- 6 Haziran 2020
- 17
- 7
- 1
- 45
- Konu Sahibi Sinem34sinem
-
Bu kadar şeyden sonra hala hamile olabilme ihtimalin bile yok.Umarım birileri vardır günlerdir aylardır uyuyamıyorum. şimdi şöyle 8 martta erkek arkadaşımla ilişkim oldu prezervatif ile korunduk fakat benim korkum o zevk suyu denen şey fakat ben 22 martta 14 nisanda 7 mayısta ve 5 haziran yani dün adet oldum mayıs ayında 4 defa evde idrar testi yaptım 2 si erken gösteren hani şu pahalı olanlardan diğer ikisi sabah ilk idrarla yapilandi ve sonuçlar negatif çıktı ama ben korkumdan acaba üstüne mi görüyorum diye özel hastanede kan testi yaptırdım sonuç 0.100 negatif dedi doktor acaba hala hamile olma ihtimalim var mı çok korkuyorum nolur cevap yazın
Allah razı olsun sanki karnımda bişeyler geziyo adetimde kırmızı ve pıhtılaşma var ama az gibi o yüzden tedirgin oldum yani üstüne görme bile olsa kanda çıkardı dimiHayır yok korkma cnm prezervatif takmış yani bide kan sonuçun bile negatif niye korkuyorsun cnm merak etme yok ☺sen kendine hevam yapıyorsun
mümkün değil dimi yani kan testi yanlış çıkabilir mi 3 ay olucak neredeyseBu kadar şeyden sonra hala hamile olabilme ihtimalin bile yok.
Boşuna korkuyordu.
Psikolojiktir o canım. Hem adet olmuşsun 3 kere hemde testlerin mutlaka birinden biri doğru çıkardı. Birde korunmuşsunuz bidaha aynı korkuyu yaşamamak için aynı hataya düşmemeni tavsiye ederim.Allah razı olsun sanki karnımda bişeyler geziyo adetimde kırmızı ve pıhtılaşma var ama az gibi o yüzden tedirgin oldum yani üstüne görme bile olsa kanda çıkardı dimi
Munkun değil tabiki, hem hamileliğin o kadar fazla belirtisi varki kan testi yaptırmadan bile 3 aya kadar hamile olduğnu kesin anlardı.mümkün değil dimi yani kan testi yanlış çıkabilir mi 3 ay olucak neredeyse
Evet cıkar bence çok panik olma sterste girme yoksa ömür boyu öyle kalırsınAllah razı olsun sanki karnımda bişeyler geziyo adetimde kırmızı ve pıhtılaşma var ama az gibi o yüzden tedirgin oldum yani üstüne görme bile olsa kanda çıkardı dimi
Hülya ben böyle gebe kaldım biliyosun. Öğrendiğimde 5 aylıktı. 5 ay regl olmuşum. Benim değerler düşüktü kan testim de negatifti ama sonradan yükselmiş.
Evet canim o yuzden seni cagirayim bi dedim arkadasa yol gosterHülya ben böyle gebe kaldım biliyosun. Öğrendiğimde 5 aylıktı. 5 ay regl olmuşum. Benim değerler düşüktü kan testim de negatifti ama sonradan yükselmiş.
ay nasıl ya onca teste rağmen kan değerin kaçtı korkutma nolur beni baska ne yapmam gerekiyorEvet canim o yuzden seni cagirayim bi dedim arkadasa yol goster
ay nasıl ya onca teste rağmen kan değerin kaçtı korkutma nolur beni baska ne yapmam gerekiyor
0.50ydi benim bebeğim.merve kuzum senin deger yok diye mi gosteriyodu
benim 0.100 çıktı ultrasona gerek var mı ultrasona mı girsem acaba adetim de kırmızı pihtili ama az sanki0.50ydi benim bebeğim.
ultrason da kesin görünür değil mi? ya zevk suyundan sadece olabilir mi deliricemEl kadar parca dusurup hamileligine devam edenler var bence ultrasona girmen iyi olur
Sevk suyunden ihtimal dusuk olsa da boyle hamile kalanlarda var maalesef icinde dusuk miktarda olsa sperm bulunduruyo sonucta. Keske en basindan prezervatif taksaydiniz son anda takmak veya disari bosalmasi mantikli degilultrason da kesin görünür değil mi? ya zevk suyundan sadece olabilir mi deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?