsg düşününyorum kendimi hazır hissettim ve yarın hsg yapılacak sende kendini hazır hissedince al randevunu dediğim gibi beklemek seni incitmiyorsa bekle rabbim inşlallah hsgye gere kalmadan bebeğini kucağına almayı nasip eder
Amin amin insallah canım benim cok doğru diyosun emin ol bende öyle düşünüyorum mantıklı olan bu evet. Bu şekilde beklemektense tabiki o seçeneği de ortadan kaldırmak var farkındayım hatta bir kaybimiz olmayacak evet.. ama bunu beynime tam anlamıyla işlemem gerekiyor şuan herkes yaptır demiş o konuda sorgum kalmadı en azından sadece kendimi hazirlayacam 🤦🏻‍♀️sen şuan hazır olmuşsun maşallah diyim rabbim ağrı sızı vermesin kolayca bianda çekimin bitsin hayırlı haberler nasip olsun inşallah güzel sonuçlar getirsin.

Ne yaptın acaba merak ettim film cekildi mi?

Ben ilk rahim filmimi anestezili çektirdim 1 buçuk sene sonunda hamile kaldım şimdi 3 buçuk yaşında kızım var. İkinci çocuğu istiyoruz 1 senedir olmuyor bugün anestezisiz çektirdim anestezili için 8000 istediler bence o kadar para baymaya gerek yok 1 dakikalık bir ağrı dayanılmayacak gibi değil

Ben ilk rahim filmimi anestezili çektirdim 1 buçuk sene sonunda hamile kaldım şimdi 3 buçuk yaşında kızım var. İkinci çocuğu istiyoruz 1 senedir olmuyor bugün anestezisiz çektirdim anestezili için 8000 istediler bence o kadar para baymaya gerek yok 1 dakikalık bir ağrı dayanılmayacak gibi değil
Çok ağrınız olmadı o zaman degil mi? Önceki cektirdiginiz de de mi bir yılı beklediniz. ? Bide herhangi bir sorun çıktı mı?

Ben de merak ettim , nasil gecti acaba
Ne yaptın acaba merak ettim film cekildi mi?
evet kızlar çekildi oldu bitti kurtuldum en azıbdan artık ya acaba tüpler mi kapalı demeyeceğim bir sorun çıkmadı tüplere nasıl geçti derseniz sürece dair yazı paylaşacağım düşünenler mutlaka sürecimi profilimden okusun her detayına kadar anlatacağım

evet kızlar çekildi oldu bitti kurtuldum en azıbdan artık ya acaba tüpler mi kapalı demeyeceğim bir sorun çıkmadı tüplere nasıl geçti derseniz sürece dair yazı paylaşacağım düşünenler mutlaka sürecimi profilimden okusun her detayına kadar anlatacağım
İyi canım çok şükür geçmiş olsun diliyorum 🤲🏻 buarada kaç yıldır istiyodunuz bebek

9.aya giricez bebek istiyoruz ama olmuyor.. esimdede bendede sorun yok. Gerekli testleri verdik çok güzel çıktı.. ama doktor bana istersen bekleme hsg çektir dedi sizce gerek var mı rahim filmi için acele etmelimiyim? Yoksa 1 yılı geçsin mı biraz... Şimdiye kadar ki doktorlar hep bana bekle diyodu. Bunada ben kendim sordum ne yapmam gerek falan dedim gebelik için dedim takviye gibi şeyler sormuştum o bana rahim filminden bahsetti. Korkuyorum o filmden de... Nasıl bir yol izlemeliyim strese girdim 😔 bir yıl olmadan hsg de cektirirsem ondada skinti çıkmazsa bu kez her şeyi hallettim neden olmuyor diye iyice strese girerim kafama takarım diyede korkuyorum.
Merhaba salı günü hdg çekildim. Echomar Cevat Bayrak hocada. Çok çok basit 5 dakikalık bi işlem. Ağrı sancı yok. Korkmayın.

Gecmis olsun bir sorun çıktı mı? Anestezili mi cektirdiniz
Cevat hocada ben de çektirmistim. Ozellikle ucak bileti alip gitmistim. 1.hsg ilkel yontemle cekilince 2. Sinde en iyisine gitmistim. Anestezisiz cekiyor. Son teknoloji c tipi cihazla. Canin hic yanmiyor ve her basamagi sana soyluyor. Cok iyi bi hekim.

Cevat hocada ben de çektirmistim. Ozellikle ucak bileti alip gitmistim. 1.hsg ilkel yontemle cekilince 2. Sinde en iyisine gitmistim. Anestezisiz cekiyor. Son teknoloji c tipi cihazla. Canin hic yanmiyor ve her basamagi sana soyluyor. Cok iyi bi hekim.
Anladım canım teşekkür ederim inşallah hsg çekimine gerek kalmadan bu ay gebelik olur bekliyorum reglime daha var😔

Çok ağrınız olmadı o zaman degil mi? Önceki cektirdiginiz de de mi bir yılı beklediniz. ? Bide herhangi bir sorun çıktı mı?
Çok olmadı saniyelik bi ağrı gitmeden önce ağrı kesici içtim bu arada onun faydası olduğunu düşünüyorum. İlk çocuğumda da 1 seneden fazla olmamıştı bende sıkıntı yoktu eşimin değerleri biraz düşüktü filmde de bi sıkıntı çıkmadı şimdi de öyle eşimin değerleri biraz düşük bende bir sıkıntı yok

Çok olmadı saniyelik bi ağrı gitmeden önce ağrı kesici içtim bu arada onun faydası olduğunu düşünüyorum. İlk çocuğumda da 1 seneden fazla olmamıştı bende sıkıntı yoktu eşimin değerleri biraz düşüktü filmde de bi sıkıntı çıkmadı şimdi de öyle eşimin değerleri biraz düşük bende bir sıkıntı yok
Anladım canım benim henüz çocuğum yok 8 aydir deniyoruz 9. Aya gecicez işte bakalım hsg ne zaman cektirmeye karar veririm bilmiyorum ama genelde bir yılı geçince yapın diyolar

Back
X