• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen akıl verin bana(rahim filmi)?

Benim süreç karışık ve yorucuydu canım. Düşüklerim oldu korunmaydı rahim filmi için zamandı genetik testler derken kesin tüp bebek dendi. Ama rabbim tüp bebeğe gitmeden çok şükür nasip etti 🖤 rabbim sana ve isteyip bakabilecek herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Amin inşallah canım 🤲🏻💜

Yaptır geç aklından çıksın belki minik tıkanıklıklar vardır açılır bilemeyiz erteleme madem devlette yapma imkanın varsa bende 8 bin harcadım bize koydu yani.
Amin bu mübarek şaban ayının ilk cuması bu mübarek günlerde Allah evlat bekleyen herkese nasip etsin💗
Amin inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallah 🤲🏻💜 bakalım diğer ay olmazsa bile er ya da geç bu filmi cektiricem gibi gözüküyor

Bence rahim filmi çektirebilirsiniz, en azından aklınızdan bir şüphe silinir. Ben anestezisiz çektirdim hem de iki kez. Maksimum 10 dklık bir şey ve ağrısı da dayanılmayacak gibi değil. Anestezi almaya değmez bana kalırsa
Tamam canım ikna oldum zaten anesteziye gerek olmadığına ve ağrısı çok olmayışına. Umarım ondan sonrada hemen gebe kalabilirim

Anca benim gibi şanssızların başına gelir merak etmeyin 😂😂 rahimde falan da bi problem yoktu zaten ikinci de her şey harika gözüküyordu maşallah doktor emin değilim dedi diye yalandan bidaha uğraştım😅😅
Yukarıda arkadaşın biriside yazmış ikinci kez cektirdim diyee🫣 nasip canım ne diyelim inşallah gebelik tutarrda hemen o filme gerek kalmaz

9.aya giricez bebek istiyoruz ama olmuyor.. esimdede bendede sorun yok. Gerekli testleri verdik çok güzel çıktı.. ama doktor bana istersen bekleme hsg çektir dedi sizce gerek var mı rahim filmi için acele etmelimiyim? Yoksa 1 yılı geçsin mı biraz... Şimdiye kadar ki doktorlar hep bana bekle diyodu. Bunada ben kendim sordum ne yapmam gerek falan dedim gebelik için dedim takviye gibi şeyler sormuştum o bana rahim filminden bahsetti. Korkuyorum o filmden de... Nasıl bir yol izlemeliyim strese girdim 😔 bir yıl olmadan hsg de cektirirsem ondada skinti çıkmazsa bu kez her şeyi hallettim neden olmuyor diye iyice strese girerim kafama takarım diyede korkuyorum.
Bence de hemen yaptır 9 ay da az Bi süre değil kafan rahat eder binsorun varsa çaresine bakarsın

Back