- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 228
- 30
- Konu Sahibi Sinem34sinem
-
Değmiş seninki en azından benimki 2 dakkaydi55 benim ama neyse.
Sizin ortam bayaaa musaitmis demek55 benim ama neyse.
Ay çok üzüldğm sana canım yaDeğmiş seninki en azından benimki 2 dakkaydi
Ya ben libidomun kurbanı oldum.Sizin ortam bayaaa musaitmis demek
Ay sen de vardın di mi canım ya bak seni etiketlemeyi unuttuk.Ya inanamıyorum bende aynı şekilde hamile kaldım ne çok bu durumu yaşayan varmış üstelik doğum kontrol hapı bile kullanıyordum.kan idrar hiçbirinde çıkmada ultrasonda bi baktım ki bebek
Yaa bacimmm hayirli olsun bebegin.Ya inanamıyorum bende aynı şekilde hamile kaldım ne çok bu durumu yaşayan varmış üstelik doğum kontrol hapı bile kullanıyordum.kan idrar hiçbirinde çıkmada ultrasonda bi baktım ki bebek
Hangi birini etiketleyeceksin kuzuAy sen de vardın di mi canım ya bak seni etiketlemeyi unuttuk.
Ahh ahhh o hayvansi durtulerimiz olmasa bunlara kanmayiz da isteeYa ben libidomun kurbanı oldum. ☹
ya ne yapmsim korunmuşum ışteKiiiiiz ne yaptın sen..
Korunma yöntemi olarak şap kullanıcam canım. Çğnkü spiralle bile hamişe kalan var bah zeynox hapla kalmış. Neyse şunu bi doğurayım daAhh ahhh o hayvansi durtulerimiz olmasa bunlara kanmayiz da istee
Saol canım darısı tüm zevk suyuyla hamile kalan kardeşlerimin başınaYaa bacimmm hayirli olsun bebegin.
ama baksana neler yazmışlar hayatım karardı yemin ederim düşünmektenBu kadar adetin üstüne ride o kadar negatif testten sonra korkmayın relax
Bizde yun çorapla korunmustukKorunma yöntemi olarak şap kullanıcam canım. Çğnkü spiralle bile hamişe kalan var bah zeynox hapla kalmış. Neyse şunu bi doğurayım da ☹
Kucuk ablamda 3.ye spiralle hamile kaldi. Yapsak olmuyo yapmasak olmuyo bee bacimmKorunma yöntemi olarak şap kullanıcam canım. Çğnkü spiralle bile hamişe kalan var bah zeynox hapla kalmış. Neyse şunu bi doğurayım da ☹
Yazdım ben arkadaşa canım tüm detaylarımı.Bak bizim arkadaş var merve o da aynı durumda hamerve
Şapta fayda vermiyo anam zevk suyunun karşısında ne durabilir??Korunma yöntemi olarak şap kullanıcam canım. Çğnkü spiralle bile hamişe kalan var bah zeynox hapla kalmış. Neyse şunu bi doğurayım da ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?