- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
- Konu Sahibi Sinem34sinem
Yun corap dogal diye daha iyi korur diyolar ama bilemedimBizde yun çorapla korunmustuk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yun corap dogal diye daha iyi korur diyolar ama bilemedimBizde yun çorapla korunmustuk![]()
Of ya napıcam bilmiyorum nasıl korunucam ben.Şapta fayda vermiyo anam zevk suyunun karşısında ne durabilir??
1000 de 1 ihtimal oda arkadaşa renk gelmiş herkesin başına gelecek diye birşey yokama baksana neler yazmışlar hayatım karardı yemin ederim düşünmekten
Öyle diyorlardı ama değilmiş işte bilsem penye den şaşmazdımYun corap dogal diye daha iyi korur diyolar ama bilemedim![]()
Kilit vur kilittt anahtari da yut gitsinOf ya napıcam bilmiyorum nasıl korunucam ben.![]()
Mecbur ard arda doğuracazOf ya napıcam bilmiyorum nasıl korunucam ben.![]()
En iyisi aylik.igne üstüne hapÖyle diyorlardı ama değilmiş işte bilsem penye den şaşmazdım
Penyeninde gozenekleri genis. En iyisi jarseÖyle diyorlardı ama değilmiş işte bilsem penye den şaşmazdım
Aynen en iyisi penyeymiş.daha önceden öğrenseydim keşke..Öyle diyorlardı ama değilmiş işte bilsem penye den şaşmazdım
Bunlarin ustune cift kat prezervatif ve spiral taktirmak benceEn iyisi aylik.igne üstüne hap
Allah seni ne etmesin anırarak güldümŞapta fayda vermiyo anam zevk suyunun karşısında ne durabilir??
deme öyle ya ne bebeği evli değilim 40 yasindayim aileme ne derim öf yaNeyse artık kardeş olan olmuş senin bebek benimkinden 1 ay büyük galiba sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah![]()
Erkek arkadasina bu durumdan bahsettin mideme öyle ya ne bebeği evli değilim 40 yasindayim aileme ne derim öf ya![]()
Ben herifle çift kat bim prezervatif kullandım iki katın arasına kas gevşetici sürdümBunlarin ustune cift kat prezervatif ve spiral taktirmak bence
Yalan mı bacım geçen aylarda da göbekten hamile kalan bi arkadaşımız vardı zevk suyu işte heryerden giriyoAllah seni ne etmesin anırarak güldüm![]()
Anam sen ne ettinnndeme öyle ya ne bebeği evli değilim 40 yasindayim aileme ne derim öf ya![]()
Allah vercem dedikten sonra veriyor her türlüBunlarin ustune cift kat prezervatif ve spiral taktirmak bence
Kiz bimin prezervatifine guvenilir mi poseti bile daha saglam. Ama kas gevseticiyi yanlis yere surmussun takmadan surmen lazimdiBen herifle çift kat bim prezervatif kullandım iki katın arasına kas gevşetici sürdüm
Ilk kat yırtılırsa anlayalım diye
evet milyarda 1 ihtimal yok diyo zevk suyu ilişkiden hemen önceki zevk suyu bırakır senin bahsettiğin ben bosalmadan çok önceki zevk suyu dedi bilmiyorum pazartesi ultrasona giricem artık Allahım çok mutsuzumErkek arkadasina bu durumdan bahsettin mi