KIZLAR LÜTFEN ACİL CEVAP VERİN

Sinem34sinem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
17
7
1
45
Umarım birileri vardır günlerdir aylardır uyuyamıyorum. şimdi şöyle 8 martta erkek arkadaşımla ilişkim oldu prezervatif ile korunduk fakat benim korkum o zevk suyu denen şey fakat ben 22 martta 14 nisanda 7 mayısta ve 5 haziran yani dün adet oldum mayıs ayında 4 defa evde idrar testi yaptım 2 si erken gösteren hani şu pahalı olanlardan diğer ikisi sabah ilk idrarla yapilandi ve sonuçlar negatif çıktı ama ben korkumdan acaba üstüne mi görüyorum diye özel hastanede kan testi yaptırdım sonuç 0.100 negatif dedi doktor acaba hala hamile olma ihtimalim var mı çok korkuyorum nolur cevap yazın

Hayır yok korkma cnm prezervatif takmış yani bide kan sonuçun bile negatif niye korkuyorsun cnm merak etme yok sen kendine hevam yapıyorsun

Bu kadar şeyden sonra hala hamile olabilme ihtimalin bile yok.
Boşuna korkuyordu.

Hayır yok korkma cnm prezervatif takmış yani bide kan sonuçun bile negatif niye korkuyorsun cnm merak etme yok ☺sen kendine hevam yapıyorsun
Allah razı olsun sanki karnımda bişeyler geziyo adetimde kırmızı ve pıhtılaşma var ama az gibi o yüzden tedirgin oldum yani üstüne görme bile olsa kanda çıkardı dimi

tabiki de hamile değilsn korunmuşsunuz birda üstüne 4 kere adet olmuşsun.. Kan testi nefatif çkmış neden korkuyorsun.. Ve bu kadar korkuyorsan aynı hataya düşme tekrar.. ya birgün hamile kalırsan onu düşün ve dikkat et

Allah razı olsun sanki karnımda bişeyler geziyo adetimde kırmızı ve pıhtılaşma var ama az gibi o yüzden tedirgin oldum yani üstüne görme bile olsa kanda çıkardı dimi
Psikolojiktir o canım. Hem adet olmuşsun 3 kere hemde testlerin mutlaka birinden biri doğru çıkardı. Birde korunmuşsunuz bidaha aynı korkuyu yaşamamak için aynı hataya düşmemeni tavsiye ederim.

mümkün değil dimi yani kan testi yanlış çıkabilir mi 3 ay olucak neredeyse
Munkun değil tabiki, hem hamileliğin o kadar fazla belirtisi varki kan testi yaptırmadan bile 3 aya kadar hamile olduğnu kesin anlardı.
Rahat bir nefes al artık

Evet cıkar bence çok panik olma sterste girme yoksa ömür boyu öyle kalırsın

El kadar parca dusurup hamileligine devam edenler var bence ultrasona girmen iyi olur

ultrason da kesin görünür değil mi? ya zevk suyundan sadece olabilir mi deliricem
Sevk suyunden ihtimal dusuk olsa da boyle hamile kalanlarda var maalesef icinde dusuk miktarda olsa sperm bulunduruyo sonucta. Keske en basindan prezervatif taksaydiniz son anda takmak veya disari bosalmasi mantikli degil

ya 4 defa idrar testi 1 defa kan testi hepsi negatif kan testini de ilişkiden 1 ay sonra falan yaptirmadim daha yeni çarşamba günü nerden baksan 2.5 ay geçmiş oluyo yine de değer düşük negatif çıkar mı görünmez mi kanda ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…