- 26 Nisan 2024
- 942
- 1.053
- 28
Anca benim gibi şanssızların başına gelir merak etmeyinBen birinciye karar veremezken ikinciye karar vermek daha zor olsa gerek kk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anca benim gibi şanssızların başına gelir merak etmeyinBen birinciye karar veremezken ikinciye karar vermek daha zor olsa gerek kk![]()
Amin inşallah canımBenim süreç karışık ve yorucuydu canım. Düşüklerim oldu korunmaydı rahim filmi için zamandı genetik testler derken kesin tüp bebek dendi. Ama rabbim tüp bebeğe gitmeden çok şükür nasip ettirabbim sana ve isteyip bakabilecek herkese nasip etsin inşallah
![]()
Amin inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşaallahYaptır geç aklından çıksın belki minik tıkanıklıklar vardır açılır bilemeyiz erteleme madem devlette yapma imkanın varsa bende 8 bin harcadım bize koydu yani.
Amin bu mübarek şaban ayının ilk cuması bu mübarek günlerde Allah evlat bekleyen herkese nasip etsin![]()
Tamam canım ikna oldum zaten anesteziye gerek olmadığına ve ağrısı çok olmayışına. Umarım ondan sonrada hemen gebe kalabilirimBence rahim filmi çektirebilirsiniz, en azından aklınızdan bir şüphe silinir. Ben anestezisiz çektirdim hem de iki kez. Maksimum 10 dklık bir şey ve ağrısı da dayanılmayacak gibi değil. Anestezi almaya değmez bana kalırsa
Yukarıda arkadaşın biriside yazmış ikinci kez cektirdim diyeeAnca benim gibi şanssızların başına gelir merak etmeyinrahimde falan da bi problem yoktu zaten ikinci de her şey harika gözüküyordu maşallah doktor emin değilim dedi diye yalandan bidaha uğraştım
![]()
21 günüm kaldı doğumaYaa öylemiçare bulunmadi mi süreciniz nasıl oldu öğrenmek isterim
Maşallah canım rahim filminin ardından hemen mi gebe kaldiniz21 günüm kaldı doğumaoğluşuma hamileyim
Bence de hemen yaptır 9 ay da az Bi süre değil kafan rahat eder binsorun varsa çaresine bakarsın9.aya giricez bebek istiyoruz ama olmuyor.. esimdede bendede sorun yok. Gerekli testleri verdik çok güzel çıktı.. ama doktor bana istersen bekleme hsg çektir dedi sizce gerek var mı rahim filmi için acele etmelimiyim? Yoksa 1 yılı geçsin mı biraz... Şimdiye kadar ki doktorlar hep bana bekle diyodu. Bunada ben kendim sordum ne yapmam gerek falan dedim gebelik için dedim takviye gibi şeyler sormuştum o bana rahim filminden bahsetti. Korkuyorum o filmden de... Nasıl bir yol izlemeliyim strese girdimbir yıl olmadan hsg de cektirirsem ondada skinti çıkmazsa bu kez her şeyi hallettim neden olmuyor diye iyice strese girerim kafama takarım diyede korkuyorum.
İnşallah bişey çıkmaz korkuyorum daBence de hemen yaptır 9 ay da az Bi süre değil kafan rahat eder binsorun varsa çaresine bakarsın
Bende daha yeni yaptırdım, 10 gün olacakİnşallah bişey çıkmaz korkuyorum dasizin hemen gebelik oldu mu
Yaa kurtarmissiniz inşallah bende cesaretimi toplayabilirim de cektiririm diğer aya falanBende daha yeni yaptırdım, 10 gün olacak
Malesef, meğer rahmimde şekil bozukluğu varmış. O yüzden hamile kalamıyormuşum. Keşke hemen çekinseydim rahim filmini de problemimi görseydim. Daha sonra 2 defa ameliyat oldum, kendiliğinden hamile kaldım. Rabbim sana da nasip etsin sağlıcaklaMaşallah canım rahim filminin ardından hemen mi gebe kaldiniz
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim...Yaa böyle durumlara karşı tabi erken tanıyı almak çok önemli. Allah'ım bebeğini hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahMalesef, meğer rahmimde şekil bozukluğu varmış. O yüzden hamile kalamıyormuşum. Keşke hemen çekinseydim rahim filmini de problemimi görseydim. Daha sonra 2 defa ameliyat oldum, kendiliğinden hamile kaldım. Rabbim sana da nasip etsin sağlıcakla![]()
İşte o çekim esnasındaki ağrı katlanilabilir bir agrimi ondan çok korkuyorumrahim filmini üniversitesi hastanesinde anestezi almadan çekmiştim işlem çok kısa sürüyor zaten 5 dk bile değil çekerken ağrı oluyor sonrası sadece hafif bir adet ağrısı gibi. Rahim filmi çekmeden hiçbir şey diyemem demişti doktorum herhangi bir tedavi öncesinde mutlak çektirilmeli diye. Bende pkos vardı rahim filmi çektikten sonraki ay hamile kaldım. Zaten filmden sonraki 3 ay gebelik şansı yükseliyormuş
1 buçuk yılı geçti, prolaktin yüksek ama doktorlar engel değil dedi değere onun harici eşimde çok az düşüklüğü vardı 1 yıl önce tekrar bu ay yapılacak tahlil onadaYaa kurtarmissiniz inşallah bende cesaretimi toplayabilirim de cektiririm diğer aya falankaç aydır gebelik istiyordunuz hormon testleri iz falan nasıl
Hangi şehirde yaşıyorsunuz. Eğer bulunduğunuz yerde şehir hastahanesi varsa infertilite bölümü ücretsiz rahim filmi çekiyor sonrasında da aşılama işlemine başlıyorlar. 5 dakikalık bi işlem çekim esnasında ani adet sancısı giriyor bir dakika BİLe sürmüyor korkmanıza gerek yok9.aya giricez bebek istiyoruz ama olmuyor.. esimdede bendede sorun yok. Gerekli testleri verdik çok güzel çıktı.. ama doktor bana istersen bekleme hsg çektir dedi sizce gerek var mı rahim filmi için acele etmelimiyim? Yoksa 1 yılı geçsin mı biraz... Şimdiye kadar ki doktorlar hep bana bekle diyodu. Bunada ben kendim sordum ne yapmam gerek falan dedim gebelik için dedim takviye gibi şeyler sormuştum o bana rahim filminden bahsetti. Korkuyorum o filmden de... Nasıl bir yol izlemeliyim strese girdimbir yıl olmadan hsg de cektirirsem ondada skinti çıkmazsa bu kez her şeyi hallettim neden olmuyor diye iyice strese girerim kafama takarım diyede korkuyorum.
Bence çektir. Belki tüplerin tıkalıdır rahim filmiyle açılabiliyor. Rahim filmi olmadan tüplerin tıkalı olup olmadığı anlaşılamaz. Kaybedeceğin bir eşy yok bence çektir9.aya giricez bebek istiyoruz ama olmuyor.. esimdede bendede sorun yok. Gerekli testleri verdik çok güzel çıktı.. ama doktor bana istersen bekleme hsg çektir dedi sizce gerek var mı rahim filmi için acele etmelimiyim? Yoksa 1 yılı geçsin mı biraz... Şimdiye kadar ki doktorlar hep bana bekle diyodu. Bunada ben kendim sordum ne yapmam gerek falan dedim gebelik için dedim takviye gibi şeyler sormuştum o bana rahim filminden bahsetti. Korkuyorum o filmden de... Nasıl bir yol izlemeliyim strese girdimbir yıl olmadan hsg de cektirirsem ondada skinti çıkmazsa bu kez her şeyi hallettim neden olmuyor diye iyice strese girerim kafama takarım diyede korkuyorum.
Valla benim canım normalde çok tatlıdır ama dediğim gibi ağrı 2 di faln sürdü ilacı sıkarken oluyor sadece ben dayandım yine olsa yine anestezisiz çekerim benden sonra çektiren kadın hiç rahatsız olmadı mesela ağrı eşiğine de bağlı olabilir. Tüplerde herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı çok şükür. İnşallah size de faydası olur açıkçası benim gebelik için hiç umudum yoktu filmden sonra nasip oldu çok şükürİşte o çekim esnasındaki ağrı katlanilabilir bir agrimi ondan çok korkuyorumne güzel bak gebelikte hemen olmuş böyle duyunca daha çok umutlaniyorum ya
peki bişey çıktı mı çekimde tıkanıklık falan herhangi bişey