KIZLAR LÜTFEN ACİL CEVAP VERİN

Kadınlar Birazdaha devam ederseniz inancam bende az kaldı Yalnız konu sahibi ne kadar safsın inandın mı cidden yazılanlara dayga geçiyorlar anlamıon mu ?

Kadınlar Birazdaha devam ederseniz inancam bende az kaldı Yalnız konu sahibi ne kadar safsın inandın mı cidden yazılanlara dayga geçiyorlar anlamıon mu ?
Aaaa ne münasebet te amo hanım hiç yakıştıramadım size
Bacım senin burun karıştıran ablamız nerede resmen ilham alıyordum baktıkça daha rahat düşünüp yazardım böyle konulara
Sumugumden midesi bulanan olmuş yönetim de kaldırmış bacım(
Ah sinem bacım ah..

Aaaa ne münasebet te amo hanım hiç yakıştıramadım size

Sumugumden midesi bulanan olmuş yönetim de kaldırmış bacım(
Ah sinem bacım ah..
Aaaa bende kendme yakştıramadm şmdi yalnz o profille seni çok bağdaştrmştm ya km o bulanan göstern bana

gerçekten dalga mı geçiyorlar benim hayatım biter yani söylediğim şartlarda hamile değilimdir dimi (((
Tabi ki de değilsin.. Zevk suyundan hamile kalmazk çok çok düşük bir ihtimal .. ama 4. Adetiniz ve testler negatif.. Ne kadar gecerse geçsin kan tahlilinde çıkardı zaten. eşimin arkadaşının eşi hastaneye gitti gripti doktor önce gebelik var mı diye bakmak için tan tahlili yaptı ve çıktı.. 2 aylık hamileymiş.. yani 1 aylık da olsa 2 aylık da olse çıkardı kanda zaten.. Sıkma canını.. Korkma rahat ol hamile falan değilsin

varya Allah ne muradin varsa versin buradaki yazılanlar çok saçma değil mi ya deliricem evli değilim Erkek arkadaşımdan ayrıldım ne yaparim hamileysem diye düşünmekten olucem ultrasona giricem kan testini yaptırmaya beraber gittiğim kız arkadaşım çok kızıyor iyice delirdin diye ne biliyim korkuyorum adetim şuan koyu ama eskisi gibi hiç yoğun değil o yüzden tedirgin oluyorum kan testi yaptırmaya gittiğim hastanede ki kanımı alan hemşireye durumu anlattım sen niye geldin boşuna 4 idrar testinde mutlaka çıkardı bunuda yap için rahat olsun ama negatif çıkar dedi öyle de çıktı bilmiyorum ne yapıcam

Amiinnn Allah razı olsun.. Artk rahat ol bence.. Halilelık olmadığı aşikar.. Sen içini ferah tut olsaydı çoktaannn ortaya çıkardı..Adet bu her saman aynı olmaz stresten öyledr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…